Şimdi Ara

Batuhan yolcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://haber.gazetevatan.com/genc-yildiza-yol-gorundu/488847/5/spor

Batuhan'la birlikte Almeida,Escude,Holosko,Mc Gregor,Olcay ve Veli'de gönderilmeli,Kale Cenk'e teslim edilip sezon bitene kadar gençlere daha çok forma şansı verilmeli...

• AMAN CENK'İ KALEDE GÖRMEK İSTEMİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

http://haber.gazetevatan.com/genc-yildiza-yol-gorundu/488847/5/spor

Batuhan'la birlikte Almeida,Escude,Holosko,Mc Gregor,Olcay ve Veli'de gönderilmeli,Kale Cenk'e teslim edilip sezon bitene kadar gençlere daha çok forma şansı verilmeli...

artık u17 takımınız maçlara çıkar??
  • quote:

Kale Cenk'e teslim edilip...

• Gregor'a güvenim tam,yediği gollerin hiçbirinde Cenk gibi bariz hataları yok.Cenk'te böyle bir kaleciyle beraber artık aklını başına alır umarım yoksa kendini bitirecek.Ayrıca Gregor topu oyuna iyi sokuyor.

Batuhan'dan nefret ederim giderse üzülmem,Almeida ve Holosko da aynı şekilde.Birde Hilbert inş.
  • Yav he he adama bak.Olcay ve Holosko'yu gönder de ön taraftaki pres kaybolsun, Almeida'yı gönder ön tarafta hiç top tutamayalım, McGregor'ı gönder Cenk bizi çıldırtmaya devam etsin(yine de çok güveniyorum kendisine orası ayrı) Veli'yi gönder de takımın dişlisini çıkar.

Biraz düşünerek yorum yazın şuraya.

Batuhan içinse, ulan hangi disiplinsizliğini gördük sezon başından beri ? Sırf basının gazına geliyorsunuz başka da bir şey değil.Performansı kötü olabilir ama disiplinsizlik falan yok ortada.İki maç üst üste kötü oynayan oyuncuya öyle hemen yol görünseydi bütün takımı komple yollamışlardı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yav he he adama bak.Olcay ve Holosko'yu gönder de ön taraftaki pres kaybolsun, Almeida'yı gönder ön tarafta hiç top tutamayalım, McGregor'ı gönder Cenk bizi çıldırtmaya devam etsin(yine de çok güveniyorum kendisine orası ayrı) Veli'yi gönder de takımın dişlisini çıkar.

Batuhan içinse, ulan hangi disiplinsizliğini gördük sezon başından beri ? Sırf basının gazına geliyorsunuz başka da bir şey değil.Performansı kötü olabilir ama disiplinsizlik falan yok ortada.İki maç üst üste kötü oynayan oyuncuya öyle hemen yol görünseydi bütün takımı komple yollamışlardı şimdiye kadar.

Ukalalığın alemi yok,nasıl yorumda bulunacağımı sanamı soracağım,arkadaşınla muhabbet eder gibi bana hitap edemezsin haddini bil...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yav he he adama bak.Olcay ve Holosko'yu gönder de ön taraftaki pres kaybolsun, Almeida'yı gönder ön tarafta hiç top tutamayalım, McGregor'ı gönder Cenk bizi çıldırtmaya devam etsin(yine de çok güveniyorum kendisine orası ayrı) Veli'yi gönder de takımın dişlisini çıkar.

Ukalalığın alemi yok,nasıl yorumda bulunacağımı sanamı soracağım,arkadaşınla muhabbet eder gibi bana hitap edemezsin haddini bil...

Sen nasıl üslup kullandıysan aynısını kullandım.Çok bilmiş gibi konuşurken bir şey yok, cevabı yediğin zaman mı zoruna gitti ?

Forum ortamında hakarete varmadan istediğim kişiye istediğim şekilde hitap ederim, bende bunu sana sormam..

• Ekleme yapayım, Batuhan için konuştuğum son paragrafı genele söylemiştim.
  • quote:

quote:

quote:

Sen nasıl üslup kullandıysan aynısını kullandım.Çok bilmiş gibi konuşurken bir şey yok, cevabı yediğin zaman mı zoruna gitti ?

Forum ortamında hakarete varmadan istediğim kişiye istediğim şekilde hitap ederim, bende bunu sana sormam..

Artist nasıl üslup kullanmışım anlat bakalım,çok bilmiş gibi konuşan sensin ben değil,ben yorumda bulundum,belliki beğenmemen senin zoruna gitmiş.

beğenmediysen adam gibi üslupla cevaplarsın,hakaret etmedende olsa istediğim kişiye istediğim gibi hitap ederim diyemezsin,tanımadığın birine yav hehe adama bak diyemezsin...

• Rüştü yedi Hakan yedi,Cenk yiyor, McGrogor da yiyor. Bu takım oturana kadar kalede Cordoba bile olsa o da yerdi. Bu yüzden Kalecileri yediği gollerle tartmayı bırakalım. Cenk in refleksleri gayet güzel. Kişisel hataları olacaktır daha genç ama her nasılsa gol yerken kimse rahat rahat şut çeken adamın neden boş kaldığını sorgulamıyor.
  • Batuhan: kesin gonderilmeli
    Almeida ,Holosko, Escude: alternatif bulunana kadar mecbur kalacaklar nereye gonderiyoruz???
    Mc Gregor: Cenk bu adamdan bazi seyleri kapabilirse iyi olur, o vakte kadar mutlak 1.kaleci
    Olcay ve VEli': kosan, savasan, karsi takimi hirpalayan boyle adamlari gonderince kimi koyacagiz yerine???

Batuhan'in yanina yazilacak isim olsa U.Boral olur...
  • Hepsi tamam da mcgregor da ne var anlamadim adam kac mactir tek hatali gol yemedi iyi ki almisiz valla.cordoba dan beri ilk defa kaleciyi tutturduk.veli de iyi bence geri kalanlarda haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet akyüz ve kullanılmadıgından masraf anlamında fazlalık oldugu icin q7 haricinde kadroda görmek istemedigm baska kimse yok su an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderilmeli derken hepsi bir anda anlamında demedim,Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasitede değiller veya gereksizler uygun olduğu zamanda gönderilmeli anlamında söyledim düzelteyim...

Seneye yabancı sayısı sanırım 5 veya 5+1 olacak yanlışım varsa düzeltin.Böyle bir durumda yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak bana göre lüks olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Artist nasıl üslup kullanmışım anlat bakalım,çok bilmiş gibi konuşan sensin ben değil,ben yorumda bulundum,belliki beğenmemen senin zoruna gitmiş.

beğenmediysen adam gibi üslupla cevaplarsın,hakaret etmedende olsa istediğim kişiye istediğim gibi hitap ederim diyemezsin,tanımadığın birine yav hehe adama bak diyemezsin...

Buraya geliyorsun bilgilendirmek için konu açıyorsun sonra da o gitsin bu gitsin şu oynasın..Ben buna sinirlenirim her zaman, görünce yine standart tepkimi verdim.Ben beğenmediğim için zıt yorum yaptım zaten, sende ona sinirlendin zoruna gitti.

İstediğim kişiye istediğim şekilde hitap ederim.Ama ilk ifademde(ilk cümle) hatalıyım kabul.

• quote:

asıl bu yazıya "yav he he" denir.

adam batuhan la almeida yı savunuyor.

neymiş almeida ilerde top tutuyormuş

batuhan karaktersizinin de bu takımda işi yok.

beşiktaş bu adamlara kalmadı.

• Bende Olcayı ıstemıyorum
  • nene veya ozan ipek alınmalı bence hatta ikiside alınsa çok iyi olur.Batuhana gelince top şişirmekten,topu dışarı yollamaktan başka birşey yapmıyor almeida ve batu gitmeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

yedekte dursun uğur boral'ın 3te biri, escude'nin 5te biri para alıyor zaten.
    onu geçtim oynatmadığımız q7nin 10da biri para alıyor.

forma girerse sallar 2-3 tane yeteneği var kullanmasa da ...

nene gelmeli şu takıma o gelene kadar da q7 dönsün oynasın sonra satacaklar mı napacaklarsa yapsınlar q7'yi.
    masörin üzerinde işedi falan demesinler de satacaklarsa da satarlar

aynen zaten altı üstü 1 senelik kontratı var ve 400 bin euro alıyor. devre arası çok erken sene sonuna kadar beklenmeli...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.