Şimdi Ara

İpad 2 + 3G İnternet Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizlerin bilgileri benim için çok önemli. Eşime doğum hediyesi olarak ipad alma sözü verdim. Ben interneti adsl den alıyorum ttnet den. Çok fazla kullanmıyorum sadece arada gazetelere bakıyorum o kadar. Bu vodafone veya turkcell ' in 3g modemleri ile hem laptop umdan internete girebilmek hem de 3g kart ile alacağım ipad ' den de internetime girebilmek istiyorum. hem kendi laptopumdan hemde ipad den girebilir miyim bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim . şimdiden teşekkür ederim



  • 3G modemler bilgisayara takılır usb ile,iPad de kullanamazsınız.Ancak modemin içindeki kartı çıkarıp iPad in simkart yuvasına takarsanız kullanabilirsiniz.Yani laptop için 3g modem,iPad içinde ekstra simkart almanız gerekiyor diye biliyorum aynı anda giremezsiniz.Hem iPad den hem laptoptan girmek için Turkcell in multi vınn ları işinizi görecektir.Buradan bakabilirsiniz TIKLA.
  • arkadaşım bilgilendirmen için teşekkür ederim ben şunu demek istemiştim. ben gerektiği zaman 3G modem deki sim kartı çıkararak sadece ipad2 de girerim diye düşündüm mesela tatile falan gittiğimde ama normalde ise 3G modem ile laptop üzerinden gireyim diyorum eğer ki bunu yapabiliyosam hemen 3G li olan ipad den alayım diyorum. Yani ikisini aynı anda kullanayım demiyorum hiç de gerek yok. eğer ki bu dediğimi yapabiliyosam süper olur. teşekkür ederim.
  • Rica ederim,evet simkartı iPad de kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yafoo

    Rica ederim,evet simkartı iPad de kullanabilirsiniz.

    ipad2 deki sim kart 3g wınndaki gibi normal boyutta mı acaba?
    kestirmek falan gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.