Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -OFLU- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.397
Cevap
569
Favori
2.004.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fatura detayları ayın kaçında belli oluyor arkadaşlar. Gözüken tutardan anladığım kadarıyla; ikna filan dinlemeyip kampanyadaki fiyatı fiyata yükseltmişler.
  • serdar-ozer kullanıcısına yanıt
    9 ay ikna kampanyası yerine yıllık taahhüt verme taraftarıyım. Bugün Telekom Ofisine gidicem bakalım sonucu ne olacak?
  • Arkadaşlar,

    ttnet'i aradım internet için, benim eve kadar hem hipernet hem fibernet geliyormuş. Üçlü avantaj paketinde ikiside 49 tl/ay görünüyor. Bunların her ikisinde de wifi modem veriyorlar mı? Fiber mi yoksa hiper mi tercih etmeliyim ve neden? Aylık toplam ne kadar ödüyoruz üçlü avantaj paketinde?

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayhan23

    Selamlar.Fotoyu eklemeyi başarabildim mi bilmiyorum.Buradaki bilgilerin yardımıyla ,Telekom Müdürlüğü İptal kısmında ikna ile 3 lü avantaja geçtim bu gün itibariyle.İnanılmaz kolay oldu,hiçbir problem yok. Zyxel vmg3312-b10a vdsl2 modem verdiler.Onun kurulumunu daha yapmadım,eski modemimle zaten 15-16 mpbs indirme hızım çıkıyor.Yorum yazan,bilgi veren herkese teşekkürler.


    bana da aynı modemi verdiler 20mbps ustu hızları görüyorum ancak wifi gücü çok kötü iki yandaki odadan tek dişle ancak çekebiliyor modemde mi sorun var yoksa hepsi mi böyle anlamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kapisiz

    12 aydır tam isabet kampanyasındaydım aylık 42 tl ödüyordum... bugün ttnete gittim hattımın hiperneti desteklediğini öğrendim 3 lü pakete üye olacaktım ama eski müşterilere hipernet modemini veremiyorlarmış....mecburen tam isabet ayda 49 tl ye 1 yıl tahahüt vererek devam etmek zorunda kaldım :(

    Hocam herşey dahil 49 TL mi ? Telefon ücreti varmı ? Yalın net için 59 TL ödüyorum herşey dahil. Daha uygunu varmıdır ?
  • bizim binaya fiber kutusu koymamışlar. ama binanın tam önünde büyük beyaz bir dolap var. üzerinde "geniş bant - t10" gibi bir şey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. fakat fiber abonesi olamadım. hipere abone olsam 3'lü pakete geçiş 12 ay taahhütle, daha sonra fiber geldiğinde aynı taahhüt kapsamında fibere geçebilir miyim? içimizde telekomcu var mı? :)
  • Ayın 7 itibariyle 3 lü avantaj paketine geçmiş bulunuyorum. Paket fiyatı 49 dan 52 ye çıkmış ayrıca zte marka dandik bi modem verdiler. Bu arada ayın 7 sinden beri internetim kesik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once telekom ofisindeydim. İptal ile tarifr tanimlama icin taahhutun bitmesi gerektigini soylediler. Evimin bulundugu yerde fiber altyapisi olmadigi icin netlimitsiz tarifelerine devam edicem. Tam isabet tarifesini 44 TL ye yaninda 5 TL de telefon ucreti olmak uzere 49 TL ye 1 yil taahhut vermek uzere teklif verdiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi cevapta bana yazıverin.

    Evde limitli fibernet 6 GB paketine üyeyim ve 6 ay daha taahhüt var.
    bunu limitsiz yapın diyorum aylık 72 TL ödersiniz dediler.
    Süper 3 lü kampanyasından ya da ikna vs. kampanyasından yararlanabilirmiyim?
  • fiber internet 3 lü paket için dün konuştum,

    49TL+3TL(internet bağlantı)+5TL(Tivibu bağlantı) toplam 57TL ücret söylediler
    şimdi başvurduğumuzda fiber internete uygun wifi modem veriliyor mu? yoksa kendimiz mi temin edeceğiz? Modem için ayrı bir ücret alınıyor mu?
    teşekkürler
  • bah06 kullanıcısına yanıt
    TTnet bayisinin bana söylediğine göre fiber modemler dışarda satılmıyormuş, o yüzden TTnet, aboneliği iptal edince iade etmek üzere bize birer modem veriyor, ayrı ücret alınmıyor.
  • teşekkürler
    @Kur@mci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bah06 -- 9 Ocak 2014; 14:00:38 >
  • 8 Mbit netlimitsiz için en iyi tarifeleri araştırdım bunlar görünüyor;

    Fırsatı 3'e Katla Kampanyası
    İnternet, Tivibu ve TTNET Alo ilk 12 ay 49 TL, sonraki 12 ay boyunca sadece 59 TL!
    Bağlantı Ücreti aylık 3 TL olarak ve Tivibu Kurulum Ücreti aylık 3,5 TL olarak 12 ay süresince abonenin faturasına yansıtılacaktır.
    TTNET Alo Geçiş ücreti (peşin 10 TL): TürkTelekom Sabit telefon hattı olan Abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınır.

    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Firsati-3e-Katla-Kampanyasi.aspx
    ***************************************

    12 Ay İndirim Fırsatı Kampanyası
    49 tl 12 ay boyunca
    8mbit net limitsiz(50gbakn)
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirim-Firsati-Kampanyasi.aspx#
    ***************************************

    TAM İSABET KAMPANYASI 12 AY
    8MBİT(50gb akn) NET LİMİTSİZ 44 TL
    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/tam_isabet_kampanyasi.pdf
    *************************************

    Sanırım tam isabet kampanyası bitmiş , ttnetin kampanyalar bölümünde görünmüyor. Bilgisi olan varmı?
  • TTNET 3'lü Avantaj Kampanyası başvurularında (yeni abone/mevcut abone farketmeksizin) taahhüt bittiğinde ücretsiz olarak aboneye ait olacak bir VDSL modem verilir.

    Eğer bu kampanya dâhilinde mevcut tivibu Ev aboneliğiniz varsa ve tivibu Ev aboneliği için emaneten-kullanmalık bir modem/alıcı verilmişse tivibu Ev aboneliği bittiğinde/iptal edildiğinde bu aygıtlar teslim edilir.

    Eğer tivibu Ev aboneliğiniz yokken bu kampanya dâhilinde tivibu Ev'e başvurmuşsanız kampanyanın ücretsiz modemine ek olarak (isteğinize bağlı) kurulum sırasında bir modem daha verilir; ama bu modem emanettir. (Zira imzalayacağınız taahhüt-teslim tutanağında da bu belirtilir.) Bu emanet modemi abonelik bittikten sonra teslim etmelisiniz. Adı geçen ilk modem ise (İNTERNET aboneliği ile verilmiş olan) taahhütü bozarsanız 200 TL ceza bedelli, taahhütü bozmazsanız ise taahhüt sonunda sizindir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET'le Tam İsabet Kampanyası, TTNET'in sitesinde her ne kadar yeni abonelere açık yazsa da (mâlum) Türk Telekom Ofisi İPTAL bölümlerinden alınabiliyordu. Yeni abone başvuruları 25 Kasım 2013'te bitti; ama mevcut aboneler 25 Kasım'dan sonra hâlen alabiliyordu. Son 9 günde kampanyada bir değişiklik olmadıysa yine Türk Telekom Ofisi İPTAL bölümlerinden İKNA kampanyası olarak alınabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce aradım ttnet i hipernet 3 lü paket için. Kampanya 31 ocak a kadar uzatılmıştır diyor. bi bilgisi olan var mı?
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    TİP-7


    Sokaktaki genişbant erişim kabini (TİP-7), binanın girişine/içine T11 denen dağıtım kutularından konulmadıkça adının FİBERNET ya da HİPERNET olması hiçbir şey değiştirmez. Bundan dolayı FİBERNET/HİPERNET ismine değil de bağlantının ADSL2+ ile mi yoksa VDSL ile mi verildiğine bakın. (Santralinize danışabilirsiniz.)

    T11

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde 39TLye 8mb sınırsız net +Ttnet alo +Tivibu üyeliğim vardı ekim ayı gibi ttnetten aradılar sözleşmeniz bitiyor aynı şartlarda 1yıllık sabit ücret garantisiyle 49Tye sözleşme yenileyelim diye üzerine basa basa tekrar tekrar sordum 3lü paket olduğu gibi devam ediyor ve hiçbir ekstra ücret yansımıyormu diye teyit alıp o şekilde onay verdim. Bu hafta ttnetten tekrar aradılar bölgenizdeki altyapı destekliyor Tivibu Hdye ücretsiz geçiş yapmak istermisiniz diye bende hiçbir bağlantı ekstra ücret yokmu diye sorduğumda şubat ayında Tivibunun sözleşmesinin biteceğini faturaya aylık +14TL yansıyacağını söylediler. Sinirlerim tavan yaptı neyin ücretini alıyorsunuz ses kayıtlarını dinleyin bakalım elemanınız ne vaadetmiş diye 49TL harici 1TL bile fazla fatura gelse üyeliğimi iptal edeceğim dedim alsın Tivibu kendilerinin olsun smart tv denen birşey var zaten aylık +14TLye neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    TTNET'le Tam İsabet Kampanyası, TTNET'in sitesinde her ne kadar yeni abonelere açık yazsa da (mâlum) Türk Telekom Ofisi İPTAL bölümlerinden alınabiliyordu. Yeni abone başvuruları 25 Kasım 2013'te bitti; ama mevcut aboneler 25 Kasım'dan sonra hâlen alabiliyordu. Son 9 günde kampanyada bir değişiklik olmadıysa yine Türk Telekom Ofisi İPTAL bölümlerinden İKNA kampanyası olarak alınabilir.

    Teşekkür ederim cevabınız için.Telefonda anlaşamazsak ofise gideriz olmadı.
    Birde 3lü avantaj kampanyasından adsl kullanıcıları yararlanamıyor sanırım? Evimde şuan netlimitsiz 8mbit ve tivibu aboneliğim var fakat ttnet bana adsl için hiç bir zaman modem vermedi , 4 ay önce tivibu baglatırken tivibu ile beraber verdiler onuda geri almak koşulu ile , BEN 3lü avantaj veya 3 e katla tarifesine geçersem bana modem vereceklermi yoksa zaten modeminiz bulunuyor gerek yokmu diyecekler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    TİP-7


    Sokaktaki genişbant erişim kabini (TİP-7), binanın girişine/içine T11 denen dağıtım kutularından konulmadıkça adının FİBERNET ya da HİPERNET olması hiçbir şey değiştirmez. Bundan dolayı FİBERNET/HİPERNET ismine değil de bağlantının ADSL2+ ile mi yoksa VDSL ile mi verildiğine bakın. (Santralinize danışabilirsiniz.)

    T11


    vdsl olan alttaki sanırım değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.