Şimdi Ara

Google Nexus 4 duyuruldu, 299$'dan başlayan fiyatlarla 13 Kasım'da satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
8
Favori
23.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Google Nexus 4 duyuruldu, 299 />dan başlayan fiyatlarla 13 Kasım'da satışa çıkıyor


    Sandy Kasırgası nedeniyle ertelenen Google'ın büyük Android etkinliği şu saatlerde başlamış olacaktı. Amerika'daki hava durumunun bir süre daha böylesine büyük çaplı bir etkinliğe uygun olmayacağını anlayan arama motoru devi, yeni Nexus ürünlerini resmi blogu aracılığıyla gün yüzüne çıkardı. LG tarafından üretilen yeni Google telefonu Nexus 4, geçtiğimiz haftalarda en ince detaylarına kadar incelenmiş, ancak fiyat ve çıkış tarihi hususunda kesin bir veri elde edilememişti.

     

    Güney Koreli üreticinin Optimus G modeliyle neredeyse aynı özellikleri beraberinde getiren E-960 model numaralı Nexus 4, LG Display tarafından geliştirilen 4.7 inç büyüklüğünde WXGA (1280 x 768 piksel) 320ppi True HD IPS+ ekran, Corning Gorilla Glass 2, 1.5GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 çipset, Adreno 320 GPU, 2GB RAM, 8MP arka, 1.3MP ön kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n, HSPA+ iletişim teknolojisi, NFC çipi, kablosuz şarj fonksiyonu, microUSB, SlimPort HDMI, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi, 2,100 mAh pille donatılmış. 133.9 x 68.7 x 9.1 mm ölçülerinde ve 139 gram ağırlığındaki Google'ın dördüncü nesil akıllı telefonu, Samsung tarafından üretilen Galaxy Nexus ile Optimus G'nin birleşimiyle oluşturulmuş bir tasarımı yapısında barındırıyor. Farklı bir kaplamanın tercih edildiği Nexus logolu arka kapağı açılamayan cihazın SIM kart slotuna dışarıdan erişilebiliyor.

     

    4G LTE iletişim teknolojisi desteği ile alakalı bir bilgilendirmede bulunmayan Google, 8GB'lık LG Nexus 4 için 299$, 16GB'lık model içinse 349$'lık oldukça ekonomik bir fiyatlandırma tercih etmiş. 13 Kasım'da Amerika, İngiltere, Kanada, Almanya, İspanya, Fransa ve Avustralya'da Google Play Store aracılığıyla satışa çıkacak olan telefon, Kasım'ın sonuna kadar Avrupa, Orta/Güney Amerika, Asya, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Orta Asya'daki perakendeciler tarafından tüketicilerin beğenisine sunulacak.

     

    Oldukça ucuz bir fiyata son teknoloji bir telefon sunan Google, birçok rakibinin operatörlerle sağladığı iki yıllık anlaşmalı paketlerin peşin ödeme ücretiyle aynı seviyede bir ürün oluşturduğunu gösteriyor. Ancak Apple ya da kendi üreticileriyle direk rekabet etmediğini göstermek için kısıtlı seçenekler sunuyor ve Nexus felsefesinin getirdiği avantajları yok eden taşıyıcılarla anlaşmayı reddediyor. Dördüncü nesil telefonuyla kablosuz şarj fonksiyonuna öncülük eden Mountain View merkezli firmanın önceki modellerine oranla çok daha fazla satış gerçekleştirmesi bekleniyor.

     



  • fiyat çok iyi. çok satar bu telefon.

  • cihaz duyuruldu ancak 4.2 hakkında bilgi vermediler mi hala?

  • fiyat onlara iyi, bize mi iyi. burda olur 1500

  • peki jelly bean 4.2 ile detaylara yer verilmemişmi

  • 16gb lik olanı fena değil fiyat olarak, iş yapar.

  • güzel fiyat 349 usd lik fiyat birebir Galaxy Nexus un fiyatı zaten ... peki Galaxy Nexus ta fiyat kırılacakmı satışa öyle devam edilecek mi ki

  • 32 lik henüz çıkmadı galiba, 399 $ a olsa alinasi olurdu. S3 ile yola devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceleciburak

    güzel fiyat 349 usd lik fiyat birebir Galaxy Nexus un fiyatı zaten ... peki Galaxy Nexus ta fiyat kırılacakmı satışa öyle devam edilecek mi ki


    Şuan Google Play'in Amerika sayfasında Galaxy Nexus görünmüyor, sanırım satışı durduruldu

  • Siler süpürür piyasayı bu telefon. Artık çoğu kullanıcı neyin ne olduğunun farkında. Güncellemeleri vermeyen veya geç veren firmalardan milletin ağzı yandı. Yok bunun işlemcisi yetmiyor yok bilmem ne diyerek vermediler güncellemeleri. Şu an çıkan dandik telefonlar bile ICS ile geliyor. Galaxy S'e ICS vermediler mesela yetmiyor gücü diye. Şimdi herkes Nexus'a hücum eder. 349 dolarlık fiyat çok iyi. 630 TL civarı yapıyor. Türkiye'de 1000 lira civarında satılır diye düşünüyorum.

  • işte Google Nexus 4 Resmi Play Store sayfası ...

    Google Nexus 4 duyuruldu, 299$'dan başlayan fiyatlarla 13 Kasım'da satışa çıkıyor
  • Turkiye'de 1000 tl nin uzeri de olursa internettten en fazla 750-800 tl ya bulunur. Galaxy s3 turkiye fiyati 1500 tl iken internette 1000 tl ye satanlar var. Bu arada Garantiler bu ulkede gecmiyor. Garantiyi sorun etmeyenler 750-800 bandindan alabilir diye dusunuyorum.

  • ve ne yazık ki Samsung Galaxy Nexus un Google Play Store üzerindeki satışı bitirilmiş

    Google Nexus 4 duyuruldu, 299$'dan başlayan fiyatlarla 13 Kasım'da satışa çıkıyor
  • 1000 liranın üzerinde satarlarsa burda almayın arkadaşlar max 1000 lira olması lazım ve baya satar bu fiyata

  • Hiç beklemiyodum google büyük bir sürpriz yaptı.İnşallah burada da ucuz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 dolar 16.gb böyle bir donanım ki yazılımın arkasında Google gibi bir devden bahsediyoruz...

    çıkış fiyatı çok iddalı,böyle donanımlı bir Samsung,Sony,Htc çok en az 500 doların üstü giriş yapardı...harika işi bilen adamın ilk tercihi olacaktır.

  • Bu fiyat biraz fazla ucuz değil mi? Kontratlı fiyat vs olmasın... Rakipleri 600-700 usd iken ilginç doğrusu...
  • SONUNDA
  • Telefonun çerçeveleri biraz fazla olsa da kamera kalitesi iyi olursa kesinlikle bu fiyata alınır.

  • fiyat iyi ancak ne android 4.2 ne de kablosuz şarj var mı yok mu belli değil bu belirsizlikler de sona ererse gideri olan bir cihaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.