Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.771
Cevap
577
Favori
2.027.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poyrito

    quote:

    Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

    benmde sözleşmem bu ay bitecek şuan ttnet alo,8mb sınırsız internet ve tivubu gerci almadım onu uydu olduğu için ama paketin içinde var ,51-53tl falan ödüyorum telefonla konuşmama bağlı ne önerirsiniz bana 55i geçmicek telefonla birlikte

    Hocam benimde bitiyor aynı kampanya ne önerirsiniz? bende uydu yok Tivibu da olması lazım.

    bende araştırıyorum dsmart aklımı çeldi spor paketi bedava normal yayın+sınırsız internet 59tl aklımı çelmedi deil yanlız hd deil kanallar normal yayın,uydu yayınlar sıktı ne belgesel var ne spor doğru düzgün ölemi yapsam karar veremedim,kötü yanı 24ay sözleşmeli,ttnette 12ay yapıyoruz ,12ay olsa hemen geçerdim 24ay olması düşündürüyor




  • TTNET'le Tam İsabet Kampanyası bu en uygun demiş bir arkadaş neresi uygun ya fiber 24 mbiy 56 tl 12 aylık yalın isterseniz 15 tl daha eklenir yazıyor bana zaten 59 tl teklif etmişlerdi yalınla birlikte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 23 Kasım 2014; 0:20:36 >
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Evet sabit telefon ile internet kullanıyorsanız ikna kampanyalarından sonra en uygunu bu..
    Ben yalın kullanmıyorum ve fiyat bana göre çok iyi.
    Size teklif edilen fiyat ikna kampanyası olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iptal masasindan en son alinan en uygun fiyatlari yazarsa arkadaslar cok yardimci olmus olurlar. Bu aralar taahutler sona eriyor cunku.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ViLLazZo kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar tekrar yazınca bilgi kirliligi oluyor ben dahil bir kac arkadas bu konuda aldıgı son fiyatları paylastı zaten 3-4 sayfa geriye dogru bakarsanız farklı hız ve paketlerde alınan en guncel fiyatları bulabılırsınız ..
  • İptal bölümünden sıra alın, onlar tecrübeliler zaten Uygun fiyatlı kampanyalarınız var mı, yoksa kapattırmayı düşünüyorum dersiniz.

    @Srcn81: İkna olmak istemediniz herhalde İkna dışı iyi fiyatmış hayırlı olsun. Aynı tarife 24 ay taahhütle 49 TL (İkna) , sizin geçtiğiniz paket 24 ay oluyor mu acaba?
  • .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    Aboneliğimi 3 ay önce taahhütsüz olarak başlatmıştım, yeni abone olduğum için ikna kampanyası tanımlanamıyor hattıma, 12 aylık taahhütlü şuan bu bittiğinde iptal etmeyi düşünürsem ikna kampanyası alabileceğim tabiki. Teşekkürler.

    Bu almış olduğum kampanyada tüm paketler 12 aylık taahhüt ile veriliyor, 24 aylık almanız için başka kampanyalara göz atmanız gerek.
  • Arkadaşlar bir el atsanız. Taahhüdümün dolmasına az kaldı. Kontrol ettim eve hipernet geliyor. Modemim zyxel p660 olan ttnet in verdiği. 8mbit kullanıyorum. Yenilemede yine 8mbit kullanabilecekmiyim, yoksa ttnet sokakta fiber olduğundan fiberemi geçirecek ? Bu durumda Modemi ttnet mi verecek ben yenimi almalıyım. 8mbit olarak kalamazmıyım eskisi gibi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 23 Kasım 2014; 20:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiber hiper mi.fiber se ayrı kablo olması gerek apartman da hiper i mevcut hattan alabilirsin fakat modem değişmesi gerekecek
  • two_face kullanıcısına yanıt
    Ttnet fiber nerede linkinden baktığımda sokakta hipernet mevcut olarak çıkıyor.apartmanada yer altından döşenmiş kalın kablo geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 23 Kasım 2014; 21:58:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiper le fiber farklı..hiper mevcut telefon kablolarıyla olabiliyor fiber için kablo lazım.eger kablolar gelip sitede hiper görünüyosa ofise sormanız gerekiyor.ama hiper için ekstra kablo gerekmiyor
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsunuz.

    Ben Türk Telekom'luyum, ailem TTnet Alo'lu, Ev Avantaj Akşam kampanyam kapsamında onları gayet de 6000 dakika arıyorum ücretsiz. Eğer ücret olsaydı ilk bana girerdi girenler TTnet Alo, Türk telekom yönü sayılıyor. Sadece bireysel değil, kurumsal müşteri olarak geçiyorlar.
  • nudu N kullanıcısına yanıt
    hocam geriye doğru sayfalara bi göz atın derim...Benim de detaylıca anlattığım mesajlarım var..Yardımcı olacaktır size
  • Arkadaşlar Turk.net i araştırın 49TL
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Hocam varmı gelişme Turk.net ucuz diyorlar, ya da ikna kampanyasından mı faydalansak acaba bilemedim.
  • cuma 3lü paketi iptal başvurusunda bulundum. ıptvyi teslimettim. cmuartesi aradılar. yurtdışında idim sonra arayın pztesi dedim. bu sabah aradılar. uydunete geçecektim. dediler ki 36 tl internet ve 5 tl telefon olsun 6 ay böyle taahhütsüz kullanın dediler. kabul ettim. tekrar açılılacak. sonra mail geldi. AMAN BURAYA dikkat, mail içeriğinde tivibunun da tekrar aktif olduğunu gördüm. online işlemlerden baktım evet tivibu da açılmış. tivibuyu aradım iptal edin dedim. kayıt açtılar. iptal edeceğiz sizi aracağız dediler. telefonu kapadık 1 dakika sonra tivibudan aradılar size kampanya verelim diye kabul etmedim. kyıt işlemi devam etsin dedim.
  • İki ay önce internetimi,buğünde telefonumu hallettim.İnternet 24 ay taahhütlü 49 lira.Telefon,konuştukça öde yine 24 ay taahhüt 7 lira.Toplam 24 ay 56 liraya halloldu.Online işlemlerde 20 Mbps görünsede 24 Mbps. sözleşmem var ve bu hızda alıyorum.Sizce bu fiat iyimidir arkadaşlar.






  • 1 yıllık yalın fiber ttnet maceramdan sonra bugün itibariyle iptal ettirdim. 52tl'den kullanıyordum. Canımı sıkan nokta ben unuttum diye 10 gündür 91tl'den internet kullandırmaları. Yani hukuken haklı olabilirler ama ahlaklı bir davranış değil. Üstelik 52tl'den kullandığım ürüne 59tl'den devam edin dediler. Kabul etmedim. Şu an 59tl'den az 20-25 mbit yalın fiber internet kullanma imkanım da yok sanırım ama yine de iptal ettirdim. Ne yazık ki bulunduğum bölgede kablo.net veya Superonline fiber yok. Ttnet ile de devam etmek istemiyorum. Geçici bir süre ucuz ve günlük kullanımı çıkaracak taahhütsüz bir adsl kampanyası arıyorum. Bilenler varsa yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler
  • U. kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Bedava dakikalar için dememiştim ancak ben, normal paketinizdeki dakikalardan dolayı söylemek istemiştim. Birde öyle deneyebilir misiniz rica etsem? Eğer sizin dediğiniz gibiyse aksine ben sevinirim mutlu olurum.
  • Benim taahhüdüm bitmesine bir aydan az kaldı. Fiber kullanıcıları şu an en iyi hangi paketi aldı, bilgi verirlerse sevinirim. haftaiçi iptal masasına gidip fiyat alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.