bende böyle bir hata veriyor. bunu nasıl çözebilirim windows giriyorum orda installer diye bir klasör yok:S yardım lütfen güncelleme mi yapmam lazım acaba?
Orijinal boyut için tıklatın
yardım lütfen ya yüklenmiyor bir türlü windows installer ile ilgili bir şeymiş.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bende böyle bir hata veriyor. bunu nasıl çözebilirim windows giriyorum orda installer diye bir klasör yok:S yardım lütfen güncelleme mi yapmam lazım acaba?
Orijinal boyut için tıklatın
yardım lütfen ya yüklenmiyor bir türlü windows installer ile ilgili bir şeymiş.
Pc ye temamı yüklü? Eğer yüklüyse temayı kaldırıp bir dene. Bir de 8. sayfanın sonunda yeni çıkan bir yama var. Onu kur bakalım işe yarayacak mı?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ok şimdi güncelleme yapıyorum tema ile ne alakası var anlamadım ama kaldıp deniyeyim en son yamayıda indireyim saol inş. olur ayrıca sen denedinmi 9550 ile nasıl çalıştı minumum ihtiyaca göre bizimkide var.
off olmadı niye yüklenmiyor ya hep installer ile ilgili hata verip duruyor .msi bilmem neyle en son framework 3.5 u indiriom bakalım bu olcakmı ya başka kimsede böyle hata vermedimi?(indirdiğim yerdenmi yanlış geldi desem önceki sayfalarda bi arkadaşın ben burdan indirdim dediği adresten indirdim) neyse bu arada autocad ne demek??
off olmadı niye yüklenmiyor ya hep installer ile ilgili hata verip duruyor .msi bilmem neyle en son framework 3.5 u indiriom bakalım bu olcakmı ya başka kimsede böyle hata vermedimi?(indirdiğim yerdenmi yanlış geldi desem önceki sayfalarda bi arkadaşın ben burdan indirdim dediği adresten indirdim) neyse bu arada autocad ne demek??
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Video kısmında, altta Advanced kısmına giriceksin . Orda en üstte %50 %100 arasında bi slider var. onu %100 yap. yada orda ne gorursen en sağa çekiver :P full aç yani.. düzelir bulanıklık.
Video kısmında, altta Advanced kısmına giriceksin . Orda en üstte %50 %100 arasında bi slider var. onu %100 yap. yada orda ne gorursen en sağa çekiver :P full aç yani.. düzelir bulanıklık.
Bu demonun DX10 desteği var mı, yoksa dx9 mu,direk XP ye mi kurayım?
Demo da DX 10 desteği yok tam sürümde olacak.
tam sürümde texture ayarları ve ekstra grafik ayarlarıda olur umarım, demodaki grafik beni kesmedi , ayrıca unreal 3 motorunda antialiasing desteği olmaması pek hoş değil.
Gerçi oyunun oynanabilirliği gerçekten güzel tam sürümünü bekliyorum
online güzel oluyor ama pingler pek iyi değil.birde mapler çok küçük geldi bana.30 kişi olunca nereye dönsen adam çıkıyor karşına
Zaten işin sırrı orada eğer harita büyük olsa çevikliğin pek bir işe yaramaz.Eğer refleksin iyi değilse ve pusmayı seviyorsan bu oyunda başarılı olamazsın(Sniper alıpta çok iyi biryer bulmadıktan sonra).Heyecan bu kafayı döndürcen adam olacak, sağa bakıcan adam, saola bakıcan adam üstüne bakıcan yine adam sonra adrenalinleri bol bol salgılayıp hespsini deşicen
Ben sıfır xp'ye kurarken .net framework 2.0 yükledi otomatik.. Bütün .net sürümlerini kaldırıp bir dene istersen.. İnşallah çözersin..
su an ut ve ut2004 var ama ut3 serverimiz kisa zamanda geliyor.oyunu seven herkesi beraber oynamaya bekleriz. http://www.unrealturk.com saat 1.30 itibariyle ut 3 sunucumuz acilmistir.serverde bulusalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalim72 -- 15 Ekim 2007; 1:40:52 >
oyundan şimdi çıktım bende p4 @3.3 , 1 gb 533ram , 7900gs sonic var orta şeker ayarlarda 25-30fpslerde cap.flagta bence yeterli 1024 çöz.te oyun içinse; gayet yerinde yapılmış grafikler tatmin edici ut, ut 2004 oynadım buda tam arşivlik fps olmuş süper olmuş
su an ut ve ut2004 var ama ut3 serverimiz kisa zamanda geliyor.oyunu seven herkesi beraber oynamaya bekleriz. http://www.unrealturk.com saat 1.30 itibariyle ut 3 sunucumuz acilmistir.serverde bulusalim
Beyler artık bu serverda buluşuruz. Hamachi derdimize derman olmadı yapacak birşey yok.
Servera bağlanmak için;
Ana menüye geldikten sonra konsolu é tuşu ile açın. "open 85.105.178.144" yazın (" işaretleri hariç).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 15 Ekim 2007; 9:04:51 >
Beyler artık bu serverda buluşuruz. Hamachi derdimize derman olmadı yapacak birşey yok.
Servera bağlanmak için;
Ana menüye geldikten sonra konsolu é tuşu ile açın. "open 85.105.178.144" yazın (" işaretleri hariç).
The demo doesn't offer a whole lot of video settings, but we did find World Detail, Texture Detail, and Post Processing effects options while exploring the settings menu.
We found that the World Detail option did a little more than "change the detail of world geometry in-game" as the menu tooltip suggests. Shifting the setting from 1 to 2 changed the lighting and added a soft blur effect in our Shangri La test. Extra geometry started appearing on windows and other surfaces at level 3. We also noticed that our weapon gained self-shadowing when we moved up to level 4.
"change the detail of world geometry in-game" modunu değiştirdikçe yeni efektleri farketmişler ama demo olması nedeniyle ekstra ayar yokmuş.sitedeki resimlerde her settings ile ilgili farklılıkları görebiliyorsunuz
Evet Demo'da High ve Very High ayarlarının olmadığını görmüş olduk.. Tüm kaplamalar, modeller, efektler Medium ayarlarda. Oyunun fişini çekmek için erken demiştik değil mi.
Sağol Venomtrk.
Very Low;
Low;
Medium;
High;
Very High;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 15 Ekim 2007; 12:44:28 >
oyun gercekden cok güzel ama anlamadım şu, 2008+ bütün oyunların sistem gereksinimi aynı.. bence bi yanlışlık var. benim sistemim nerdeyse istedi gibi ama orta derecede bile, yüksek bi fps de oynuyamıyorum... bi sorun var ama nerde çözemedim
bu arada post processing efektini intense yapınca çok güzel oluyor ama güneşli biryerde kendinizi yere bırakıp koluna felan bakın beyaz gibi duruyor çok parlıyor yani ama post processing i kısınca da güzel olmuyor ama yinede post processing i full yapıyorum
Yanlız yabancılar oyun oynamayı bilmiyor frag manyağı yapıyordum hepsini.Adamlar daha oyuna yeni başlamışken 2 bayraklarını çalmış oluyorum Sonra bunlar araçlara binip ilerlerken oluyor 3, adamlar yüzümden bir türlü oyunun keyfini alamıyor
valla ben onu beşi bilmem,hani nerde şu anda quake,3. oyun ile finallerini yaptılar hem de ilk ut'dan sonra çıkmış bir oyun bu,peki daha sonra ne oldu bf bozması bir oyun oldu çıktı,peki daha sonra unreal'e ne oldu,sonuç ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 15 Ekim 2007; 20:18:21 >
quake ve unreal gibi oyunlar online oyunlarin klasik muzigi gibidir.ne kadar iyi bilirsen o kadar cok zevk alirsin.ikiside cok iyi ve kaliteli oyunlardir.gonul kimi severse guzel odur demek lazim.ozellikle ut 2004 ulkemizde pek tutmadi ve sunuculari bos kaldi.soruyoruz kimse kotu oyundur demiyor ama is online oynamaya geldimi pek adam bulamiyoruz.insallah ut3 de bu problemi asacagiz.beraber oynayacak bir cok arkadas bulacagiz.zaten bu tip oyunlarin zevki botlarla degil hepberaber oynamakta.o yuzden oyun seven ve oynayan butun arkadaslarin mutlaka online denemelerini tavsiye ederim. QuanoM kardes oyunun beta demosu oldugu icin server bazi problemler veriyor.su an oynanabilir durumda.insallah cok daha uzun surede orada kalacaktir.yeterki siz oynayacak bir yer arayin.