Şimdi Ara

Kutusuz: Worms Revolution

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Kurtçukların bitmek bilmeyen savaşı yeni bir boyuta geçiyor tekrardan, ama bu sefer farklı bir şekilde.

• içinizde hogs of warı bilenleriniz varmı
    bu oyunun devamı çıkmalıydı
    wormsda güzel ama o çok daha güzeldi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çıksın bakalım
  • Erkut Bey inceleme için teşekkürler , hakkaten de bizlerin üniversitede birkaç dersten kalmasının nedenidir worms , hele pizza sipariş edip arkadaşlarla karşılıklı oynamak inanılmaz zevkliydi, eskileri hatırladım :)

Tekrar inceleme için teşekkürler.

• İncelemeyi Ron Weasley'e yaptırdığınız iyi olmuş.

• 2D olması iyi olmuş
  • Uzun süredir oynamamıstım worms yıllar olmus. Güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 31 Ekim 2012; 23:03:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]The Saboteur İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olm seslendirme nasıl la. Sanki oyunu kaçırmışta gizlice yatağın altından kayıt almış gibi...

• neden hala tekken incelemesi gelmedi :(

• oyunu anlatan kişi yeni gelmiş galiba yeni gelmesine rağmen iyi olmuş
  • artık hep oyunlar 2d oluyor :(
  • abi alayli wormsculer bu oyunu begenmez. bir zamanlarin psp de olan worms open warfare rezilligine benzettim ben bu oyunu.

bi kere worms oyun dinamiginde farkli birimlerin olmasi oynanisa ters ki. civilization gibi sira tabanli bir oyun degil ki bu. hamleyi tum ekibin hamlesi olarak yapamiyorsun. kendi hamlende bile adamlarinin bir sirasi var hal boyle olunca benim heavy ile simdi yapmak istedigim hamle kim bilir kac turn sonra gelecek. hele 4 takimli oynarsaniz 15 birim sonra cok sevdiginiz birimin hamle sirasi bile gelebilir. bence bu birim farklari bozar oyunu. eski standart birim her zaman daha stratejiktir diye dusunuyorum.

wa ve wwp'ye hic bir zaman yaklasamadi team 17. buna en yakin olan worms reloaded'dir ki onda da farkli silahlarin olmasi baska stratejiler getirmisti oyuna. bence 2 worms oyunu var kaliteli 1.si wwp ve wa zaten aralarinda fark yok. sonrasinda reloaded gelir.

abi su su bombasi nedir allah askina. rezilligin daniskasi. ayrica nerede mac destegi? ben goremedim? releoaded'da var mesela gerci multiplayer cross platform olmadiginda rakip bulmak cok zor oluyor. vallahi bana versinler hic oyuna dokunmadan armageddon veya world party'yi tek istedigim multiplayer zimbirtisini steam ile entegre hale getirsinler bu yeterlidir wormsculer icin. su an ki resmen para kaygisiyla serinin rezil edilmesi.

oynamadim oyunu boyle de acimazsiz elestiririm iste. ama goruntu kesinlikle nerede o eski wormsler dedirtiyor. ulan zamaninda sirf o acilis videolarini izlemek icin dakikalarda press start ekraninda beklerdik. nereden nereye geldi guzelim oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 31 Ekim 2012; 21:35:49 >

• Oyunu gerçekten hiç olmamış oynarken zerre zevk almadım WWP gibisi gelmedi gelmeyecek.
  • worms world party i w7 uyumlu hale getirselerdi daha iyiydi!!!

• uykum geldi aga. daha iyi olur inşallah.
  • aklıma direkt bu geldi.

not: gülbatur birinci

oyuna gelirsek; kurtçukların sınıflandırılması harika olmuş. bana kalırsa en büyük yenilik ve güzellik bu. multiplayer olarak oynaması eski oyunlara nazaran daha eğlenceli olacak gibi.
  • belgesel değil, oyun incelemesi seslendiriyorsunuz farkındamısınız bilmem.
  • ilk worms ile ps1de tanıştım .Armageddondu galiba .arkadaşımla saatlerce onu oynardık 1vs1 olarak.sonra aklıma geldi acaba bu oyunun pc versiyonu varmıdır diye düşündüm ve izmirde kafe kafe dolaştım :D o zamanlar internetmiş oyun indirmekmiş nerdeee . şans eseri manavkuyuda bir kafede çocuklar oynarken gördüm.dedim bu oyunu kaça verirsin cdye yazdır alayım. Şişman sevimsiz bir çocuk vardı o zamanın fiyatıyla 5 lira istemişti benden ki o zamanda 5 liraya kaç tane oyun cdsi alınırdı.Neyse olmaz dedim çıktım.aradan birkaç gün geçti alsancak kahramanlarda tesadüfen bir bilgisayar tamircisinde "adam asmacalı ingilizce çeviri programı" bakarken rafta gördüm worms world partyi :D nasıl sevindim anlatamam.

ramazan ayında her sene arkadaşlarla sahura kadar armageddon new edition 6 kişi oynarız.bu sene de yaptık çok zevkli oluyor.

• 12 sene önce tanıtılsaydı belki sarardı.Şimdiki oyunlar grafik manyağı Ama oynanabilirlik azalınca oyuncular böyle eski serileri arıyor.

• Kücükken ne oynardık be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.