Şimdi Ara

MoH: Warfighter Harita Paketine Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Önümüzdeki dönemde beyaz perdeyi süslemeye hazırlanan Zero Dark Thirty filmiyle Medal of Honor: Warfighter, ilginç bir işbirliği içine giriyor. EA, MoH: Warfighter adına, bu filmin ismiyle birlikte bir harita paketi çıkarmayı planlıyor.

Yapılan açıklamaya göre bu harita paketi oyunu ön sipariş verenlere ücretsiz sunulacakken, diğer oyunculara da $9.99 fiyat etiketiyle satılacak. Bin Ladin'i yakalamak üstüne kurulan filmin adını taşıyan harita paketinde de aynı amaç gözlemleniyor. Oyunun ilk DLC'sinin tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz;

• Multiplayerında Uçak,Helikopter,Tank Kısacası Araçlar varmı ? ona göre alıcam

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler araldan Limited edition ön sipariş yapıcam bu dahil olucakmı yani ?

• galiba araçlar yok bi video da gördüm ama cod daki gibi olucak galiba.

• Silah sesleri çok iyi ya ...
    Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

Multiplayerında Uçak,Helikopter,Tank Kısacası Araçlar varmı ? ona göre alıcam

Jet yok . Ama AH-64 Apache ile bir mini helikopter var RC uçak var , Drone var tankın olduğu ise belli değil
  • bu oyun SOTY olmazsa ayıp olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu alıp almamakta tereddütlüyüm. İncelemeleri bekleyeceğim. Umarım ön sipariş yapmadığım için pişman olmam.Gerçi EA yine Premium çıkaracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 21 Ekim 2012; 18:01:21 >
  • abi madem dlc yapıyosun yeni haritalar koycaksın bunu oyun cıkmadan önce neden duyuruyosun madem öle koysana oyunun içine anlamıyorum ya çok saçma

• Oyun çıksında bi
  • Bu oyunu başından beri beklerim pre order filan her şey tamam, daha da paket gelicek ya da premium bunun içinde çıkıcaksa bi şekilde alıcam(aldırıcam) :)))))

• oyuncuya inek muamelesı yapmak-oyuncuyu oyundan sogutma çabaları : level : PRO

• Silahların sesi çok başarılı olmuş , vuruş hissiyatıda MW2 deki kadar iyi hatta daha iyi olmuş umarım sorun düzelirde oyunu alabilirim . :)

• Resmen dalga gecıyorlar

• fps grubunda en iyisi call of dur .aksiyon ve senaryo müthiş.grafikler mükemmel olmasada olur. oynamadan duramadığım olmaz ise olmaz tek oyunum. call of duty
  • İkisinin de amacı müşteriyi sömürmek ama birinin makyajı daha iyi diye onu yüceltiyorsunuz anlamadım gitti.Gene ikisini de alıp oynayacağım ve büyük ihtimal call of duty daha çok sevdirecek kendisini yine.Grafikleri bu sene fena değil,en azından mw3'ten daha başarılı.Kendi içinde değerlendirmek gerektiği kanaatindeyim bir seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

fps grubunda en iyisi call of dur .aksiyon ve senaryo müthiş.grafikler mükemmel olmasada olur. oynamadan duramadığım olmaz ise olmaz tek oyunum. call of duty

Senaryo konusunda haklısın.Bu yüzden çok satıyor...
  • Oyun daha piyasaya çıkmadan DLC tanıtımı yapıyorlar. Siz Black OPS 2 altında ezilmeyi hakediyorsunuz EA !

• moh u tek geçerim bu alemde

• BSC Misafiri
    21.10.2012 23:53:56

Yav he he ! shooter da multıplayer arıyorum ben... sebebi ise çok basit yapay zeka istemıyorum karşımda... çunku shooter ların hiçbir zaman çok derin ...ciddi anlamda çok derin hikayeleri olmuyor... basıyorlar scripti sende vay bak bak çok guzel senaryosu var diyorsun... fanboyculukta yapmuyorum.. black ops u köpek gibi oynadım. .3-4 ay... çok zevklıydı..ama.. ondan sonra işler değişti...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.