Şimdi Ara

█ SATILIK/SIFIR GRUNDİG NETBOOK*2 YIL GARANTİLİ*İLK GELEN ALIR!█

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  █ SATILIK/SIFIR GRUNDİG NETBOOK*2 YIL GARANTİLİ*İLK GELEN ALIR!█

Arkadaşlar akşama dogru fotograflarını ekleyecegım sene basında aldıgım ve sadece 2 defa kullandıgım Grundig nb 2010 netbook kredi kartı odemem oldugu ıcın satılıktır, jelatınlerı uzerındedir, garantisi 2 yıldır ve devam etmektedir, ayrıca yanında philips dış kulaklık ve 4gb kingston usb bellek(driverları ıcerısınde) de hediyedir, ayrıca kutusu ve kutu içeriği tamdır, fabrika çıkışından hiçbir farkı yoktur, ozellıklerı asagıdadır, sıfırı 542TL

http://www.akakce.com/netbook/en-ucuz-grundig-nb-1020-fiyati,519079.html

ben ındırımden almıstım, zaten kar amacımda yok dedıgım gıbı kredı kartı borcu odemem var bu sebeple, satıs fıyatım pazarlıksız 320TL dir, referanslarım guvencemdir, Ankara içi elden teslım edebılırım diğer sehirlere kargo ile teslim

Bu arada Win7 ultimate ve office 2010 yuklu sorunsuz, guncellemeler tam, dediğim gibi kutusu garanti belgesi, ekstra hediyeleri ile full+full

İşlemci Intel® Atom™ N455 1.66Ghz
    Sabit Disk 250GB
    Bellek 2GB DDR-III
    Kablosuz Bağlantı Var
    Monitör 10.1" (1024x600)
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Ultimate with ms ffice
    Ethernet 10/100 Mb/s
    Ekran Kartı Intel® GMA 3150
    Net ağırlık (kg) 1,18
    Kart Okuyucu Kart Okuyucu (SD/MMC/MS)
    Ağ Bağdaştırıcısı Var
    Klavye Q Türkçe
    Bağlantı Noktaları USB 2.0 x 3, VGA çıkışı x 1, Mikrofon Girişi x 1, Kulaklık Çıkışı x 1, Kart Okuyucu
    Pil: 6 hücreli net 5,30 saat gitmektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 29 Ekim 2012; 16:15:34 >

• netbook ser_kad arkadasımıza satılmıstır, kendısıne anlayısı ve dürüstlüğü için sahsım adına tesekkur ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.