Şimdi Ara

GTA V'ten Yeni Bir Konsept Tasarımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Geçtiğimiz günlerde resmi Facebook hesabının açılması ile kendini tekrar hatırlatan GTA V için yeni bir görsel daha yayınlandı.

Oyun severler dört gözle yeni tanıtım videosu bekleye dursun, Rockstar GTA V için yeni bir konsept tasarımı yayınladı. Yayınlanan bu görsele baktığımızda eli silahlı, yüzü maskeli iki karakter görüyoruz. Pekte hayırlı bir iş için yola çıkmadıkları ortada... Aşağıdan göz atabilirsiniz.

• Sanırım oyunun önemli görevlerinden biri bu . trilerda da vardı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamda ki maske, silahtaki susturucu bunlar güzel şeyler bence bu sefer performans sorunu olmazsa bu oyun olur.

• Trailer bekliyoruz...Resimlerin çoğuna bakmadım hiç dikkatimi çekmedi video lazim:)

Bu arada med_cezir197 kardeş triler deil o trailer ;)

• uzunca bir gameplay videosunu hakettik bence.
  • böcek ilaççısı kılığında baskın çok kılişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryBaris

Trailer bekliyoruz...Resimlerin çoğuna bakmadım hiç dikkatimi çekmedi video lazim:)

Bu arada med_cezir197 kardeş triler deil o trailer ;)

eee ?
  • bune kardeşm insan böyle bekletilir mi böyle yaparak gt5 i unutturuyolar şahsn bn haberi görmesm aklıma gelmez di
  • rockstar ramazan bayramında görseller paylaşmıştı.kurban bayramında da yeni birşeyler paylaşacaktır.(40 yapar formülüyle bu kanıya vardım)
  • http://www.rockstargames.com/newswire/article/45811/gtav-artwork-pest-control.html
    Lots of info coming next month. Get ready.
    Gelecek ay bir sürü bilgi geliyor. Hazır olun.

• Şöyle 5 dakikalık bir video falan gelse harika olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad'i anımsattı.

• Ya konsol portu olacağı için pek bir şey beklemeyin, anca xboxda oynarım iv yi pc ye almıştım optimizasyon sorunuda çıkmıştı.

• Best Open WorldGame Of The World: Grand Theft Auto V. (Watch Dogs is foss :D)

• Trailerdaki sahneyi çizim halinde yayınlamışlar. Bu Rockstar'da abartıyor biraz.

• açılış görevi olabilir diye düşünüyorum
  • Bu oyunun Konsepti bile heycanlandırıyorsa insanları,gerçekten büyük bir oyun olacak gibi.Yerin 1000 metre altından oynamak isterim ama sauron skin şart ha.3 metrelik boyumu oyuna sığdırın artık bir modla yamayla yada dlcyle.Benim olmadığım oyun oyun değildir!

• Masaüstüne döşedim direk.

Bu arada bence bu banka soygunu görevini (sanırım) gameplay olarak yayımlayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 24 Ekim 2012; 22:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguenish

Breaking Bad'i anımsattı.

ne anımsatacak resmen çalmışlar ya bu kadarda özentilik olmazki
  • rockstar ramazan bayramında görseller yayınlamıştı inşallah kurban bayramındada bi 15 dk'lik video hazırlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.