Şimdi Ara

Microsoft, 4 günde 4 milyon Windows 8 yükseltmesi yapıldığını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • 26 Ekim tarihinde saatler 00.01'i gösterdiğinde, merakla beklenen işletim sistemi Windows 8'i resmi olarak satışa sunan ve yükseltmelere başlayan Microsoft, gelen tepkilerden oldukça memnun.




    Bugünkü BUILD konferansı açılışında konuşan Microsoft'un patronu Steve Ballmer, 4 gün içerisinde 4 milyon Windows 8 yükseltmesi satın alındığını açıkladı. 




    Bu rakam sadece yükseltmeleri kapsıyor. Firma on milyonlarca lisansın OEM ortaklarına dağıtıldığını açıklamıştı. Yıl sonuna kadar bu lisanslardan kaç adedinin satıldığı kesin olarak ortaya çıkacak. Microsoft, dizüstü satışlarının da son dönemde tahminlerinin yüzde 20 üzerinde sattığını duyurdu. Yükseltme programının başlamış olmasının bunda etkisi büyük.




    Günde ortalama bir milyon gibi bir yükseltme sayısı yakalayan Windows 8'in ilerleyen günlerde bu rakamı katlayarak artırması muhtemel görünüyor. Cihaza entegre gelen Windows RT işletim sisteminin ne kadar sattığı şimdilik belirsiz. Bu rakam da önümüzdeki haftalarda netleşecektir. Steve Ballmer, Windows 8 işletim sistemine olan ilginin çok yüksek olduğunu ifade ediyor. 

     








  • 29 a bulunca yüklemeden edemedik

  • Windows 8 in teklif açığıyla ilgili forumda konular açılmasına rağmen anasayfada böyle bir haber yapılmadı.Açık halen varken bunu anasayfaya taşımanız lazım diye düşünüyorum çünkü haber değeri yüksek

  • 1 senedir windows kullanmıyorum.. gramda özlemedim.
    ama şu windows 8 beni resmen dürttü.
  • 1 senedir windows 8 kullanıyorum eylül 2011de ilk developer sürümünden buyana kilometrelerce yol katettiler. Gerçekten herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

  • şahsen ben kopya kullandığım için sevindim çünkü eğer beklenen stış olmasaydı bu sefer kopya kullanların başını ağrıtabilirdi Microsoft ama ucuz olsaydı Windows 8 pro şöyle 150 lira felan DVD sini alçaktım hakkını kaybetti Microsoft :(

  • Bende orjinal olarak yükseltme yaptım.29 TL olmasa yaparmıydım ? Yapmazdım herhalde.Microsoft çok iyi bir strateji izledi bu sene.
  • yükseltme yapanların hepsinin 29 tl promosyondan aldığını varsaysak 4 günde 60 milyon dolar kaldırmış adamlar en kötü ihtimalle

    o 4 milyonun %99 u önceden korsan Windows kullanıyordur Microsoft akıllılık yaptı hem korsanı bitirdi hem de paraya doydu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNeYazıyoruz -- 30 Ekim 2012; 22:06:40 >
  • beyler orjinal yükseltme nasıl olacak bu konuda bilgilendirme mevcut mu ?

  • fiyat uygun oldu türkiyedeki kullanıcıların gönlünü fethetti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pogomania

    beyler orjinal yükseltme nasıl olacak bu konuda bilgilendirme mevcut mu ?

    http://forum.donanimhaber.com/m_67175435/mpage_9/f_/key_//tm.htm#67421841
    ve
    http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/mpage_6//tm.htm#67515804
    ilgili forum linkleri




  • Windows 7 Bacic im oldu Windows 8 Pro.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1080p

    Windows 7 Bacic im oldu Windows 8 Pro.


    Misss

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikarayel

    quote:

    Orijinalden alıntı: pogomania beyler orjinal yükseltme nasıl olacak bu konuda bilgilendirme mevcut mu ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_67175435/mpage_9/f_/key_//tm.htm#67421841 vehttp://forum.donanimhaber.com/m_67409896/mpage_6//tm.htm#67515804 ilgili forum linkleri


    Teşekkürler :)





  • Benim windows 7 orjinal değil. Yükseltmelerin orjinal olmayan windowslar için geçerli olmadığını biliyorum. Eğer bunun bir yolu varsa bana da bir linkle yardımcı olur musunuz? Bir de bu yol güvenli midir? Kredi kartı bilgilerimizi bile vereceğiz sonuçta adamlar tespit ettiği an lisansımızı iptal etmesinler sonra!
    Ayrıca bu windows 8 beni kıllandırmıyor değil. Bu adamlar babalarının hayrına bu kadar ucuza satmazlar. Sonra sürekli uygulamalardan kaktırıp durmasınlar bize :)

  • Benim külüstür laptopu yükselteyim diyeceğimde çoğu foksiyonunu kullanamam gibime geliyor en iyisi makineyi komple değiştirmek,gerçi Surface Pro 8'i bekliyorum toptan bu masaüstü,laptop zırvalığından kurtulmak için.

  • iOS varken hangi insan Windows kullanır ki?

  • Hep söyledik ucuz yapın kimse korsan kullanmaz diye netekim 29 lira olunca almayan kalmadı....
  • Bende bu haberi bekliyordum fiyat 29TL olunca durum ortada :) Yükseltme yapılan işletim sistemlerinin 3 milyonu korsandır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifbalyemez

    Benim windows 7 orjinal değil. Yükseltmelerin orjinal olmayan windowslar için geçerli olmadığını biliyorum. Eğer bunun bir yolu varsa bana da bir linkle yardımcı olur musunuz? Bir de bu yol güvenli midir? Kredi kartı bilgilerimizi bile vereceğiz sonuçta adamlar tespit ettiği an lisansımızı iptal etmesinler sonra!
    Ayrıca bu windows 8 beni kıllandırmıyor değil. Bu adamlar babalarının hayrına bu kadar ucuza satmazlar. Sonra sürekli uygulamalardan kaktırıp durmasınlar bize :)

    https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration
    bu linkdeki forumu doldur. ben dahil cogu kişi bu forumu doldurarak aldik. Microsoft bilerek böyle yapti bence. yani acik kapi birakti. cunku bir cok korsaciyi orginal Windows satdi.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.