Şimdi Ara

Windows 8 Yükseltme için (29 Tl) Özel Promosyon Kodu Gelenler (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.282
Cevap
12
Favori
71.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wackness

    Arkadaşlar Bende 29 Tlye Aldım Kafadaki Sorulara Biraz Olsun Cevap vermeye Çalışıcam.

    Öncelikle İndirme İşlemi Bitince İso dosyasını Masaüstüne Attım Sonra usb Belleğe Atıp Bilgisayarımı Res Attım Ve Usb Flash Diskle Başlattım Pcmi.
    Direk Yıllardır Alışık Olduğumuz Setup Ekranı Geldi Keyimi Girdim Özel Olarak Yükle Yükseltme Dedim. Yalnız Ama yalnızca C'yi Sildim System Dosyalarına Dokunmadım Siz İsterseniz Diger bölümleride Silebilirsiniz Ama ben System Bölümünün Bir Etkisi Olduguna İnanıyorum. Pc Formatlandı Temiz Windows 8 Açıldı Etkin Durumda Ve Windows Old Falanda yok. Kafanıza Takılanları Sorabilirsiniz.


    Key elinize ne zaman ulaştı?
  • şuan şu uygulama yüklenen windows mağazaya bağlana bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sarper 77

    quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: yucel0635

    quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: Aeronautician

    quote:

    Orijinalden alıntı: altuntepe2

    quote:

    Orijinalden alıntı: RS13

    Simdi yukseltiyorum begenirsem temiz bir kurulum yapica.Aktivasyon olmazsa en kotu temiz w7 kurup ordan upgrade yaparim...

    dostum direk temiz kurulum yapsana herkes merak ediyor bugün temiz kurulumda aktivasyok olmuyor diye

    Bende alıcam ama temiz kurulum oluyor mu bugün alanlar için bir türlü öğrenemedim.

    Oluyor . 29 TL kampanyasıyla aldığım Windows 8 Pro'yu defalarca hardiski kazıyıp temiz kurulum kurulum yaptım.

    Bugün yaptınız mı?

    Evet.
    Bilgisayarım hem UEFI hem de BIOS'u destekliyor. Ben UEFI kurulumu yapmak istediğim için defalarca sıfırdan kurma denemeleri yaptım.
    Gece başlayıp sabah 6:00'ya kadar UEFI ile kurulumunun nasıl yapıldığını kendi kendime çözdüm. Malup UEFI, MBR kullanmadığı için UEFI ile harddiski komple silip kurmak gerekiyor:)
    Zaten kampanya web sitesindeki SSS'lerde aldığınız lisansı başka bir bilgisayara kurabilirsiniz diyor. Bunun bir anlamı da sıfırdan kurabilirsiniz demek oluyor

    Pardon konu hakkında bilgim olmadığı için soruyorum UEFI ne demektir. Program ise nasıl edinebiliriz yada kullanabiliriz???

    UEFI, BIOS'un başka ve yeni bir türevi. Bilgisayarınız desteklemiyorsa ve üretici bunu size sunmamışsa sahip olmanız mümkün değil.
    Bizi ilgilendiren tek yeniliği BIOS'a göre daha hızlı açılmayı sağlıyor. BIOSta işletim sisteminin açılması için bir sürü işlem sırayla gerçekleştiriliyor ve işletim sisteminin bilgilerini harddisk içinde oluşturulan MBR dosyasından elde ediyor ama UEFI'de sadece donanımı çalıştırıp bu işleri hemen işletim sistemine devrediyor. Sonuç olarak aynı bilgisayr BIOS ile 50 saniyede başlıyorsa UEFI ile 20 saniyede başlayabiliyor. Windows 8 ile bu süre 8-10 saniyeye düşüyor.:) HP bilgisayarda UEFI ile kurmak tam bir işkence.

    Daha önce BIOS ile işletim sistemi kurmuşsanız, hardiskinizde MBR dosyası bulunduğundan yine BIOS ile kuruluma izin veriyor. Taki hardiski komple silip yeniden bölüp, biçimlendirince UEFI ile kuruluma izin veriyor:) izin vermezse de ek bir işlem daha yapmanız gerekiyor:)
    UEFI ile kurduğunuzu ancak hardiski yeniden bölümlere ayırdığınızda 100MB lık system bölümü gibi 2 bölüm daha oluştuğunda anlıyorsunuz (Kurtarma ve UEFI)
    2 gün boyunca belki 10-15 defa yeniden kurdum ve sonunda başardım. İnternettede bu konuyla ilgili yeterli hatta hiç bir bilgi yok diyebilirim.

    Teşekkür ederim bilgilendirme için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    quote:

    Orijinalden alıntı: dark_dewil


    quote:

    Orijinalden alıntı: ulwi

    Ben crackli win 7 ultimate 64 bit surum ile satin aldim 29 liralik olani, win 8 pro 64 bit indirdi usb stick e yazdim sonra sifirdan formatlayarak kurulum yaptim ve aktiflestirdim sistemi. Ustune birde windows media center paketinide bedava ekledim. Bomba gibi sistem oldu. Cok hizli ve sorunsuz kullaniyorum.

    Arkadaşım bende aynı senin gibi crackli ultime kulluanıyorum.29 tllik formu doldurdum geldi fakat win8 kurulum yardımcısıyla ilerlediğimde 79 tl'lik bir fiyat çıkarıyor 29 tl olmuyor nasıl yapıcam.Birde sen kurulumu nasıl yaptın Usb'ye yükleyerek sıfırdan nasıl oluyor.

    ilk başta 79 TL gösteriyor. bir sonraki sayfada size gönderilen promosyon kodunu girerek 50 TL'lik indirime sahip oluyorsunuz ve 29 TL'ye Windows 8'i satın alabiliyorsunuz.


     Windows 8 Yükseltme için (29 Tl)  Özel Promosyon Kodu Gelenler

     Windows 8 Yükseltme için (29 Tl)  Özel Promosyon Kodu Gelenler

    Dediğin gibi orda ileri yapıyorum hocam fatura bilgilerimi istiyor anlamadım. ? ,Bundan sonramı çıkıcak 29 tl lik yer :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar yarın öbürgün tekrar format atıp sistemi yeniden kurmak istediğimizde aktivasyon gerçekleşecek mi?

    Eskiden oluyordu, aynı pcyi formatlayıp tekrar ürün etkinleştirebiliyorduk, şimdi aynı olay geçerli olacak dğeil mi?
  • Bu 29TL'lik yükseltme işini yapınca her daim format atıp tekrar yükleyebileceğimiz bir konuma ulaşmış oluyor muyuz? Yoksa bu bir seferlik bir durum mu? Bize bir adet 8 key'i veriliyor mu?

    Bir de arkadaşlar 29TL'ye yükseltme kodu olup PM'den yollamak isteyen olur ise seve seve kabul ederim, şimdiden teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Arkadaşlar yarın öbürgün tekrar format atıp sistemi yeniden kurmak istediğimizde aktivasyon gerçekleşecek mi?

    Eskiden oluyordu, aynı pcyi formatlayıp tekrar ürün etkinleştirebiliyorduk, şimdi aynı olay geçerli olacak dğeil mi?

    Ben ilk önce yükseltme yaparak aktivasyonu gerçekleştirdim daha sonra da temiz kurulum yaptım, bir problem olmadı aktivasyonda. Yalnız Windows 8'in giriş ekranı gelmeden önce siyah bir ekran çıkıyor ve 3 - 5 saniye o ekran duruyor nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Arkadaşlar yarın öbürgün tekrar format atıp sistemi yeniden kurmak istediğimizde aktivasyon gerçekleşecek mi?

    Eskiden oluyordu, aynı pcyi formatlayıp tekrar ürün etkinleştirebiliyorduk, şimdi aynı olay geçerli olacak dğeil mi?
    Ben de problem olmadı; İlk format attım (temiz kurulum) etkinleşti. Sonra tekrar format atmak zorunda kaldım. Bu etkinleşmiş sistemin üzerine yeni bir temiz format attım. (Bu sefer sistem reserve dosyalarını da sildim.) Tekrar otomatik olarak etkinkeşti.

    Yalnız etkinleştirme sonrası formatlarda harddiski Dos tan girip silen programlarla silmeyin.

    Yalnız bir ay üç ay sonra tekrar formatlarda ne olur şimdiden kesin olarak bilinemez. Bence büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polaris12 -- 28 Ekim 2012; 14:06:56 >
  • Bilgisayarın UEFI'yi destekleyip desteklemediğini nereden anlayabiliriz? Bir de kurulumun UEFI olması için illa ki bütün hard diski baştan biçimlendirmek mi gerekiyor?
  • Arkadaşlar alabiliyorsanız 29 TL ye alın biraz önce müşteri destek ile görüştüm hem 29 TL lik hemde 79 TL lik ürünlerin yükseltme teklifi olduğunu temiz kurulumda sorun çıkaracağını söyledi...129 TL ye satılan kutulu ürünlerin temiz kurulumda sorun çıkarmayacağını söyledi...Şans işi biraz 29 TL ye alıp temiz kurulum yapanlarda var.Bende 79 TL ye almıştım ve temiz kurulum yapabildim...Ama yapamayanlarda var...
  • Valla muammalar arasında girdik bir işe yalnız iki gündür kullanıyorum win 8 gerçekten olmuş hiç sorun yaşamadım daha win 7 den daha seri burası kesin uzun süre kullanımdaki performans önemli ama şimdilik ben çok beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikarayel

    Arkadaşlar alabiliyorsanız 29 TL ye alın biraz önce müşteri destek ile görüştüm hem 29 TL lik hemde 79 TL lik ürünlerin yükseltme teklifi olduğunu temiz kurulumda sorun çıkaracağını söyledi...129 TL ye satılan kutulu ürünlerin temiz kurulumda sorun çıkarmayacağını söyledi...Şans işi biraz 29 TL ye alıp temiz kurulum yapanlarda var.Bende 79 TL ye almıştım ve temiz kurulum yapabildim...Ama yapamayanlarda var...

    yapamayanlar bir kere win8 e yükseltsinler sonra birdaha win9 çıkana kadar temiz kurulum...

    bende ilk yaparken keyi kabul etmedi bende direk yükselttim sonrada win8 üzerine bildiğimiz formatlı temiz kurulum yaptım ...
  • Arkadaşlar 2011 de aldığım bilgisayar için promosyon kodu alabilir miyim? Alsam bir problem olur mu? Başka bilgisayara kurabilir miyim?
  • WINDOWS 8 İLE İLGİLİ SIK SORULAN SORULAR

    Genel Program Bilgileri
    Windows Yükseltme Teklifi Nedir?
    2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında bu teklife uygun bir Windows PC satın alırsanız, Windows 8 Pro indirmesini, bölgelere göre değişen özel promosyon fiyatıyla alabilirsiniz.
    Windows Yükseltme Teklifi'nden yararlanmak üzere başvurmak için ne gibi bilgiler vermem gerekecek?

    Sipariş sırasında şu bilgileri vermeniz gerekecektir:

    Ad
    İrtibat Bilgileri
    E-posta adresi:
    Telefon Numarası
    PC satın alma tarihi
    PC markası / modeli
    Satın alma tarihi
    Perakende satıcı / PC üreticisi

    Kaydınızın doğrulanması için sizden, bu tekliften yararlanabilecek PC'nizin Windows 7 ürün anahtarı gibi ek bilgiler istenebilir.
    Bu teklif tüm dünya ülkelerinde geçerli mi?
    Windows Yükseltme Teklifi, aşağıda yer alan 140 ülkede geçerlidir.
    Yükseltme hangi diller için geçerli olacak?
    Windows 8, listesine buradan ulaşabileceğiniz 37 dilde karşıdan yüklenebilir.
    Windows Yükseltme Teklifi hangi para birimlerinde satın alınabilir?
    Bu teklif, 23 ülkede satın alınabilir. Geçerli para birimi, bulunduğunuz yere göre belirlenmektedir. İşlemini tamamlamak için uluslararası bir kredi kartına ihtiyacınız olabilir.
    Windows Yükseltme Teklifi'nin fiyatları her pazarda aynı mı?
    Fiyatlandırma, bölgelere ve bağımsız satıcılara göre değişebilir ve döviz kuru, yerel vergiler, gümrük ücretleri, yerel pazar koşulları ve fiyatlandırmayla ilgili diğer hususlar dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır. Ödeyeceğiniz gerçek fiyat, bu faktörler nedeniyle tanıtımdaki fiyattan fazla olabilir.
    Teklifin geçerli olduğu yerel fiyatlandırma nedir?
    Yükseltme yaptığımda Windows 8'in hangi sürümünü elde edeceğim?
    Windows 8 Pro karşıdan yüklemesi (Yükseltme).
    Satın alma işlemime kurulum ortamı dahil mi?
    Windows 8'in DVD formatındaki kurulum ortamı, ayrı bir ücretle satın alınabilir. Bu ücret, karşıdan indirilebilen yazılımın toplam tutarına eklenecektir. DVD'nin geçerli gönderim ücretleri, gümrük bedelleri ve vergileri için de ödeme yapmanız gerekebilir. İthalat gümrük ve vergi ücretlerine, ortamın ithal edileceği ülkenin ilgili gümrük kuruluşundan ulaşılabilir. Herhangi bir sorunuz olması durumunda, yerel vergi dairenize danışmanız gerekir. Geçerli tüm gümrük ve vergiler sizin sorumluluğunuz altındadır.
    Windows 8 yükseltmesinin beklenen indirme boyutu nedir? İndirme için genişbant bağlantısı gerekir mi?
    Yükseltme için internet bağlantısı gereklidir. Genişbant bağlantısı en iyi indirme deneyimini sağlayacak olsa da, gereklilik değildir. İndirme işleminin tahmini boyutu 2 gigabayttır.
    Yükseltme için gerekli indirme ve karşıdan yükleme işlemleri ne kadar sürer?
    Tahmini indirme süresi, internet bağlantınıza ve diğer faktörlere (bilgisayar, konum vb.) göre değişir. İndirme ortalama olarak 30-90 dakika sürer. Ancak bazı müşteriler daha uzun indirme süreleriyle karşılaşabilir.
    İnternet bağlantımın hızından endişeliyim. Yükseltmeyi indirmek zorunda mıyım?
    Windows Yükseltme Teklifi, Windows 8'in karşıdan yüklenebilir bir sürümü için geçerlidir. Ancak, ek ücret karşılığı bir kurulum DVD'si satın alma seçeneğine de sahipsiniz.
    Kendi Windows 8 kurulum medyamı oluşturabilir miyim?
    Kendi kurulum medyanızı USB veya DVD'de oluşturabilirsiniz. Kurulum sürecinde size aşağıdaki seçenekler sunulacak: “Şimdi Yükleyin, Medya oluşturarak yükleyin veya Daha sonra masaüstünüzden yükleyin”. “Medya oluşturarak yükleyin”i seçtiğinizde size USB veya DVD oluşturma seçenekleri sunulacak.
    Windows 8 yazılımımı ne zaman sipariş edebilir ve karşıdan yükleyebilirim?
    Windows 8, 26 Ekim 2012'den itibaren sipariş edilebilir. Windows 8 sipariş edilmeye hazır olduğunda size, yükseltme siparişinin işlenmesi sırasında promosyon fiyatlandırmasından yararlanmak için kullanmanız gereken promosyon kodunuzun bulunduğu bir e-posta gönderilecektir. Bu e-postada ayrıca, sipariş verme ve karşıdan yükleme talimatlarıyla birlikte sipariş verme web sitesinin bağlantısı da bulunur.
    Promosyon döneminde Windows 7 Professional işletim sistemli koşullara uygun bir PC satın alırsam ama Windows XP SP3'e düşürürsem bu PC yine de Windows Yükseltme Teklifi'nin koşullarına uygun olur mu?
    Evet. Orijinallik Sertifikası'ndaki (Certificate of Authenticity) Windows sürümü ve ilgili ürün anahtarı uygunlukla ilgilidir, kullanılan Windows sürümüyle ilgili değildir. Yükseltme deneyiminin, PC'de yüklü olan Windows sürümüne göre değişebileceğini unutmayın.
    Windows Yükseltme Teklifi'ne cep telefonumdan kaydolabilir miyim?
    Bu yükseltme teklifinden faydalanmak için Windows PC'nizi kullanmanız gerekecektir. Cep telefonu aracılığıyla kayıt bu teklif için desteklenmemektedir.
    Windows Yükseltme Teklifi web sitesi, hangi tarayıcılar tarafından desteklenmektedir?

    Site tarafından desteklenen tarayıcılar şunlardır:
    Tarayıcı Markası Sürümleri
    Internet Explorer 7.x, 8.x, 9.x, 10.x
    Google Chrome En Son Sürüm
    Mozilla Firefox En Son Sürüm
    Opera En Son Sürüm
    Windows 8 yükseltmesi hakkında daha fazla bilgi almak için nereye gidebilirim?

    Windows 8 yükseltmesini gerçekleştirmeden önce Windows 8 Yükseltme Yardımcısı'nı çalıştırmanızı tavsiye ederiz. Yükseltme Yardımcısı, yükseltme işlemi için bilgisayarınızın hazır olup olmadığını tespit etmek üzere tarayacak ve ardından bir uyumluluk raporu ve Windows 8'i almak, indirmek ve kurmak için gerekli seçenekleri sunacaktır.

    Daha fazla bilgi edinmek için Windows 8 Yükseltmesisayfamıza gidin.
    Üst
    Tekliften Yararlanabilecek Sistemler
    2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 tarihleri arasında satın alınan tüm Windows 7'li PC'ler, bu Yükseltme Teklifinden yararlanabilir mi?
    Kaydolabileceğim promosyon sayısında sınır var mıdır?
    Bu promosyon fiyatı, satın alınan ve teklife uygun her PC başına bir yükseltme ve müşteri başına en fazla beş yükseltme ile sınırlıdır.
    Neden müşteri başına 5 yükseltme sınırı var?
    Bu, bireysel PC'ler ve ticari olmayan amaçlara yönelik bir tüketici teklifidir. Kurulum süreci ve ortam, bireylere göre tasarlanmıştır. Şirketler ve diğer kuruluşlar, Microsoft toplu lisanslama programlarıyla Windows 8'e yükseltme yapılmasını sağlayan diğer programlardan yararlanabilir. (ayrıntılı bilgi içinhttp://www.microsoft.com/licensing/ adresini ziyaret edin).
    Bu teklif, Tam Paketli Ürün / kutulu ürün olarak satın alınabilir mi?
    Hayır. Bu tekliften yalnızca, Windows 7'nin Home Basic, Home Premium, Professional veya Ultimate sürümlerinin önceden yüklenmiş olduğu yeni bir Windows 7 PC satın alan müşteriler yararlanabilir.
    Windows 8'i, teklife uygun PC'ye mi yüklemek zorundayım yoksa başka bir PC'ye de yükleyebilir miyim?
    Bu yükseltme teklifi, 2 Haziran 2012 ile 31 Ocak 2013 tarihleri arasında satın alınan Windows 7 PC'ler için sunulmaktadır. Ancak yükseltme teklifini aldıktan sonra, uygun bir işletim sistemine sahip herhangi bir Windows tabanlı PC'de kullanabilir ve yükseltmeyi bu PC'ye kurabilirsiniz.
    Tüm Windows 7 PC'leri, Windows 8'e yükseltilebilir mi?
    Bir PC'yi Windows 8'e yükseltmek için PC, Windows 8 için geçerli asgari gereklilikleri karşılamalı ve gerekli uyumluluk kontrollerinden geçmelidir. Windows 8'in asgari gereklilikleri hakkında bilgi içinhttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=263815 adresini ziyaret edin. Not: Windows Yükseltme Teklifi, Windows 7 Starter Edition sürümünün kurulu olduğu PC'ler için geçerli değildir.
    Windows işletme sistemimi Windows 8'e yükseltmek için Windows 8 yükseltme SKU'su kullanabilir miyim?
    Evet. Windows 8 yükseltme SKU'ları, Windows'un önceki sürümleri (Windows XP SP3 veya daha üzeri) için lisanslanmış bir bilgisayarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Yükseltme yaptığınız önceki Windows sürümüne bağlı olarak Windows 8'in "temiz bir kurulumu" gerekebilir.
    Yükseltmenin Windows'un önceden yüklü olduğu bir PC'de mi yapılması gerekiyor?
    Yükseltme teklifi sadece geçerli ve orijinal Windows versiyonları üzerinde kullanılabilir. PC'nizin orijinal Windows kullanıp kullanmadığından emin değilseniz, lütfenhttp://www.microsoft.com/genuine/ sitesini ziyaret edin.
    Windows Yükseltme Teklifi, Sistem Oluşturucu Ürünü (COEM) için geçerli midir?
    Evet, bu teklif yeni OEM lisanslı ve Windows 7 Home Basic ve daha iyi bir sürümü olan Windows 7 PC'ler için geçerlidir. Buna, Sistem Oluşturucusu (COEM) sürümleriyle önceden yüklenmiş olanlar dahildir.
    Bu teklif, onarılmış PC'ler için geçerli midir?
    Hayır. Bu teklif sadece yeni Windows 7 PC'ler için geçerlidir.
    Üst
    Windows 8 sistem gereksinimleri
    Windows 8 için gerekli sistem gereklilikleri nedir?

    Bilgisayarınızda Windows 8 kullanmak istiyorsanız şunlara sahip olmalısınız:

    İşlemci: 1 gigahertz (GHz) ya da daha hızlı, PAE, NX ve SSE2 desteğine sahip (daha fazla bilgi)
    Bellek: 1 gigabyte (GB) (32-bit) ya da 2 GB (64-bit)
    Sabit disk alanı: 16 GB (32-bit) ya da 20 GB (64-bit)
    Ekran kartı: WDDM sürücüye sahip Microsoft DirectX 9 ekran kartı

    Belirli özellikleri kullanmak için ek gereksinimler:

    Dokunma özelliğini kullanmak için bir tablet bilgisayara ya da çoklu dokunmayı destekleyen bir monitör (daha fazla bilgi)
    Windows Store'a erişmek, uygulamaları karşıdan indirmek ve çalıştırmak için etkin bir Internet bağlantınızın ve en az 1024 x 768 ekran çözünürlüğünün olması gerekmektedir.
    Uygulamaları yerleştirmek için çözünürlüğün en az 1366 x 768 olması gerekir
    Internet erişimi (ISS ücretleri uygulanabilir)
    Güvenli ön yükleme UEFI v2.3.1 Errata B destekleyen ve UEFI imza veritabanı Microsoft Windows Sertifikasyon Yetkisine sahip olan bir bellenim (firmware) gerektirir
    Bazı oyun ve programlar optimal performans için DirectX 10 ya da üzeri uyumlu bir ekran kartı gerektirebilir
    Bazı özellikler için Microsoft hesabı gereklidir
    DVD'lerin izlenmesi için ayrı bir oynatma yazılımı gereklidir (daha fazla bilgi)
    Windows Media Center lisansı ayrı olarak satılır (daha fazla bilgi)
    BitLocker To Go özelliği bir USB bellek gerektirir (sadece Windows 8 Pro)
    BitLocker özelliği Trusted Platform Module (TPM) 1.2 ya da USB bellek gerektirir (sadece Windows 8 Pro)
    Client Hyper-V özelliği ikinci seviye adres çevirisi (SLAT) özelliğine sahip bir 64-bit sistem ve ek 2 GB bellek gerektirir (sadece Windows 8 Pro)
    Windows Media Center ile canlı TV yayınlarını oynatmak ve kaydetmek için bir TV tarayıcısı gereklidir (sadece Windows 8 Pro Paketi ve Windows 8 Media Center Paketi)
    Ücretsiz Internet TV içeriği coğrafi bölgelere göre değişmekte olup bazı içerikler için ek ücret ödenmesi gerekebilir (sadece Windows 8 Pro Paketi ve Windows 8 Media Center Paketi)

    PAE, NX ve SSE2 nedir ve neden bilgisayarımın Windows 8'i çalıştırmak için bunları desteklemesi gereklidir?
    Fiziksel Adres Uzantısı (PAE), NX işlemci biti (NX) ve Akış SIMD Uzantıları 2 (SSE2) işlemci özellikleridir. PAE 32-bit işlemcilerin Windows'un yeterli sürümlerinde 4 GB üzerindeki fiziksel belleğe erişebilmelerini sağlar ve NX için bir ön koşuldur. NX, işlemcinin bilgisayarı kötü amaçlı yazılımların saldırılarına karşı korumasına olanak tanır. SSE2 (uzun süredir işlemciler için geçerli bir standarttır) üçüncü şahıs uygulamaları ve sürücüleri tarafından artan bir şekilde kullanılan bir komut setidir. Windows 8 için kötü amaçlı yazılım savunma özelliklerini güvenilir bir şekilde çalışması için işlemcinizin NX özelliğini desteklemesi gereklidir. Windows 8 ile üçüncü şahıs uygulamalarının ve sürücülerin güvenilirliğini arttırmak için SSE 'de gereklidir. Bilgisayarınız PAE, NX ve SSE2 özelliklerini desteklemiyorsa Windows 8'i kurmanız mümkün olmayacaktır. İşlemciniz PAE ve SSE2 özelliklerini desteklemiyorsa Yükseltme Yardımcısı bir hata mesajı verecektir. İşlemci NX özelliğini desteklemiyorsa ya da NX özelliği bilgisayar BIOS'unda kapatılmışsa da bir uyarı görürsünüz. Windows 8 Kurulumu, kurulum sırasında NX özelliğini açmaya çalışacaktır, bu başarılı olmazsa bilgisayarınız mevcut işletim sisteminize geri dönecektir. Windows 8'i satın alır ancak kuramazsanız yardım için destek ile iletişim kurun.
    Windows 7 dokunmatik PC'ler, Windows 8 ile uyumlu mu?
    Windows 8'e özel olarak tasarlanmamış ancak Windows 7 sertifikası ile uyumlu dokunmatik giriş donanımı kullanan müşteriler, en az Windows 7'deki kadar dokunmatik yanıt hızına sahip olacaktır. Windows 8'in dokunmatik özelliği, daha yüksek bir yanıt hızı ve duyarlık gerektirdiğinden, Windows 8 sertifikalı dokunmatik PC'ler, ekran klavyesinden giriş yapma ve belirli kontrolleri kullanım konusunda Windows 7 sertifikalı PC'lerden daha iyi bir deneyim sunacaktır. Örneğin, aynı anda beşten az dokunma noktasını destekleyen dokunmatik ekranlar, bazı Windows 8 özelliklerini ve uygulamalarını etkinleştiremez.
    Windows 8 Pro yükseltmesine Windows Media Center dahil mi?
    Windows Media Center yüklemek isteyen müşterilerin, Windows 8 Pro'ya yükseltme yaptıktan sonra Add Windows Feature işlevi yardımıyla Windows 8 Media Center paketi satın almaları gerekmektedir.
    Windows 8'e yükselttikten sonra DVD yürütme çalışacak mı?
    Üçüncü parti playback yazılımı olan müşteriler için Windows Yükseltme Asistanı, bu yazılımın Windows 8 ile uyumlu olup olmadığını belirleyecektir. PC'nizin işletim sistemi Windows 7 ise, Windows 8'e yükseltme sırasında bu yazılımı tutma seçeneğine sahip olursunuz. PC'nizin işletim sistemi Windows XP veya Windows Vista ise, yazılımı yeniden kurmanız gerekecektir. Aksi takdirde, DVD'leri yürütmek için yükseltme işleminden sonra üçüncü parti playback yazılımını edinmeniz gerekecektir. Alternatif olarak, yükseltmeden sonra Windows 8 Media Center Pack veya Windows 8 Pro paketini de alabilirsiniz. Her iki pakete de DVD yürütme özelliği de olan Windows Media Center dahildir.
    Windows 8 için gerekli asgari ekran çözünürlüğü nedir?
    Windows Mağazası'na erişmek, uygulamaları karşıdan indirmek ve çalıştırmak için ekran çözünürlüğünüzün en az 1024 x 768 olması gerekmektedir. Ayrıca bu ekran çözünürlüğü, Windows 8'in yerleşik uygulamalarını çalıştırmak için de gerekli olacaktır. Uygulamaları yerleştirmek için en az 1366 x 768 çözünürlüğe ihtiyacınız vardır.
    Bilgisayarımın Windows 8’yi çalıştırabileceğini nasıl belirleyebilirim?

    Windows 8'e, Windows Yükseltme Asistanı'nı kullanarak yükseltme yaparsanız aşağıdakiler gerçekleşir:

    Windows Yükseltme Asistanı, PC'nizin Windows 8'i destekleyip desteklemediğini doğrular ve ayrıntılı bir uyumluluk raporu sunar. Bu raporda, yükseltme öncesi veya sonrasının yanı sıra uygulama ve cihaz uyumluluğunu ele alan sorunlar hakkında bilgiler yer alır.
    Windows Yükseltme Asistanı'nda, yükseltme işlemini istediğiniz zaman başlatmanızı, durdurmanızı ve sürdürmenizi sağlayan yerleşik bir indirme yöneticisi bulunur. Aynı zamanda indirme işleminizin başarıyla tamamlanıp tamamlanmadığını da denetler.
    Karşıdan yükleme işlemi tamamlandığında, Windows 8'i nasıl ve ne zaman yükleyebileceğinizi seçebilirsiniz. Geçerli PC'nizin yüklemesine devam edebilir veya başka bir Windows tabanlı PC'ye yüklemek için yükleme medyası oluşturabilirsiniz.

    Windows 8’e yükseltmeden önce ne yapmam gerekir?

    Herhangi bir yazılım yükseltmesindeki gibi Microsoft, PC'nizi yükseltmeden önce kişisel dosyalarınızı yedeklemenizi önermektedir. Ayrıca, herhangi bir uyumluluk sorunu olup olmadığını ve almanız gereken bir önlem olup olmadığını belirlemek için sipariş verme süreci sırasında Windows Yükseltme Asistanı'nı da kullanabileceksiniz. Windows Yükseltme Asistanı, siparişini göndermenizden önce çalışacaktır. Yüklemeden sonra sürücülerinizi güncellemeniz gerekebilir.

    Güncellenmiş yazılım ve sürücüler de dahil olmak üzere PC'nizi Windows 8'e nasıl yükseltebileceğinizle ilgili daha fazla bilgi için PC üreticinizin web sitelesini ziyaret etmeniz gerekir. Size kolaylık sağlaması açısından, bu web sitesindeki sayfaların üst kısmında yer alan 'Windows 8 Sürücüleri' bağlantısına bazı üretici web sitelerinin bağlantılarını ekledik.
    Windows Yükseltme Asistanı uyumluluk denetimleri, yükseltme süreci sırasında görünecek mi?

    Evet. Windows Yükseltme Yardımcısı'nı çalıştırdığınızda PC'niz, Windows 8 uyumluluğu için taranır. Bu işlem, PC'nizdeki yüklü uygulamaları ve aygıtları denetler, ilgili bilgiler ve almanız gereken önlemler hakkında size raporlama yapar. Bu raporda, Windows 8'de düzgün bir biçimde çalışması için gereken yazılım bilgileri, sürücülerinin güncellenmesi gereken aygıtlar veya yükseltmeden sonra çalışmayabilecek olan yazılım ve aygıtlarla ilgili bilgiler yer alır.

    Genel Windows 8 uyumluluğunu ve desteğini PC üreticinize danışarak belirlemeniz gerekir. Size kolaylık sağlaması açısından, bu web sitesindeki sayfaların üst kısmında yer alan ‘Bilgisayar Üreticileri Bağlantıları’na bazı üretici web sitelerinin bağlantılarını ekledik.
    Windows 8 ile, daha önce Windows 32-bit olan işletim sisteminden, 64-bit sürüme yükseltme yapmak mümkün olacak mı?
    Windows Yükseltme Asistanı ile 32-bit işletim sisteminden 64-bit işletim sistemine yükseltme yapmak mümkün değildir.
    Üst
    Yükseltmenin Siparişi
    Windows 8 için bir yükseltme nasıl alabilirim ve promosyon kodumu nasıl kullanabilirim?

    Yükseltme Yardımcısı'nı çalıştırdığınızda bilgisayarınızın yükseltme işlemi için hazır olup olmadığını görmek üzere kontrol edecek ve ardından Windows 8'i almak, indirmek ve kurmak için gerekli seçenekleri sunacaktır

    Satın alma işlemi sırasında aşağıdaki bilgilerin hazır olması gereklidir:

    Adı
    Fatura bilgileri (adres, telefon numarası, e-posta adresi)
    Windows 8 kurulum DVD'sini sipariş ediyorsanız nakliye adresi
    Ödeme Bilgileri
    Yükseltmenizi tanıtım yükseltme teklif fiyatı ile yapmanız için promosyon kodunuz (e-posta ile gönderilir)

    Satın alma tercihinizi ilk yaptığınızda Windows 8'in tam fiyatı görüntülenecektir. (*fiyatlar bölgeye göre değişir)

    Önemli Not: Sipariş onayı sayfasında promosyon kodunuzu girip, ardından Uygula'ya tıkladıktan sonra fiyat Windows Yükseltme Teklifi fiyatı* olarak değişecektir. (*fiyatlar bölgeye göre değişir)

    Promosyon kodunuzun uygulanmasının ardından Windows 8 Pro'yu, Windows Yükseltme Teklifi tanıtım fiyatı ile satın alabilirsiniz.

    Yükseltme Yardımcısı'nı İndir
    Bu teklif, Windows 8 Pro karşıdan yüklemesi için mi geçerlidir?
    Evet. Bu yükseltme, Windows Yükseltme Asistan'ı kullanarak Windows 8'in karşıdan yüklenebilir bir sürümünü satına almanıza olanak tanır.
    Promosyon Kodu E-postası Bana Ulaşmazsa Ne Yapmalıyım?

    Promosyon Kodunuzu, Siparişim sitesinde oturum açarak da edinebilirsiniz. Bunun için uygulamanız gereken adımlar:

    Bunun içinwww.windowsupgradeoffer.com adresine gidin.
    Siparişim'i tıklatın.
    Oturum açmak için Kayıt Kodunuzu ve E-posta Adresinizi girin. Lütfen Güvenlik Denetimi kodunu girmeyi unutmayın!
    Promosyon kodunuz Siparişim sayfasında görünecektir.
    Sipariş işlemini başlatmak için Yükseltme Asistanını Karşıdan Yükleme'yi tıklatın.

    Üst
    Pazarlar ve diğer bilgiler
    Bu teklif, aşağıdaki ülkelerde geçerlidir:
    Üst
    Dil Listesi
    Windows 8, aşağıdaki dillerde karşıdan yüklenebilir:
    Üst
    Ödeme Türleri
    Bu teklifin ödemesi, bulunduğunuz yere göre aşağıdaki ödeme yöntemleriyle yapılabilir.
    Ön ödemeli banka kartı kabul ediyor musunuz?
    Ön ödemeli banka kartını nasıl kullanabilirim?
    Üst
    Desteklenen Para Birimleri
    Desteklenen Para Birimleri
    Üst
    Kullanıcı Deneyimi
    PC'min, Windows 8'deki yeni özelliklerle uyumlu olup olmadığını nasıl belirleyebilirim?
    Promosyon kodumun süresi ne zaman dolacak?
    Windows Yükseltme Teklifi promosyon kodlarını kullanmak için son gün 28 Şubat 2013'tür.
    Üst
    Kayıt
    Windows 8 yükseltme siparişimi nasıl verebilirim?
    Başarılı bir kayıt işleminin ardından benzersiz bir promosyon kodu, sipariş talimatları ve sipariş web sitesine bir bağlantının yer aldığı bir e-posta gönderilecektir. Windows 8 Pro ürününüzü promosyon fiyatından elde etmek için verilen talimatları uygulamanız gerekmektedir. Yükseltme yapmak istediğiniz bilgisayarın internete bağlı olması gerektiğini ve yükseltme siparişinizi verebilmeniz için promosyon kodunuzun ve ödeme bilgilerinin hazır olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, yükseltme yapmak istediğiniz PC'de Windows Yükseltme Yardımcısı'nı da çalıştırmanız gerekmektedir.
    Windows Yükseltme Teklifi'nden yararlanmak üzere başvurmak için ne gibi bilgiler vermem gerekecek?

    Sipariş sırasında şu bilgileri sağlamanız gerekecektir:

    Adı
    İrtibat Bilgileri
    E-posta adresi:
    Telefon Numarası
    Satın alınan PC ile ilgili bilgiler
    PC markası / modeli
    Satın alma tarihi
    Satış mağazası / PC üreticisi

    Kaydınızın doğrulanması için sizden, bu tekliften yararlanabilecek PC'nizin Windows 7 ürün anahtarı gibi ek bilgiler istenebilir.
    Windows Yükseltme Teklifi'ne başvurmak için neden telefon numaramı ve e-posta adresimi girmem gerekiyor?
    E-posta adresinizi, kayıt durumunuzu size bildirmek ve Windows 8 yazılımını promosyon fiyatına sipariş etmenizi sağlayacak promosyon kodunu size göndermek için kullanacağız. Ayrıca e-posta adresiniz, bu web sitesinin 'Siparişim' bölümüne erişmeniz için de gerekli olacaktır. Kayıt başvurunuzun doğrulanmasıyla ilgili herhangi bir sorun olması durumunda sizinle e-posta veya telefon yoluyla irtibat kurulabilir. Kişisel bilgilerinizi, sipariş sürecinizi işleme koymak için kullanacağız, siparişiniz başarılı bir biçimde tamamlandıktan sonra ya da tarafınızca iptal edilmesinin ardından bu bilgiler saklanmayacaktır. Diğer ayrıntılar, Gizlilik Bildirimi'nde bulunabilir.
    Neden satın alma belgesi vermem gerekiyor?
    Kampanya katılım uygunluğunun çevrimiçi işlemlerle doğrulanamadığı durumda, müşteri hizmetleriyle irtibat kurup satın alma belgesi sağlamanız gerekebilir.
    Kayıt talebimin kabul edilip edilmediğini nasıl anlayacağım?
    Başvurunuz doğrulandıktan sonra kayıt onay numarasının yer aldığı bir onay e-postası alacaksınız.
    Windows Yükseltme Teklifi'ne kaydolmam ve sipariş verebilmem için son tarih nedir?
    Koşullara uygun Windows 7 PC'nizi 31 Ocak 2013'ten önce satın almış olmanız gerekir. Program kaydını ve Windows 8'i satın alma ve indirme işlemlerini ise 28 Şubat 2013'e kadar tamamlamış olmanız gerekmektedir.
    Windows Yükseltme Teklifi'ne kaydolduktan sonra e-posta adresimi değiştirdim. Ne yapmalıyım?
    E-posta adresi bilgilerinizi bu web sitesinden değiştirebilirsiniz. Değişiklik yapmak için 'Siparişim' bağlantısını tıklatın. 'Siparişim' bölümüne erişmek için kayıt olurken kullandığınız e-posta adresinizi ve kayıt onay kodunuzu girmeniz gerekecektir.
    Üst
    PC üreticisinin sürücüleri
    PC üreticisi sürücülerini PC'min neresinde bulabilirim?
    Bu web sitesindeki sayfaların üst kısmında yer alan ‘PC Üreticilerinin Bağlantıları’ bağlantısında, sürücülere ve diğer güncellemelere erişebileceğiniz PC üreticilerinin bağlantılarını bulabilirsiniz.
    Üst
    Destek
    Yükseltme yaptığımda destek alacak mıyım?
    Evet. Windows 8'e 90 günlük ücretsiz Microsoft desteği dahildir. 90 günlük dönem, Windows 8 kurulum ve etkinleştirme süreci tamamlandığında başlar. Not: telefon veya diğer erişim ücretleri geçerli olabilir.
    Bu destek, yararlanma son tarihinden sonraki 90 günle mi yoksa müşterinin yükseltmeyi yüklemesinden sonraki 90 günle mi sınırlıdır?

    Microsoft, Windows 8 işletim sistemi için 90 günlük ücretsiz destek sağlar. 90 günlük dönem, Windows 8 kurulum ve etkinleştirme süreci tamamlandığında başlar. Not: telefon veya diğer erişim ücretleri geçerli olabilir.

    Bu web sitesindeki sayfaların üst kısmında yer alan 'PC Üreticilerinin Bağlantıları' bağlantısında, yükseltme kurulumu tamamlandıktan sonra gerekli olabilecek sürücülere ve diğer güncellemelere erişebileceğiniz PC üreticilerinin web site bağlantılarını bulabilirsiniz. Microsoft, bu üreticilerin sürücülerine ve güncellemelerine yönelik destek vermekle sorumlu değildir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM


    Hocam vardır bi farkı olmalı yani 40 lira verdim lan


    kendini avutma çabaları
  • 29tl lik yükseltme promosyonumu acaba 79tl olanı indirimli satışmı nedir arkadaşlar bu ya :))) aldık bizde dvd'De gelecek garanti olsun dedik

    Ama bu saaten sonra alanlara birşey olmaz bir seferlik yükleme içinde 29 79 tl almaz microsoft o zaman tamamen imajı yan çizer ve ben gene ısrarlıyım bu bir politika ucuz olduğu için biz inanamıyoruz :)
  • İndirme işlemim sona erdi ama .iso dosyasını göremedim. .iso dosyası nereye indirildi bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkán

    İndirme işlemim sona erdi ama .iso dosyasını göremedim. .iso dosyası nereye indirildi bilen var mı?

    Devam edin ortadaki medyaya yükle seçeneğine tıklayın göreceksiniz. Eğer devam gibi bir seçenek yoksa masaüstündeki windows yükleye tıklayın.
  • Windows giriş ekranından önce siyah bir ekran oluyor ve 3 - 5 saniye öyle kalıyor bilgisayar. Bu sorun neden olabilir?
  • torrentlerde yuklenmis windows 8 pro aktivator u ile birlikte.indiriyorum simdi.korsan yukleyen varmi windows 8 pro yu? olurmu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.