Şimdi Ara

Corolla Verso hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
42.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu hafta verso comfort almayı planlıyorum bu aracı kullananların lütfen artı ve eksi düşüncelerini ögrenmek isterim.Şimdiden tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lex -- 22 Nisan 2006; 21:50:10 >



  • bizde corolla verso elegant var. ilk olarak araç büyük ve rahat.comfortta arka camlar manuel o kötü.performans, ekonomik, değişkenlik hepsi var. arka koltuklar çok rahat .şaft tüneli yok, 10 bardaklık var, 7 kişilik, ileri geri olan koltuklar da uyuyabilir yada aşırı bir diz mesafesi elde edilebilir. guvenlikte hiç şüphen olmasın.bence çoğu arabadaki gibi spoiler taktırma versoya yakışmıyor onun yerine bagaj havuzu kullanışlı. içerdeki ses kesinlikle dışarı çıkmıyor, paranın tam hakkını veren arabalardan, görüntü harika. en sessiz sınfında. 1.6 nın bile performansı harika. kapılar çok geniş. dediğim gibi tek kötü yanı düşmanları çok kıskanılan arabalardan.birde dediğim gibi arka camlar manuel(comfortta). park sensorlerinin gozukmemesi için siyah almak mantıklı, diğer renkleri de güzel, biz öyle yaptık daha iyi oldu.
    bu arada tavan rayı da yok mpv için eksiklik olarak gelebilir.ayrıca jantlarda her kesime hitap etmiyor.iyi gunler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 25 Nisan 2006; 19:20:38 >




  • teşekkür ederim kardeşim bugün peşinatını verdim yakut kırmızı 2-3 günde fabrikadan gelicekmiş
  • hayırlı olsun rengide güzelmiş
  • DOSTUM BIZIMDE BIR VERSO CONFORTUMUZ VAR GERCEKTEN COK GUZEL SANADA HAYIRLI OLSUN ARAMIZA HOŞ GELDIN MEMNUN KALIRSIN
  • arabayı evi falan satalım bir comfort alalımm anca yeter 20.000 YTL de borçlanırız ohhoooo :))
  • çok iyi düşünüpte bence araç alma kararı verilmeli aksi halde sağlıklı sonuçlar elde edilemez,ben yeni zafira mı corolla verso mu diye epey düşünüp araştırdıktan sonra karar verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lex -- 27 Nisan 2006; 20:05:00 >
  • c.verso donanımı zafiraya göre daha iyi
    quote:

    Orjinalden alıntı: lex

    çok iyi düşünüpte bence araç alma kararı verilmemeli aksi halde sağlıklı sonuçlar elde edilemez,ben yeni zafira mı corolla verso mu diye epey düşünüp araştırdıktan sonra karar verdim.
  • yalnız spoiler taktırmak isterim bence hoş duruyor.
  • nerde görsem dönüp bakıyorum bence çok hoş bi araba
  • hayırlı olsun bence çok iyi bi seçim kazasız belasız kullanırsın inş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1679fbhju

    c.verso donanımı zafiraya göre daha iyi
    quote:

    Orjinalden alıntı: lex

    çok iyi düşünüpte bence araç alma kararı verilmemeli aksi halde sağlıklı sonuçlar elde edilemez,ben yeni zafira mı corolla verso mu diye epey düşünüp araştırdıktan sonra karar verdim.




    Arkadaşım yakıt durumları nasıl memnun musun? Şehir içinde 100 km'de kaç lt yakıt tüketiyorsun?
  • bugün ögleden sonra teslim aldım eve gelmem 20 km sürdü. kesinlikle aracın içindeyken kalitesini fark ediyorsunuz.Yakıt için henüz bir fikrim yok kullanan arkadaşım ş.içi 9.8 / 100 km rakamları gördügünü söylüyor.

    bence yakıtı düşünmek ayrı bir konu verso öncelikle tutku ve gönül işi ......bu araba,eşime istanbul dan sıfır corolla sedan D4D terra aldık istanbul bayii den izmir e gelene kadar 600 km lik yolda yarım depodan daha az yakıt tükettik ortalama 80-110 km hız la
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lex

    bugün ögleden sonra teslim aldım eve gelmem 20 km sürdü. kesinlikle aracın içindeyken kalitesini fark ediyorsunuz.Yakıt için henüz bir fikrim yok kullanan arkadaşım ş.içi 9.8 / 100 km rakamları gördügünü söylüyor.

    bence yakıtı düşünmek ayrı bir konu verso öncelikle tutku ve gönül işi ......bu araba,eşime istanbul dan sıfır corolla sedan D4D terra aldık istanbul bayii den izmir e gelene kadar 600 km lik yolda yarım depodan daha az yakıt tükettik ortalama 80-110 km hız la



    Bizim ailede hanım, annem, oğlum var, allah nasip eder de bir ufaklık daha eklenirse aileye ben de bu tarz bir araba alayım ileride diyorum.
    Şu anda 2004 Ford Mondeo dizel tiptronik var çok da memnunum arabadan, ancak bagaj konusunda sıkıntı oluyor. Yükleme aralığı çok dar.
    Ford S-Max'ı bekliyordum dizel olarak, Mondeo'yu 120-130.000 km'de bayiye verip onu alacaktım 1-2 sene sonra.
    Ancak bu arada benzinli Verso da ilgimi çekmedi değil.
    Dizel diye gidip S-Max'a 65 milyar vermek pek mantıklı gelmedi.
    O yüzden sordum yakıt işini.
    İnşallah iki aracınızı da kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robespierre -- 29 Nisan 2006; 23:42:01 >




  • bende alfa 147 var gecen büyükcekmeceden kumburgaza giderken gece arkama bi araba yapıstı bende gaza sonuna kadar bastım arayı zor actım ama fazla fark atamadım onume araba cıktı bu tekrar yetisti tekrar ben gaza yuklendim 200 km ye kadar beni takip etti baya sasırdım buna yol verdim baktımki toyota VERSO
  • Arkadaşlar ilk aldıgım gün 75 YTL lik 98 oktan benzin almıştım 80 km kadar kullandım ilk çeyregin altına inince bugün full lettim ,şaşırdıgım nokta depo full olmasına ragmen yol bilgisayarında tahmini 435 km yol yapabileceğini göstermesi oldu .Verso kullanan arkadaşlar Ş.içi bir depo ile kaç km yol yapabiliyorlar acaba
  • o km yapabileceğin en az yolu gösterir,devirli kullanmazsan o her kmde inmez bilmiyorum ona dikkat ettinmi?
  • Verso ....Gerçekten çok fonksiyonel,çok rahat ve konforlu ,çok büyük,çok karizmatik (bence),dolu dolu bir araba... Arkadaki beş koltukla yaratmak istediğiniz konfigrasyon tamamen hayalgücünüzle sınırlı.
    Dünya daki en iyi işçiliğe sahip Versolar Adapazarı fabrikasında üretiliyor ..Avrupa'yada buradan ihraç ediliyor.Ve en önemli noktası ise TOYOTA kalitesi.

    olumsuzluğu hiçmi yok? . En önemlisi çok dikkat çekmesi
    Diğeri ise yol sesini kabine alması.... ki tamamen lastiklerle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum..Üzerindek Bridgestone lastikler inanılmaz kaliteli ve sağlam olmalarının bedelini ses olarak geri ödüyorlar.. Karoserinin ağır oluşu yakıt tüketimine olumsuz etkilemekte(özellikle 1.6 lt.motorlarda)
    .2.2 D4-D motorlarının verimli atak ve ekonomik oluşunun yanısıra ağır bir vergi yükü getirdiğide gerçek..
    Özellikle Verso Elegant...Tavan çıtaları,Sunroof,dijital klima,6 'lı CD changer,cruise control,ön kol dayamalar,17'inc aliminyum alaşımlı jant...Alınası bir araba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 4 Mayıs 2006; 17:09:38 >




  • benzin bitti biticek baktım yol bilgisayarına 145km gidebilir diye yazıyo fazladan mı yazıyolar ne?ahada bi resim bu arada
     Corolla Verso hk.

    quote:

    Orjinalden alıntı: lex

    Arkadaşlar ilk aldıgım gün 75 YTL lik 98 oktan benzin almıştım 80 km kadar kullandım ilk çeyregin altına inince bugün full lettim ,şaşırdıgım nokta depo full olmasına ragmen yol bilgisayarında tahmini 435 km yol yapabileceğini göstermesi oldu .Verso kullanan arkadaşlar Ş.içi bir depo ile kaç km yol yapabiliyorlar acaba




  • iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.henüz 210 km oldu yakıt için konuşmak belkide erken ,rodaj süresi bittikten sonra sanırım yakıt ve performans kıyaslaması daha uygun olucaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.