Şimdi Ara

windows 8 program uyum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben windows 8 kullanıyorum ama bir sorunum var. Avea jet ile nete bağlanıyorum. Windows 8' e jetin yazılımını kurdum ve sorunsuz şekilde kuruldu. Avea bağlantı yöneticisinden de internete bağlandı uyarısına rağmen sayfalara erişim sağlayamıyorum. Dns değiştirdim ama yine olmadı. tarayıcı sayfasının altında da ''sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor'' diye bu sorun yazıyor. Windows uyumluluk programında da xp ve windows 7 uyumluluğunda denedim ama bir sonuca ulaşamadım. Windows 7 işletim sisteminde ise sorunsuz şekilde çalışıyor ve bir çakışma olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet 52 -- 1 Kasım 2012; 12:35:08 >

• sorun antivirüsmüş. avast antivirüs bağlantıyı engelliyormuş. bunu nasıl yaptı bir türlü anlamadım antivirüsü devre dışı bırakmıştım yine olmamıştı ama bilgisayardan tamamen kaldırınca sorun çözüldü. tekrar avastı yükledim yine sorun oluştu ve bende tamamen kaldırarak kaspersky yükledim. beni çok sinir etti bu sorun yaa
    Windows 7 Bluetooth sorunu
    5 yıl önce açıldı
    windows 8 driver sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.