Şimdi Ara

SAKIN kanmayın ! Bilişim suçları ile görüştüm,Herker görsün. ( Yeni Virüs+SS )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
14
Favori
19.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün başıma bi olay geldi. İnternette gezerken bilgisarım bi anda kitlendi ve polis den bir yazı ile dondu. Polis amblemi kanun maddeleri ve birkaç bilgi ile ekran dondu. ( yeniden açsamda o geliyor )

bilişim suçu işlediğimi ve ceza olarak 200 lira yatırmam gerektiği yazıyordu sayfada. Çok gerçekçi yapılmıstı. Ip numaram herşeyim tutuyordu..Neyse polisim aradım dedim böyle bişey varmı yok dediler. Daha sonra TT'netten bir yere bağladılar... Bilgisayarımı düzeltmek için 1 saatken fazla uğrastık...

Adam bu virüsun Türkiye'ye 2 hafta önce geldiği.Çok sayıda kişiyi etkilediğini söyledi. O kadar çok insanı etkilemişki,telefonlara zor yetişiyorlarmıs. Ve Youtube yada Facebooktan bile yayılıyormuş.
    Bunu görüp gerçekten para yatıranlar var arkadaşlar,bu telefonlara gelen mesajlara benzemiyor.Çok gerçekçi.

Size uyarım,bu tamamen bir düzmece. Polis şu an peşindeymiş olayın. Böyle bişey başınıza gelirse panik yapmayın 11820 yi arayın.Teknik destek yardımcı oluyor size..

(SS benim değil ama olay bu.Koyan arkadaşa teşekkür ederim )
     SAKIN kanmayın ! Bilişim suçları ile görüştüm,Herker görsün. ( Yeni Virüs+SS )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcosx24 -- 31 Ekim 2012; 17:45:39 >

• Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Eyvallah hocam bilgilendirdiğin için.
  • Böyle şeylere inananlar kaldı mı yav ? Ne kadar saf milletiz

Edit : Bu arada uyarı için teşekkürler de Facebook ya da Youtube'dan nasıl bulaşıyormuş onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASNAKÇI -- 31 Ekim 2012; 17:38:45 >
  • Birşey değil arakdaşlar,gelen bir uplasın çok kişi görsün
  • Bunlar amerikanin oyunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenlerde bu konudan açılmıştı ss vardı onda çok gerçekçi yapmışlar ama google translate çevirisi ile kendini ele veriyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bilgi için

• Teşekkürler Kardeş.
  • Bunu yiyen varsa hemen terketsin forumu
  • bilgilendirme için teşekkürler
  • yaşasın emniyet
  • Teşekkürler, SS'leri bekliyorum.
  • geçen günki virüs. forumda da birisi paylaşmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestKiller

Böyle şeylere inananlar kaldı mı yav ? Ne kadar saf milletiz

Hocam ssleri atayım.. Ben kanmadım ama harbi düşündüm gerçekmi diye. Çok komplike bişeymiş. Biz IP değiştirip yasaklı sitelere giriyoruz. Girdiğiniz sitenin içerine göre karsınıza çıkıyor. Ona göre kanun maddesi koyuyor. Yada muzik indirdiysen telif hakkından giriyor. Sahte oldugunu anlamak için birkaç hata var ama yinede inanılabilecek düzeyde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Arkadaşlar bugün başıma bi olay geldi. İnternette gezerken bilgisarım bi anda kitlendi ve polis den bir yazı ile dondu. Polis amblemi kanun maddeleri ve birkaç bilgi ile ekran dondu. ( yeniden açsamda o geliyor )

bilişim suçu işlediğimi ve ceza olarak 200 lira yatırmam gerektiği yazıyordu sayfada. Çok gerçekçi yapılmıstı. Ip numaram herşeyim tutuyordu..Neyse polisim aradım dedim böyle bişey varmı yok dediler. Daha sonra TT'netten bir yere bağladılar... Bilgisayarımı düzeltmek için 1 saatken fazla uğrastık...

Adam bu virüsun Türkiye'ye 2 hafta önce geldiği.Çok sayıda kişiyi etkilediğini söyledi. O kadar çok insanı etkilemişki,telefonlara zor yetişiyorlarmıs. Ve Youtube yada Facebooktan bile yayılıyormuş.
    Bunu görüp gerçekten para yatıranlar var arkadaşlar,bu telefonlara gelen mesajlara benzemiyor.Çok gerçekçi.

Size uyarım,bu tamamen bir düzmece. Polis şu an peşindeymiş olayın. Böyle bişey başınıza gelirse panik yapmayın 11820 yi arayın.Teknik destek yardımcı oluyor size..

SS'leri akşam koymaya çalısıcam..

Bekliyoruz ssleri (:

• Bilgilendirme için teşekkürler
  •  SAKIN kanmayın ! Bilişim suçları ile görüştüm,Herker görsün. ( Yeni Virüs+SS )
  • Forumdan bir arkadaşa olmuştu gene. Böyle beyaz arka planda polis teşkilatının amblemi var.

• para yatırınca yıllık antivirüs keyi göndersinler bari

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.