Şimdi Ara

BF 3: Aftermath DLC'sinden Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•    Battlefield 3 için yayınlanacak olan 4. içerik paketi Aftermath için ilk oynanış görüntüler, video paylaşım sitelerinde yer etmeye başladı. Deprem sonrası savaş atmosferini kendine tema edinen Aftermath yeni silahlar, araçlar ve de Scavenger modunu multiplayer moduna dahil edecek.

Aftermath DLC'siyle oyuna dahil olacak araçlar şu an için:

- Phoenix (Amerika) & Basuk (Rusya) hafif zırhlıları. Tepelerinde ağır makinalı ve bomba atar desteğiyle.

- Rhino: orta seviye ağır zırhlı. Özellikle piyade taşımacılığında kullanılan aracın en büyük özelliği sürücünün de silaha sahip olması.

Battlefield 3 Aftermath DLC'si çıkış tarihi ise şöyle:

Premium oyuncular (PS3) - 27.11. 2012
    Premium oyuncular (PC/X360) - 04.12. 2012
    Normal oyuncular (PS3) - 11.12. 2012
    Normal oyuncular (PC/X360) - 18.12. 2012

• bunu izlemiştim gerçekten güzel bir paket bizi bekliyor :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fanboylar şimdi bsar burayı :D eksileri görelim

• Şu oyunun ps3 için nasıl premium alınacağını bilsem daha şimdi alıcam :D Benim hesap uk playstation network kart ile almak istiyorum ama oyun 39 pound psn kart ta ise en fazla 35 pound olanları gördüm (fazlası varsa bilmiyorum) şimdi bu oyunu nasıl alıcaz ps kart ile online alışveriş konusunda biraz cahilimde biri şunu açıklasa çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilikoglu1

Fanboylar şimdi bsar burayı :D eksileri görelim

Kardeş her bf3 haaberine gelip battlefield 3 haketmiyor !!! BC2 daha iyiydi yazmaktan sıkılmadınmı ? tamam ikisininde iyi yönleri var ve ikisinide sıkılınca açıp oynuyorum.Her 5 bf3 haberinin 3ünde aynı yorumun var :(

• Yeni DLC yi merakla bekliyorum.Umarım hüsrana uğramayız

• Bişey değil abi görevimiz bu arada crossbow tekmi atıyor diyenlere iyi bir cevap oldu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz ne kadar tek atmıyo desekte inandıramıyacaz biliyorum :) premiumlu olmak şuç sanırım bize kızmayın premiumluyuz her silahla tek atıyoz çok iyi avantajı var :) bu lafım premiumu eleştirenlere çok biliyosanız gidip alın fark olmadığını görceksiniz

• Bundan sonra EA oyunlarını alacağımı sanmıyorum. Premium almıyoruz diye oyunda tam anlamıyla loser durumundayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Şu oyunun ps3 için nasıl premium alınacağını bilsem daha şimdi alıcam :D Benim hesap uk playstation network kart ile almak istiyorum ama oyun 39 pound psn kart ta ise en fazla 35 pound olanları gördüm (fazlası varsa bilmiyorum) şimdi bu oyunu nasıl alıcaz ps kart ile online alışveriş konusunda biraz cahilimde biri şunu açıklasa çok makbule geçer.

kanka yeni bi hesap aç oyunun 2. bölgeyse türkiyeden açıp kredi kartıyla al 1. bölgeyse amerikadan açıp paypalla al
  • @onur ben o yorumu 2den fazla atmadığıma eminim ve senin her cod,bf haberinin altında fanboyluk yaptığınıda biliyorum :(

• vallla premium oyuncuların tek avantajı yeni assigmentler işte silaha boya filan ekleme yani kamuflaj yeni silahlar ek olanları kastediyorum. Herşey Her silah Kendi Gücü gibi Güce sahip Ek güc tek atma gibi bişey yok. Siz premiumlardan 10 gün sonra dlc ye sahip oluyorsunuz fark bu yani başka abartılcak bişey yok bide bütün dlcleri 80 tl gibi güzel bi fiyata alıyosun 35 35 35 deyil tek atış 80 belki 60 a düşmüştür şimdi takip etmiyorum hani :D
  • ne yalan söyleyeyim ben oyunun senaryosunu sevmedim ama multisi fena sarıyor hacı.
  • Güzel bi dlc bizi bekliyo.

• Premium oyuncular (PS3) - 27.11. 2012
    Premium oyuncular (PC/X360) - 04.12. 2012
    Normal oyuncular (PS3) - 11.12. 2012
    Normal oyuncular (PC/X360) - 18.12. 2012

bende gameboy var bana yok mu :(
  • adam en son savaş alanında görüşürüz dediya ve solda da keskin nişancı tüfeği ile yaptığı killstrike sizi bilmem ama ben hiçççç görüşmek istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

vallla premium oyuncuların tek avantajı yeni assigmentler işte silaha boya filan ekleme yani kamuflaj yeni silahlar ek olanları kastediyorum. Herşey Her silah Kendi Gücü gibi Güce sahip Ek güc tek atma gibi bişey yok. Siz premiumlardan 10 gün sonra dlc ye sahip oluyorsunuz fark bu yani başka abartılcak bişey yok bide bütün dlcleri 80 tl gibi güzel bi fiyata alıyosun 35 35 35 deyil tek atış 80 belki 60 a düşmüştür şimdi takip etmiyorum hani :D

100 tl verdim ps3 kullanıcısıyım :D

• Hele bir sorun bakalım niye premium üyelik aldık çünkü her dlc cıktığında bunu alsam mı almasım mı diye kararsız kalıp düşüneceğime bir kere kesenin ağzını acıp canımı biraz acıtırım sonra her dlc cıktığında yara yavaş yavaş kapanır diye aldım zaten çok oldu alalı nelere para veriyoruz bunu unutup bile

• quote:

Orijinalden alıntı: BERATTAN

Hele bir sorun bakalım niye premium üyelik aldık çünkü her dlc cıktığında bunu alsam mı almasım mı diye kararsız kalıp düşüneceğime bir kere kesenin ağzını acıp canımı biraz acıtırım sonra her dlc cıktığında yara yavaş yavaş kapanır diye aldım zaten çok oldu alalı nelere para veriyoruz bunu unutup bile

iyi bir noktaya değindi true story

• bu yorumu yazmadan 5dk öncesine kadar saatlerce moh warfighter multiplayer oynuyordum ama bu video'yu izleyince napmışım ben böyle bütün gün yazık vallahi dedim:) ne varsa BF3 te var gelsede oynasak şu DLC yi. Close Quartes sıkmaya başladı Armored kill desen gereksiz çok büyük bence. En ideali bu Aftermath olacak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.