# Windows XP SP2 veya Windows Vista # 2.0+ GHZ tek çekirdekli işlemci # 512 MB RAM # NVIDIA 6200+ veya ATI Radeon 9600+ ekran kartı # 8 GB boş HDD alanı Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
# Windows XP SP2 veya Windows Vista # 2.4+ GHZ çift çekirdekli işlemci # 1 GB RAM # NVIDIA 7800GTX+ veya ATI x1300+ ekran kartı # 8 GB boş HDD alanı
Unreal Engine 3.0 grafik motoru kullanan oyunun grafikleri muhteşem görünüyor.Piyasaya çıktığı zaman büyük bi sükse yaratacağı kesin.Fizikleri,yapak zekası,multiplayer modlarıyla klasik olacağına eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinky_Demon -- 20 Kasım 2007; 22:39:03 >
ps2 de ilk çktığında pcden daha iyi grafikler vardı ama şimdiki durumunu görüyoruz ps2 nin ps3 de çıktıkdan 1 sene sonraki halini göreces gerçi ps3 de upgrade olayı oluyormuş ama pcden daha pahalı değerlerle olacağına eminim ve parçası pc kadar kolay bulunabilecekmi çok merak ediyorum pc nin yerini hiç bişey tutmaz ben konsolla pc yi hiç birzaman kıyaslamam ikisi birbirinden farklı platformlar...ayrıca bu oyun çıktığında müthiş olacak 2007 oyun piyasası için muhteşem geçecek oyunlar her geçen gün daha fazlasnı veriyor 3 4 sene önceki oyunlara bakıyorum birde şimdi çıkan oyunlara bakıyorum arada dağlar kadar fark var size şunu sölüyorum 2 sene sonraki oyun sektörü hepinizin gözlerini yerinden fırlatacak oyunu elinize alıralmaz bir şok etkisi yaratacak...bunlar çok yakın zamanda gerçekleşece şeyler göreces hep birlikde...
Eskiden görüntüler süper geliyordu ama artık gelmiyor
Unreal Serisi aksine hep neredeyse mükemmel optimize edildiği için elde edilen görüntüye oranla sistemi diğer oyunlara göre daha az kasar. Ama bu sefer gerçek bir sistem canavarı olacağından hiç şüphem yok.
unreal serisi ekrankartlarının canına okumuştur herzaman gelenek devam edeceğe benziyor
Unreal Serisi aksine hep neredeyse mükemmel optimize edildiği için elde edilen görüntüye oranla sistemi diğer oyunlara göre daha az kasar. Ama bu sefer gerçek bir sistem canavarı olacağından hiç şüphem yok.
+1 unreal engine daima iyi optimize edilen bi motor olmuştur.Genellikle süper grafikler olur ve kasma yapmaz.Bu yönünden dolayı da çoğu oyunda unreal engine kullanılır.Bu oyunda öyle olucak gibime gelio.
Bu oyun x360 a çıkmıyor sanırım ben öyle biliyordum unreal 2007 ps3e gears of warda x360 a çıkacak diye biliyorum ama inşallah çıkar x360ada live üzerinden güzel grafiklerle unrealın keyfini çıkarırız
+1 demeyi sevmem ama başka bişey de diyemeyeceğim. Tam böyle diyecektim bende.
unreal serisi ekrankartlarının canına okumuştur herzaman gelenek devam edeceğe benziyor
+1 unreal engine daima iyi optimize edilen bi motor olmuştur.Genellikle süper grafikler olur ve kasma yapmaz.Bu yönünden dolayı da çoğu oyunda unreal engine kullanılır.Bu oyunda öyle olucak gibime gelio.
unreal ın en önemli grafik özelliklerinden birisi de müthiş optimizasyonları dır..ben 2k3 ü 8500 ile 2k4 ü 9550 ile full detaya yakın oynadığımı hatırlarım..bence korkmaya gerek yok o kadar
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 7 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
Bu oyun x360 a çıkmıyor sanırım ben öyle biliyordum unreal 2007 ps3e gears of warda x360 a çıkacak diye biliyorum ama inşallah çıkar x360ada live üzerinden güzel grafiklerle unrealın keyfini çıkarırız
Unreal 2007 PC,PS 3,X-Box 360 a Gears of War PC ve X-Box 360 için yapılıyorlar.
Ageia'nın en büyük kozlarından biri olan UT2007 için fizik farklarının yer aldığı bir video yayınlandı. Videoyu indirmek için hedefi farklı kaydet demeniz yeterli.
Direk Download
Streaming
Torrent
UT 2007'de Ageia'nın yanı sıra yine Havok FX de kullnılıyor. Ayrıca oyun Full Shader Model 3.0 destekli gelecek. Ageia'nın fizik etkileşiminde performansı olumlu yönde etkileyeceği söyleniyor. Yine oyun motoru UE3 ile yapılacak yeni oyunların DX 10 destekli geleceği de eklenen haberler arasında yer alıyor.