Şimdi Ara

Eski sevgilim mesaj attı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Ekim 2010'da çıkıp Aralık 2011'de ayrıldığım eski sevgilim bugün bana iki tane mesaj attı.

    Bu sene de çıkmak istedim ama o istemedi zorla 3-4 gün çıkmıştık. Erkeklerden soğuduğunu ve kimseyle çıkmak istemediğini söylemişti bana 1.5 ay önce. Ve bunu dedikten 2-3 gün sonra onun eski sevgilisiyle çıktığını öğrendim. Benim arkadaşım var kız onun da yakın arkadaşıydı bir zamanlar konuşmuşlar. Çocuk benim için ağladı beni çok seviyor vs. gibi mal mal şeyler söylemiş. Dolayısıyla beni istemiyordu artık ben de onu sildim.

    Bugün dersane önünde arkadaşımla sigara içiyorduk. Eski sevgilim yanında 2 arkadaşıyla geçti ve beni gördü. Göz göze gelmedik ama gördüğünü biliyorum. O dersaneden çıkmış gidiyordu eve. Benim dersim vardı. Bu beni görmesinden yaklaşık 2 saat sonra '(ismim)?' diye mesaj attı. Cevap vermedim. Veremedim daha doğrusu smsim yok. Sonra ikinci mesajı şu:

    'Merak etme diyeceğim bir şey yok sadece kendine zarar vermen cidden hiç hoşuma gitmedi ama senin hayatın kendine iyi bak.'

    1.5 ay önce beni istemiyordun benimle çıkmamak için erkeklerden soğudum bahanesini gösteriyordun. Şimdi ne oldu da kendime zarar vermem hoşuna gitmedi?

    Bir de niye mesaja merak etme diye başladın, neyin kaygısındasın?

    Beni istemediği halde neden zarar vermem hoşuna gitmedi sizce? Muhattap olmak istemediğim için sizden fikir almak istiyorum.

    Beni istemiyorsan 'Ne hali varsa görsün' de geç. Mesaj atmanın anlamı ne?

    Benim tahminim üstte yazdığım(2-3 gün sonra eski sevgilisiyle çıktı dediğim) eski sevgilisiyle ayrıldı ondan bana mesaj atıyor.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.