Şimdi Ara

N.Y. Zombies 2, Appstore'da yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  • Foursakenmedia tarafından iOS platformu için geliştirilen zombi temalı ''N.Y. Zombies'' serisinin ikinci oyunu ''N.Y. Zombies 2'' Appstore'da yerini aldı.




    N.Y. Zombies 2, serinin ilk oyunu N.Y Zombies'deki sabit oyuncu konumlandırmasının aksine geniş bir çevre ve hareketli oyuncu dinamiklerine sahip. Adından da anlaşıldığı üzere New York şehrinde geçen yapım, New York denince ilk akla gelen Central Park, Times meydanı ve Manhattan'ı New Jersey'e bağlayan Holland tüneli gibi mekanları en kasvetli halleriyle mobil oyuncuların beğenisine sunuluyor. N.Y. Zombies 2, Dead Trigger gibi üst düzey grafiklere sahip olmasa da, sunmuş olduğu silahlar, güç arttırmaları, geniş mekanlar ve 18 farklı türdeki zombiyle kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Mobil FPS oyunlarının kontrol sistemine sahip olan oyunda, kontroller kısa bir alışma süresi gerektiriyor. Yapım sesleriyle de atmosferi korumayı başarırken, iPod modu ile cihazda yer alan müzikleri oyun esnasında çalabiliyor. 




    Hikaye modunun yanı sıra, bir ödül moduda bulunan oyunda bu mod hikaye modunda geçirilen günlerin toplamıyla doğru orantılı olarak aktif hale geliyor.  iOS6 ve iPhone 5 ile tam uyumlu olan N.Y. Zombies 2'ye 1.99$’lık indirimli fiyatı ile Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.  








  • Fena oyuna benzemiyor.
  • Oynanması gerek
  • Benim hoşuma gitti ^^
  • Her oyun gibi beleş kampanyası olur, az bekleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.