Şimdi Ara

G500 LE İLGİLİ İLK İZLENİMLER (ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR ÇOK MERAK EDİLEN SİSTEMİ T7700 MÜ SATIP ALDIM GENEL OLARAK GAYET İYİ BASSLAR MUHTEŞEM BASSIN BOYUTLARI VE AĞIRLIĞI TATMİN EDİCİ ZATEN KALİTELİ OLDUGUNU DİREK ANLIYORSUNUZ AMA AYARLARDAN BİRAZ BASSLARI KISMANIZ GEREKİYOR YOKSA FAZLA GELİYOR DVD-MÜZİK-VE OYUN PERFORMANSI GERÇEKTEN ÇOK İYİ TİZZ VE MİD OLARAK T7700 KADAR İYİ DEİL BU BİR GERÇEK AMA TATMİNKAR HATTA MEGADAN BİLE DAHA İYİ ÇÜNKÜ YAKIN ARKADAŞIM (TAKTİK ) KULLANIYOR ONDAN BİLİYORUM LOGİTECHLER İÇİN BİR ŞEY DİYEMEM AMA MEMNUN KALDIM ÖZELLKİLE MEGA ALMAYIN DERİM BU SAATTEN SONRA BENCE YENİ FİYAT PERFORMAN KRALI G500 DERİM Z5500 PARASI YETMEYENLER İÇİN TESTLERİ HAFTAYA YAPICAM ÇÜNKÜ EKRAN KARTIM SERVİSE GİTTİGİ İÇİN SİZLERLE PAYLAŞIRIM

• setin hayırlı olsun arkadaşım evt doğru söylüyorsun bu saatten sonra bencede mega yerine g500 alınmalı çok ii bir set malzeme kalitesi felan çok ii sesini tam dinleyemedim ama dinlediğim kadarı ile megadan daha güçlü bassları var

• yeni set hayırlı olsun da dostluk ayrı megaya laf söyletmem
    tiz ve midlerde 7700>g500>mega sıralamasına katılmam mümkün değil.bigün taşıyalım megayı size kendi çapımızda bi test yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktik -- 20 Nisan 2006; 12:58:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taktik

yeni set hayırlı olsun da dostluk ayrı megaya laf söyletmem
    tiz ve midlerde 7700>g500>mega sıralamasına katılmam mümkün değil.bigün taşıyalım megayı size kendi çapımızda bi test yaparız

Eğer mümkün olursa objektif testinizi en kısa zamandan bekliyoruz. Yoksa bu G500, megaworks sahiplerini kıskandıracak
  • g500 bass larda kesin megadan üstündür..Çünkü meganın bass kabini çok ufak..Ama tizlerde g500 ün çok fark atacagını pek düşünmüyorum..Gördüğüm kadarıyla uydular cambridge degil creative yapımı...Yaklaşık 320$+kdv lik fiyatıyla megaworks e çok fazla fark atacagını ben düşünmüyorum..@taktik sen en kısa zamanda megayı @sezar'ın evine götür bence...
  • Bu arada g500 de snr 85 db
  • tizlerde megadan bile iyise g500 alınabilir. subwooferı özellikle ilgimi çekiyor. 130 watt rms çok iyi bir değer. belki 35 watt lık uydulara fazla gelebilir. ( bunu hem yabancı forumlardan okudum hemde @sezar arkadaşımızda belirtmiş ). bu setin ses kalitesine çoğu inceleme sitesi 9 -9.5 verirken mega ve giga yı bile geçmiş. ( tabi artık ne kadar objektif bir inceleme yapılmıştır orası tartışılır. )

güle güle kullan @sezar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seti güle güle kullanın mega g500 karşılaştırması güzel olur.yeni satın alacaklara yol gösterecektir
  • arkadaşlar bass kalitesi gerçekten iyi ben çok memnun kaldım ege(taktik) müsait bir günde deneyelim bence fiyat performans oranı çok iyi
  • tizleri megadan iyi fakat t7700 den iyi deil öylemi
    mega nın tizleri t7700 den daha üstün olması lazım.
    detaylı bir test yaparsanız bir cok kişiyi aydınlatmış olursunuz
  • birde 85db lik sınır bence yeterili seste kesinlikle bozulma olmuyor zaten o seviyeye bile getiremiyorsun
  • yanlış anladın sanırım,snr oranı sesteki netlikle alakalı,oran ne kadar yüksek olursa set o kadar net olur
    quote:

Orjinalden alıntı: sezar

birde 85db lik sınır bence yeterili seste kesinlikle bozulma olmuyor zaten o seviyeye bile getiremiyorsun
  • anladım canım db anlamını biliyorum ben bozulmayı söyledim
  • bana hiç öyle gelmedi
    quote:

anladım canım db anlamını biliyorum ben bozulmayı söyledim
  • yanlış yazmış olabilirim canım olamazmı
  • bu arada sistemin üzerindeki kumanda çok kullanışlı iyi düşünmüşler bass-arka ve centere-ayarlaya biliyorsunuz ama upmix olayı sanırım streo yu 5.1 yapıyor öyle anladım sesten gereksiz bir şey bence ama genel anlamda kumanda çok iyi
  • quote:

yanlış yazmış olabilirim canım olamazmı

olabilir. birşeyi denemeni istiyorum. ses kartından tizleri sona daya ve subwooferı kısabildiğin kadar kıs. hatta sadece 1 uydunun jakı takılı olsun. ve sesi yavaş yavaş aç. ( bu arada g500 ün kumandasından da eğer varsa tiz ayarını sonla. ) sesi yavaş yavaş aç ve bozulmaya başladığı anda şuna dikkat et ; ses kesik kesikmi geliyor yoksa cızırtımı yapıyor. ayrıca uydunun hava portu yuksek bass seslerindemi işe yarıyor yoksa bu kesik kesik sesi önlemek içinmi yapmışlar. bunu dikkatli bir şekilde uygularsan sevinirim.
  • yaparım ama gece ancak evde deilim yarın yazarım sonuçları
  • quote:

yaparım ama gece ancak evde deilim yarın yazarım sonuçları

saol.. sonucu gercekten çok merak ediyorum. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

tizleri megadan iyi fakat t7700 den iyi deil öylemi
    mega nın tizleri t7700 den daha üstün olması lazım.
    detaylı bir test yaparsanız bir cok kişiyi aydınlatmış olursunuz

katılıyorum..

g500 asla megadan iyi deil dmem diyemem G500 daha iyi çıkabilir bu normal AMA !!

T serisi kadar değil diyipte megadan daha iyi tizleri var nedemek ??

yorumlardan tatmin olana kadar kimseye g500 tavsiye etmem benburada.. ayrıca mega ile ne kadar farkı var ve budu ne ki 500 miolyona yakın satılıyo bu g500 ?? megaworks 350 milyondan fazla etmez diyenler şimdi gidip g500 alırlrsa ve millete git G500 al derse bence komik olurr..

ayrıca unutmayalım megawokrs multimedya sistmlerde en iyi tiz kalitesine sahip alet .. bunu herkes sölüyo.. üstadlar da dahill..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 20 Nisan 2006; 20:15:53 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.