Şimdi Ara

Broadway Benzin Otomatiği Sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepşnize merhabalar..Arkadaşlar benim broadwayın benzin otomatiği sık sık bozuluyor.Çok sık araca binen biri değilim.Kabaca haftada yada on günde bir araca biniyorum desem yeridir.Bir hafta on gün benzinde kullanmazsam benzinde çalışmamaya başlıyor.Bir arkadaş aracı stop ederken benzinde stop et, ne kadar zaman sonra çalıştırsanda benzin otomatiği bozulmaz dedi.Yani ben aracı gazda stop ettiğimden bu sorun oluyormuş.Stop etmeden benzine alıp stop etsem belli bir süre sonra benzin otomatiği bozulurmu yine?Sürekli gazda kullanmakta zararlımıdır acaba?



  • bozulduğunu nasıl anlıyorsun??benzin otomatiği kolay kolay bozulan birşey değil. benzin filtresiyle ilgili bir problemin olabilir.yada karbüratör şamandırasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir.
  • Benzin otomatiğini değiştirince tekrar düzeliyor.Tamircide birkaç kez değiştirdim.Broadwaylerde kronik bir durum galiba.
  • Arac uzun sure yattığından dolayı benzin geri kaçırıyor benzin otomatiği değiştirilmesi lazım markası da sofabex olmalı orjinaldır. Ayrıca benzin deposunun giris hortumlarının uzerinde benzin geri kaçmasın diye geri dönüs sibobu walf vardır o bozuk oldugundan dolayı da benzın gerı kacar hortumlara gıder benzın ve hortumlar doluncaya kadar gec çalısır artı arcta lpg var ise benzin pompa sı benzın gormedıgınden dolayı sık sık bozulabılır.
    http://www.bilenlerrenault.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.