Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
¤¤ MICROLAB H500 ¤¤ İNCELEME ¤¤

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> ¤¤ MICROLAB H500 ¤¤ İNCELEME ¤¤ Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Command.com

20 Nisan 2006; 3:38:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ses sistemlerimi bölümündeki bütün arkadaşlara(tibi..affan84..tylor..Wolverine..ve hatırlayamadığım herkese..) tek tek teşekkür ederim.. forumun bu bölümüyle tanışalı 3 ay kadar oldu bu 3 ay içersinde onboard ses kartı ve dandik stereo hp. den önce x-fi ye şimdide hoparlor olarak MICROLAB H500 e terfi ettim..
Çok araştırdım çok gezdim.. Kadıkoy yazıcıoğlunu hiç gezmediysem 10 kez gezdim.. Bütün setleri alıcısıymış gibi... satan kişilerle tartıştım..
Bir ses sistemi için ayırabileceğim max. bütçem 300 ytl ydi.. Bu durumda en mantıklı görünen 2. el bir megawork almak gibi gözüksede 2. el bana ters bir olaydı.. Piyasa oyle bir haldeki ya 150$ seviyesi bir ses sitemi alacaksınız yada bir üst sınıfa geçmek için en az 300-400$ı gözden çıkaracaksınız.. Bu arada bir set yok..

Taki ben başlıkta yazdığım bu seti bulana kadar..

MICROLAB H500

Output Power:320W RMS (45Wx5+95W)
Speaker:
(Woofer) 8 inch
(Satellite)3.5 inch+2 inch
Frequency Response: 25Hz-20KHz
S/N Ratio:>85dB
Separation:>50dB
Production Size:(DxWxH)
( Amplifier)213x200x72mm
(Woofer Speaker) 310x267x340mm
(Satellite Speaker )122x182x220mm

Seti kadıkoyde bir yerde buldum.. Hemde hiç tahmin bile edemiyeceğim pek bilinmeyen bir dukkanda.. Gerçi öğrendiğim kadarıyla kendileri toptancıymış ve genellikle şehirler arası çalışıyorlarmış.. Seti gördüğüm an kanım kaynadı diyebilirim.. Kurdurup sesini dinlediğim zamansa aşık oldum.. Z5500 u biliyorum o setin o tatlı basını başka hiçbir sette duyamamıştım.. Mega ve giga dahil( Bahsettiğim uzun süreli kullanımlar değildir.. sadece gezdiğim showroomlarda denemelerimdir) Ama bu sette o tatlı bası aldım.. Ve dikkat edecek olursanız uyduları çok güçlü bir set.. 3,5" + 2" tweeter var çok kaliteli mid ve tiz sesi veriyor.. Beni gerçekten tatmin etti. Dinlediğim müzikten zevk almaya başladım.. x-fi ile mükemmel bir uyum sağladı. x-fi için yaptığım ayarları bir ara koyarım ama zaten pek bir ayar bile yapmaya gerek kalmadan mükemmel bir ses verdiğini söyleyebilirim..

Setin woofer i için ayrı bir amfi tasarlanmış bu woofer kabininin içinde diğer uydu hpler içinse harici bir ünite var. Bu ünite dijital ekranlı ve uzaktan kumandalı.. Üzerinden ve kumandasından herturlu ayar yapılıp bu ayarlar 4 farklı modda hafızada saklanabiliyor.

Son olarak seti 207$+kdv ye aldım
Gönül rahatlığı ile bu seti öneriyorum.. Gerçekten çok memnun kalırsınız.. Şuan saat hayli geç olduğundan yazacaklarımı burada noktalıyorum. Kullandıkça deneyimlerimi sizinle paylaşacağım..

Tekrardan herkese çok teşekkürler.. Bu seti birebir bana öneren olmasa da bana bu seti aldıracak bilgiyi kazandırdığınız için...
SAYGILAR

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !
Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana.
En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile.
EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
tamerim

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Nisan 2006; 3:43:54 

ilk cevabıda ben yazayım o zaman. hayirli olsun güle güle kullan. daha önce görmüştüm bu seti ama sesini hiç dinlemedim. anlattığına göre o paraya değer bi set anlaşılan. tekrar hayırlı olsun. iyi günlerde kullan

Mainboard: GIGABYTE 8I945PPRO DDR667 FSB1066 PCIEX GLAN // Cpu: P4 INTEL 3.6GHz 800MHz BOX 2MB 64BIT S775 640 //Ram: 1GB 533MHz KINGSTON DDR2 KIT 2X512MB //Hdd: 80 GB SEAGATE 7200 SERIAL ATA SATA2 //Lcd: 19' SONY X93H Gri //Graphic Card: 512 MB ATI RADEON SAPPHIRE X1600 PRO DDR2 //Case: THERMALTAKE VA7000SWA SHARK //Keyboard: LOGITECH MX3000 Non-Cable Set //Dvd-RW: 52X32X52 16X DVD COMBO SAMSUNG Black //Floopy: 1.44 SONY DRIVE //Modem: ADSL ALCATEL SPEEDTOUCH 330 USB //Cam: A4-TECH PK635
yilmaz196

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Nisan 2006; 3:54:50 

Valla fiyatı çok iyi,özellikle görünüşü çok güzel.Çok klas duruyor.Eğer sesi de güzelse,alınabilecek bir set,yeni bir alternatif olabilir.Ayrıca güle güle eskit setini.

AMD Phenom X4 9750+Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler (3.12 Ghz@1.4 V)--Gigabyte MA790FX DS5--2X2 OCZ Reaper 1066 Mhz--Powercolor HD4870--Enermax Galaxy 1000 Watt--Creative X-fi Platinium--Samsung 400 gb--NZXT Lexa--Samsung T220--Logitech Z5500--Logitech G5--Logitech G15--LG Blueray Yazıcı--ASUS Dvd-Rom
**3DMARK 2006: 14215**
Command.com

20 Nisan 2006; 4:00:33 

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..
Set tamamen ağaç ve çok ağar ( yani öyle böyle değil) Kadıkoyde arkadaş yardım etmese otobuse binemezdim..
Sleep time ayarı yapılabiliyor mesela 45 dk sonra kapansın şeklinde programlayabiliyorsunuz..
boyle tek tek oldu kusura bakmayın Aklıma geldikçe yazıyorum..

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden !
En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile.
yilmaz196

20 Nisan 2006; 4:14:22 

Elinde taşııdn eve kadar bide,kutusu büyük değil ozaman?Binseydin bir taksiye

AMD Phenom X4 9750+Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler (3.12 Ghz@1.4 V)--Gigabyte MA790FX DS5--2X2 OCZ Reaper 1066 Mhz--Powercolor HD4870--Enermax Galaxy 1000 Watt--Creative X-fi Platinium--Samsung 400 gb--NZXT Lexa--Samsung T220--Logitech Z5500--Logitech G5--Logitech G15--LG Blueray Yazıcı--ASUS Dvd-Rom
Command.com

20 Nisan 2006; 4:32:59 

quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz196

Elinde taşııdn eve kadar bide,kutusu büyük değil ozaman?Binseydin bir taksiye

Kutusu hayli büyüktü de kadıkoyden avcılara taksi tutmak yemedi

yilmaz196

20 Nisan 2006; 6:10:22 

Tamamen duygusal diyorsun yani

tibi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Nisan 2006; 17:14:33 

@command dostum güle güle kullan yeni ses sistemini. gerçekten çok şık bişeye benziyor. tweeter var galiba. tasarımı çok hoşuma gitti. 8 inçlik woofer da ayrı bir olay. umarım erhangi bir sorun yaşamazzsın.
iyi forumlar
atoprak

20 Nisan 2006; 17:25:46 

walla çok şık .. seside umarım iyiydir...
bu fiyatla gercekten cok başarılı bi ürün gibi duruyo .. .

HiFi Addict
Command.com

20 Nisan 2006; 21:12:56 

Saolun teşekkür ederim..

Evet uydularda tweeter da var.. sese ayrı bi kalite katmış
Microlab bu işi çözmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 20 Nisan 2006; 21:13:22 >

civilcivil

20 Nisan 2006; 21:21:42 

Fiyat süper , şekil olarak çok hoş ses , kağıt üzerinde vaat edilen değerler çok iyi , eğer ses kalitesi de gerçekten iyiyse yemişim logitech'i de creative'i de

hanginizin var böyle şanlı tarihi
kim dikti bu gökdelenleri
kimyacılar mezun olup sabun yaparmış
haydi onlar için bir alkış
tibi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Nisan 2006; 21:30:00