Şimdi Ara

Ouya Hakkında Yepyeni Bilgiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Kickstarter projesi olarak başlayan ve büyük ilgi gören Ouya hala geliştirilmeye devam ediliyor. Bu konsol ile ilgili iki yeni açıklama yapıldı. Bu açıklamalar çözünürlük desteği ve işletim sistemi ile ilgili.

Ouya'nın geliştiricilerinin açıklamalarına göre cihaz Android 4.2 işletim sistemini kullanacak. Ayrıca 720, 1080i ve 1080p geniş ekran çözünürlük desteği de sunacak. Ayrıca Ouya oyunları tam ekran olacak ve navigasyon çizgisi olmayacak.

Konsolun fiziksel görünüm aşaması ile ilgili çalışmaların plastik prototipler sayesinde tamamlandığını belirten yetkililer, birkaç haftadır geliştirme aşamasında olduklarını belirtiyorlar. Aşağıdaki fotoda da görebildiğiniz gibi konsolun donanımının büyüklüğü neredeyse bir kola kutusunun yarısı kadar.

• Valla Eğer Bulut Teknolojisi daha fazla gelişir.İnternet üzerinden Oyunları Rahat ve çok uygun Fiyatlara Oynıyabilirsek Bu Konsol Tavan Yapabilir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Valla Eğer Bulut Teknolojisi daha fazla gelişir.İnternet üzerinden Oyunları Rahat ve çok uygun Fiyatlara Oynıyabilirsek Bu Konsol Tavan Yapabilir.

Karıştırdın herhalde ouya bu onlive değil...

• boyu değil işlevi
  • Daha dün demiştim OUYA unutuldu mu ne oldu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz

Daha dün demiştim OUYA unutuldu mu ne oldu diye.

aynen benimde dün aklımdan geçmişti bir hareketlilik yok diye :)
    Şu konsol bir çıksın bir tane alacağım bakalım neler yapabiliyor ?
    F2p tarzı oyunlarda iyi iş başarır.

• Kendi donanımıyla oynattığı güzel online arcadeler olsun ama bence beraberinde bi Onlive desteği üzerinde çalışrınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Kendi donanımıyla oynattığı güzel online arcadeler olsun ama bence beraberinde bi Onlive desteği üzerinde çalışrınlar..

Onlivenin zaten konsolu var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.