Şimdi Ara

Anakart bios update , en son versiyon mu yoksa sıralı versiyon olarak mı update edilmeli. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart bios update , en son versiyon mu yoksa sıralı versiyon olarak mı update edilmeli. ?

Merahaba Asus maksimus Gene z 68 anakartım var Asus programından bios update yaptım 4 güncelleme vardı ben en son güncellemeyi kurdum lakin , önceki güncellemelerde bazı sorunlar giderilmiş ama ben en sonuncusunu kurdum , bu en sonuncusunu kurmak yetiyor mu yoksa sırayla mı update edilmesi gerekiyor ?

En sonuncusunu kurarsam bir öncekindeki update'de giderilen sorunlarıda düzeltir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Anakart bios update , en son versiyon mu yoksa sıralı versiyon olarak mı update edilmeli. ?

Merahaba Asus maksimus Gene z 68 anakartım var Asus programından bios update yaptım 4 güncelleme vardı ben en son güncellemeyi kurdum lakin , önceki güncellemelerde bazı sorunlar giderilmiş ama ben en sonuncusunu kurdum , bu en sonuncusunu kurmak yetiyor mu yoksa sırayla mı update edilmesi gerekiyor ?

En sonuncusunu kurarsam bir öncekindeki update'de giderilen sorunlarıda düzeltir mi ?

en sonuncusunu kurmanız yeterlidir
  • En son sürüme güncellemeniz yeterlidir içiniz rahat olsun
  • En son sürümü yüklemek yetecektik o zaten diğerlerinde düzeltilen sorunlarıda içerir.
  • All suit 2 programıyla güncelliyorum şimdi ozman

Teşekkürler hocalar ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.