Şimdi Ara

Bütçe dostu Nokia Lumia 510 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Bütçe dostu Nokia Lumia 510 duyuruldu



    Nokia, Windows Phone işletim sistemli Lumia serisine mensup giriş seviye yeni akıllı telefonunu duyurdu. Daha önce görüntüleri sızmış olan Lumia 510, ekonomik fiyat etiketiyle Microsoft'un mobil ekosistemini daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışacak. Şimdilik Windows Phone 7.5 Mango işletim sisteminin yüklü olduğu telefon piyasaya sürülmesinin ardından Windows Phone 7.8 sürümüne güncellenecek.

     

    4 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) dokunmatik TFT LCD ekran, 800MHz hızında tek çekirdekli Qualcomm Snapdragon S1 çipset, 256MB RAM, 4GB dahili hafıza, VGA video kaydı yapabilen 5MP kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS ve 1300 mAh pile sahip olan 129 gram ağırlığındaki Lumia 510, 8.4 saate kadar konuşma, 738 saate kadar da bekleme süresi sunacak. 11.5mm kalınlığında tasarlanan telefonun 4GB'lık dahili hafıza microSD kart desteğinden yoksun olduğu için arttırılamıyor, ancak SkyDrive hizmeti üzerinden 7GB bulut depolama alanı ücretsiz olarak dağıtılıyor. 

     

    Kırmızı, sarı, camgöbeği, beyaz ve siyah renk seçenekleri mevcut Nokia Lumia 510, satışındaki kilit nokta olan fiyatı 199$ olarak belirlenmiş. Bütçe dostu giriş seviye bu Windows Phone modeli Kasım ayı itibariyle Hindistan, Güney Amerika, Çin ve diğer Asya ülkelerinde satışa sunulacak. Cihazın ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

     







  • Nokia 603'ün Windows yüklü hali.Zaten nasıl olsa Türkiye'ye gelmeyecekmiş.
  • zaten ingilterede nokia lumia 610 hatla birlikte simfree cihazlar 110 pounds. Lumia 510 da 60 pounds hatla birlikte simfree veriller

  • Bunun bile ekran çözünürlüğü en iyi Symbian'dan daha yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Bunun bile ekran çözünürlüğü en iyi Symbian'dan daha yüksek.

    Ekran çözünürlüğü iyi ama Nokia yine bi yerden kısmış bu sefer.Fotoğraf flaşı yok.
  • Bi Iphone değil !

  • 4gb dahili hafıza ve micro sd desteği yok...Kameralar nerde?


    Yaf insan micro sd desteğini koyarda en azından müzik dinlemek için telefon kullanılabilirdi.Nedir bu sabit hafıza trendi hiç anlamıyorum.bu trendin yayılmasında kime teşekkür etmek lazım acaba??...


    Olmamış nokia...Muhtemelen Türkiyeye gelmeyecek olsada olmamış...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chucky_31

    quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Bunun bile ekran çözünürlüğü en iyi Symbian'dan daha yüksek.

    Ekran çözünürlüğü iyi ama Nokia yine bi yerden kısmış bu sefer.Fotoğraf flaşı yok.

    Aslında gerçekten gereksiz bir cihaz. Lumia 610'dan bir farkı yok. Aynı cihazın ismini değiştirip satıyor.




  • O olmamış,bu olmamış,şunu da koysaymış falan filan diye gereksiz yorumlara girmeyin bence.Adamlar fiyatı 199 dolar yapmış.İsteyen bu fiyata gelsin alsın,fazla da konuşmasın demiş.Olaya fiyatından bakmak lazım..

  • Ram ini goren var mi :))))

  • Şimdi ordan biri der wp fazla donanım sömüren bir os değil bu telefon her türlü ış görür. Bence bu fiyata daha iyi android telefon alınır

  • 603 mü bu mu derlerse bunu alırım direk bu da bir gerçek yani.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esqhia

    O olmamış,bu olmamış,şunu da koysaymış falan filan diye gereksiz yorumlara girmeyin bence.Adamlar fiyatı 199 dolar yapmış.İsteyen bu fiyata gelsin alsın,fazla da konuşmasın demiş.Olaya fiyatından bakmak lazım..

    Donanımı değil sabit hafızayı eleştiriyorum.4gbtın hepsi kullanılabilir değil.3küsür gb hafıza ile videomu çekersin müzikmi dinlersin programmı yüklersin yada resimmi çekersin hangisi için yeterki bu hafıza?Ayrıca madem maliyet odaklı bir cihaz 100mb hafıza koyup yanına micro sd hafıza desteği koyabilirlerdi.Bu şekilde hemdaha ucuz hem daha fonsiyonel bir cihaz olurdu.Sabit hafıza maliyetleri artıran bir faktör...
  • fiyatı oldukça fazla

  • Kamerada flash yok,bana göre büyük bir eksiklik.Onun dışında fiyatı çokta ucuz değil diye düşünüyorum.

  • Kime göre bütçe dostu? Neye göre bütçe dostu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esqhia

    O olmamış,bu olmamış,şunu da koysaymış falan filan diye gereksiz yorumlara girmeyin bence.Adamlar fiyatı 199 dolar yapmış.İsteyen bu fiyata gelsin alsın,fazla da konuşmasın demiş.Olaya fiyatından bakmak lazım..


    bunu elestirmeyelimde neyi elestirelim. tamam ucuz ekonomik telefon ama ucuz olcak diye 2-3$ farkeden onemli ozellikleri kismak niye. sd kart slotu, led flash, 512mb ram bunlar sadece bir kac dolar farkediyorlar ama kullanimdaki etkileri cok fazla. nokia hala ayni zihniyette. kafasina gore ozellikleri kisip farkli fiyat segmentleri olusturma derdindi ama artik piyasa eski piyasa degil. bir suru ozelliklerle dengeli donanim ve makul fiyati iceren bir suru model var.

  • Nokia kendini kurtarır diyordum ama elinde kalmış dandik donanımlara WP8 yükleyerek yaparsa bu işi batsın gitsin daha iyi. Kendini kandırır ancak bu saatte sonra
  • sene olmuş 2013 hala bu tür telefonları piyasada görmek berbat bi durum. adam gibi internette dolaşıp işlerinizi halledemeyeceğiniz bi telefonu kimse almaz bu saatten sonra. eski normal tuşlu telefonları biraz daha yaşlı teknolojiden uzak insanlar alıyordu. ama bu hem dokunmatik hem bi işe yaramayan bi cihaz olmuş. hala kamerayı açıp fotoğraf çekiyor:) aynen devam et nokia:)

  • Bir alternatif olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.