Şimdi Ara

★GOOGLE NEXUS 4 BEKLEYENLER VE ALMAK İSTEYENLER (VIDEO İNCELEME)★ (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.104
Cevap
67
Favori
530.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil.. Bundan önce lg 4x hd düşünüyordum fakat o bölümde çok bahsedilen fazla ısınma ve kronik bazı problemleri yüzünden vazgeçtim.

- Sizlere sorum telefonun kronik bir sorunu varmı..Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz? Şu sorunlu alma diyebileceğiniz bir özelliği varmı?
    - Bu fiyat segmentindeki One SV ile arasında gidip geliyorum sizin düşünceniz nelerdir? (2si arasında)

Yanıtlarsanız çok sevinirim,bugün-yarın yeni telefon almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 25 Haziran 2013; 2:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Arkadaşlar bu telefonu düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil.. Bundan önce lg 4x hd düşünüyordum fakat o bölümde çok bahsedilen fazla ısınma ve kronik bazı problemleri yüzünden vazgeçtim.

- Sizlere sorum telefonun kronik bir sorunu varmı..Kullanan arkadaşlar memnunmusunuz? Şu sorunlu alma diyebileceğiniz bir özelliği varmı?
    - Bu fiyat segmentindeki One SV ile arasında gidip geliyorum sizin düşünceniz nelerdir? (2si arasında)

bunların serisi var 301-302-303-304 304 de sorun yok yani diğerlerinde ufak sorunlar var kamera flaşı yamukluğu gibi benimki 303 idi gittim servise yeni taktırdım pili idare eder başkada sorunu yok one sv'den kat kat daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ckocak08

Biriyni ariyorm telefonu meskul , meskul sesi gelmiyor kisa bib diye uyari veriyor, nereden duzeltebiliriz yardım lütfen

Aynı sorun bende de var düzelmiyor ve artarak çoğalacak bilgin olsun.
  • quote:

Arkadaşlar bu telefonu düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri yok değil.. Bundan önce lg 4x hd düşünüyordum fakat o bölümde çok bahsedilen fazla ısınma ve kronik bazı problemleri yüzünden vazgeçtim.

Merhaba,

ben Turkcell den kontratlı aldım telefon geldiğinde çok iyiydi ama bir ay içinde mantarlamaya başladı. rehberden birisini aramak istediğim de bazen 5 sefer denemeden sonra ancak arama konumuna geçiyor. ilk denemelerde sanki hat yokmuş gibi dıt diyor kesiliyor. Turkcell ile görüştüm bu cihazlarda sim kart sorunları yaşadıklarını belirttiler. şimdi yeni bir sim kart talep edin baktık olmuyor cihazı değiştiririz falan diye saçmaladılar en son dün akşam. bakalım eğer sorunları çözülmez ise gerekirse tüketici haklarına başvurup geri iade edeceğim.

Edit:
    ayrıca bana görüntü arama yapılabildiğini belirtmişlerdi ama yapılamıyor bilginize. öndeki kamera sadece kendinizi çekmeye yarıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDunyadaTek -- 25 Haziran 2013; 8:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

Arkadaşlar sonunda bende n11 sitesinden sipariş verdim acaba kargo gelince ürünü kontrol edip bir sorununnun olup olmadiğina bakan arkadaşlar kargocuya ürünü aldiğina dair imzayi atmadan öncemi baktilar imzayi attiktan sonrami?

fark etmez site kurallarını okursan ürünü onaylamadan iade etme hakkın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byczk

kardeş siparişinin şuanki durumu ne acaba?? bana msj geldi kliksa.com dan **** numaralı sirarişiniz onaylandı diye.. Sende durum ne acaba??

Kardeşim ben de N11.com dan sipariş vermeyi düşünüyorum da bir türlü güvenemedim şu siteye. Telefon gelince beni bi bilgilendirebilir misin acaba? Kırığı çiziği var mı? Takılması veya Wi-Fi sorunu falan? Seri numarası kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

quote:

Merhaba,

ben Turkcell den kontratlı aldım telefon geldiğinde çok iyiydi ama bir ay içinde mantarlamaya başladı. rehberden birisini aramak istediğim de bazen 5 sefer denemeden sonra ancak arama konumuna geçiyor. ilk denemelerde sanki hat yokmuş gibi dıt diyor kesiliyor. Turkcell ile görüştüm bu cihazlarda sim kart sorunları yaşadıklarını belirttiler. şimdi yeni bir sim kart talep edin baktık olmuyor cihazı değiştiririz falan diye saçmaladılar en son dün akşam. bakalım eğer sorunları çözülmez ise gerekirse tüketici haklarına başvurup geri iade edeceğim.

Edit:
    ayrıca bana görüntü arama yapılabildiğini belirtmişlerdi ama yapılamıyor bilginize. öndeki kamera sadece kendinizi çekmeye yarıyor!

Ben de Turkcell'den aldım, aramayla ilgili pek sıkıntı yaşamıyorum, sim kartı kendim kesmiştim. Belki telefonun çekip çekmeme durumuyla alakalıdır durum. Bu arada görüntülü görüşme var, Tango ile görüntülü görüşme yapabiliyorum. Zaten Android ancak 3. parti uygulamalar ile görüntülü görüşmeye imkan tanıyor. Sistemle alakalı bir durum bu. Bir çok uygulama var görüntülü görüşme yapabileceğiniz.

Alacak olanlara gerçek bilgileri verelim.

• quote:

quote:

Biriyni ariyorm telefonu meskul , meskul sesi gelmiyor kisa bib diye uyari veriyor, nereden duzeltebiliriz yardım lütfen

Telefon aradığınız kişi bir başkasını arıyorsa ve başkası tarafından aranıyorsa veya arama yönlendirme yapmamışsa bib diyor ve ekranda çağrı sonlandırdı yazıyor. Yani meşgul tonu çalmıyor.

Eğer aradığın arama yönlendirme kullanıyorsa aradığınız kişi bir başkasıyla görüşüyor diyor.

Yazılımla düzeltilebilir gibi.

Benim anlamadığım ise şu cümle ;

"artarak çoğalacak bilgin olsun."

Bu ne demek? Nasıl çoğalacak? Çoğalırken ne olacak? Bu zaten tüm nexus 4 de standart bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

quote:

Telefon aradığınız kişi bir başkasını arıyorsa ve başkası tarafından aranıyorsa veya arama yönlendirme yapmamışsa bib diyor ve ekranda çağrı sonlandırdı yazıyor. Yani meşgul tonu çalmıyor.

Eğer aradığın arama yönlendirme kullanıyorsa aradığınız kişi bir başkasıyla görüşüyor diyor.

Yazılımla düzeltilebilir gibi.

Benim anlamadığım ise şu cümle ;

"artarak çoğalacak bilgin olsun."

Bu ne demek? Nasıl çoğalacak? Çoğalırken ne olacak? Bu zaten tüm nexus 4 de standart bir durum.

diğer telefonumu arıyorum aynı şeyi ona yapıyor. herhangi bir meşkuliyet de yok denemek için kendi hattımı arıyorum. Turkcellden gelen son bilgi (bugün müşteri hizmetleri aradı beni 532 den) bazı baz istasyonlarında bu cihazla bağlantı sorunları yaşanabiliyormuş!! ben bağcılarda oturuyorum evdeyken birisini arayacağım zman bazen 5 sefer aramaya çalışıp 6. da bağlanabildiğim oluyor. hafta sonu kartaldaydım orda da oldu yani beni oyalıyorlar değişim yapalım demezlerse turkcelle ama kesin iade edeceğim cihazı.

• n11 den aldım
    303k geldi arada mesaj atıp aradım 3.günü geçti sarj kamera falan normal bi sıkıntı görmedim biraz ısınma var kronik olarak.

n11 den pazartesı aksam aldım persembe elimdeydi 3gün de kargoya veriliyor yazıyor biraz bekleyin geliyor sıkıntı yok.

garanti belgesi kitapcıgın arkasında ufacık biyer kaşe imza yok garanti belgesi gelmiyor yani kliksa için konuşuyorum ,fatura yeterli değil diye biliyorum fakat arayıp söylediler lg türkiye garantilidir fatura yeterli diye + kulaklıkda çıkmıyor.
  • BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    Kestirilmiş sim mi kullanıyorsunuz? Bölgenizde turkcellin çekim gücü nasıl?
  • nexus 4te mobil ağ gözükmüyor onu nasıl yapıcam anlatırmısınız? acil!!!
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    nası yani görmüyor derken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkpTiCaLL

Ya aslında hiç iPhone taraftarı biri değilim hiç sevmiyorum arkadaşım almıştı iphone 5 i ne bileyim büyükte uzun sadece birazcıkta enine olsaymış uzaktan gördünmü hee bu iphone 5 dersin dibimde bile durunca anlayamadım :D iphone almam malesef. samsung un touchwiz olmasa cidden daha güzel olur bence nexus gibi sade olsa düşünmeden alrım onu.

psychedelicamel verdiğin linke baktımda S4 alacak gibiyim uygulama artısı nexus dan fazla beni cezbetti doğrusu :D Bakalaım hayırlsı

galaxy s4e de nexustaki gibi stok android gelecek yani istersen yüklersin onu dert etme
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    turkcell hat kullanıyorum ama operatör gözükmüyor ne arama yapabiliyorum ne de mesaj atabiliyorum çalışan hattı taktık yine aynısı oldu
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    Kestirilmiş sim kullanıyorsanız o nedenle sorun oluyordur. Mikro sim kullanırsanız sorun kalmaz.
  • telefon bgün elime geldi, ups kargo ile çalışıyolar sabah 10 da gebzeden çıktı kurye 12 de marmara üniversitesi göztepe kampüsünden aldım. ups kargo çok iyi kurye nerde adım adım görebiliyosun. n11.com aracı firma etliye sütlüye karışmıyo. burda önemli olan kliksa firması. ben yaklaşık 30 a yakın mail attım ne zaman kargolanacak diye :D adamlar en sonunda gönderdiler. sonuçta sabancı grubunun bünyesinde bi firma güvenilirdir yani. biraz ısrarcı olmak lazım böyle durumlarda, ürüne gelirsek 303k serisi, kırık çizik yok, bildiğin gibi kulaklık çıkmıo, garanti belgesi yok(bi arkadaşım istanbulbilişimden aldı onda da çıkmadı,)fatura ve imei önemli yani, hiç bi takılma yok, nette de ben üniversite ağından bağlandım, ayıptr söylemesi 100 Mhz hız ve hiç kopma yaşamadım. telefon gerçekten canavar, çok şık, elde kaba durmuyo, sadece arkası cam ve düşürmemek lazım, ürün böyle işte, yardımcı olabildiysem ne mutlu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: byczk

telefon bgün elime geldi, ups kargo ile çalışıyolar sabah 10 da gebzeden çıktı kurye 12 de marmara üniversitesi göztepe kampüsünden aldım. ups kargo çok iyi kurye nerde adım adım görebiliyosun. n11.com aracı firma etliye sütlüye karışmıyo. burda önemli olan kliksa firması. ben yaklaşık 30 a yakın mail attım ne zaman kargolanacak diye :D adamlar en sonunda gönderdiler. sonuçta sabancı grubunun bünyesinde bi firma güvenilirdir yani. biraz ısrarcı olmak lazım böyle durumlarda, ürüne gelirsek 303k serisi, kırık çizik yok, bildiğin gibi kulaklık çıkmıo, garanti belgesi yok(bi arkadaşım istanbulbilişimden aldı onda da çıkmadı,)fatura ve imei önemli yani, hiç bi takılma yok, nette de ben üniversite ağından bağlandım, ayıptr söylemesi 100 Mhz hız ve hiç kopma yaşamadım. telefon gerçekten canavar, çok şık, elde kaba durmuyo, sadece arkası cam ve düşürmemek lazım, ürün böyle işte, yardımcı olabildiysem ne mutlu :D

Çok teşekkür ederim yardımınız için, N4 ve NoteII arasında kaldım. Bilmiyorum hangisini alırım ama NoteII daha cazip geliyor :)

• Arkadaşlar buekran içindeki gömülü kapasitif tuşlardan kurtulmanin yolu yokmu 4.7 ekranin bir amaci kalmiyor. Nebilim üst taraftan 2 parmak inen kisim gibi alt taraftanda yukari doğru 2 parmak kaydirarak o tuşlari çikarsak daha güzel olmazmiydi hem ekran küçülmemiş olurdu.
  • Mazzini M kullanıcısına yanıt
    Almak isteyenler başlığı yerine kullanıcılar başlığında sorarsanız daha fazla cevap bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_70086751/mpage_177/f_//tm.htm#76966903

Romlarla yapılabiliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.