Şimdi Ara

**** Herkesin Okumasını İstiyorum ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir kaç gündür üyelerin yönetime karşı yazmış olduğu bir çok mesaj ile karşılaştık. Bunların en sonuncusu SenS adlı arkadaşın, üstte bulunan konusunun silinmesi üzerine herhangi bir açıklamayı beklemeden yönetime kızması, laf sokması, ve konu hakkında herhangi bir fikri olmayan birkaç üyenin de "arada ben de laf sokayım" mantığını güderek saçmalamalarıydı.

Şimdi söyleyeceklerimi dikkatle okuyunuz:

SenS adlı üyenin üst konusu, başka bir üyenin aynı konuda Hack program linkleri vermesi sebebi ile silinmiştir. Buradaki hata, hack linklerinin silinmesi gerekir iken yanlışlıkla tüm konunun silinmiş olmasıydı. Sonuçta bizler de insanız, bizler de hata yapabiliriz -ki en azından yaptığımız hatayı düzeltebilecek ve gerektiğinde de özür dileyebilecek insanlarız. Konuda gerekli yerleri düzenleyip tekrar eski yerine koyduk.

Fakat sizler ne yaptınız? Daha sebebini bilmeden bize etmediğiniz lafı bırakmadınız. Bu da yetmezmiş gibi hakaret derecesine varan sözler sarfettiniz.

Peki, zamanında sizin konunuzu üst konu yapan yönetim de aynı yönetim değil miydi? Sizler için K.O bölümünü Oyun Genel'den tamamen ayırıp tamamen size ait bir bölüm açan yönetim aynı yönetim değil miydi? Burada sizlere küfür eden kişileri barındırmayan yönetim aynı yönetim değil miydi? Kısaca sizin yanınızda olan yönetim başka bir yönetim miydi?

Peki sizin bugün yaptığınız nedir? Bunun cevabını kendi içinizde düşünün, zaten kolaylıkla bulacaksınız cevabı.

Ve de bizim foruma girmediğimizi, iş yapmadığımızı söyleyenler... Gelip evimizi mi izliyorsunuz da bu konu hakkında fikir sahibi olabilme lüksünü elde ediyorsunuz? Burada durmadan bulunduğumuzu belli etmek gibi bir zorunluluğumuz mu var? (ki böyle bir şey yapmak hızımızı, buna bağlı olarak da performansımızı düşürür)

Burada yönetimin yaptığı şeylerin (düzenlemeler, incelemeler, üyelik işlemleri, her türlü yardımlar, cezalar, vs...) neredeyse tamamı sizden habersiz yapılıyor. Bunları size duyurmak zorunda değiliz. Bu sebepten bilip bilmeden yorumlarda bulunmaktan vazgeçin artık.

Belki birçoğunuz yazdıklarımı sert bulacaklar ama emin olun bundan çok daha fazlasını hakedenler ile paylaşıyoruz forumu. Ama artık bunlara da izin vermeyeceğimizi söylemek istiyorum. Herhangi bir biçimde yönetime laf sokanlar, iftirada bulunanlar için gerekli yaptırımları uygulamaktan çekinmeyeceğiz.

Burasının bir bilgi paylaşım forumu olduğunu unutmayınız.

İyi forumlar dilerim.

• helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Son bir kaç gündür üyelerin yönetime karşı yazmış olduğu bir çok mesaj ile karşılaştık. Bunların en sonuncusu SenS adlı arkadaşın, üstte bulunan konusunun silinmesi üzerine herhangi bir açıklamayı beklemeden yönetime kızması, laf sokması, ve konu hakkında herhangi bir fikri olmayan birkaç üyenin de "arada ben de laf sokayım" mantığını güderek saçmalamalarıydı.

Şimdi söyleyeceklerimi dikkatle okuyunuz:

SenS adlı üyenin üst konusu, başka bir üyenin aynı konuda Hack program linkleri vermesi sebebi ile silinmiştir. Buradaki hata, hack linklerinin silinmesi gerekir iken yanlışlıkla tüm konunun silinmiş olmasıydı. Sonuçta bizler de insanız, bizler de hata yapabiliriz -ki en azından yaptığımız hatayı düzeltebilecek ve gerektiğinde de özür dileyebilecek insanlarız. Konuda gerekli yerleri düzenleyip tekrar eski yerine koyduk.

Fakat sizler ne yaptınız? Daha sebebini bilmeden bize etmediğiniz lafı bırakmadınız. Bu da yetmezmiş gibi hakaret derecesine varan sözler sarfettiniz.

Peki, zamanında sizin konunuzu üst konu yapan yönetim de aynı yönetim değil miydi? Sizler için K.O bölümünü Oyun Genel'den tamamen ayırıp tamamen size ait bir bölüm açan yönetim aynı yönetim değil miydi? Burada sizlere küfür eden kişileri barındırmayan yönetim aynı yönetim değil miydi? Kısaca sizin yanınızda olan yönetim başka bir yönetim miydi?

Peki sizin bugün yaptığınız nedir? Bunun cevabını kendi içinizde düşünün, zaten kolaylıkla bulacaksınız cevabı.

Ve de bizim foruma girmediğimizi, iş yapmadığımızı söyleyenler... Gelip evimizi mi izliyorsunuz da bu konu hakkında fikir sahibi olabilme lüksünü elde ediyorsunuz? Burada durmadan bulunduğumuzu belli etmek gibi bir zorunluluğumuz mu var? (ki böyle bir şey yapmak hızımızı, buna bağlı olarak da performansımızı düşürür)

Burada yönetimin yaptığı şeylerin (düzenlemeler, incelemeler, üyelik işlemleri, her türlü yardımlar, cezalar, vs...) neredeyse tamamı sizden habersiz yapılıyor. Bunları size duyurmak zorunda değiliz. Bu sebepten bilip bilmeden yorumlarda bulunmaktan vazgeçin artık.

Belki birçoğunuz yazdıklarımı sert bulacaklar ama emin olun bundan çok daha fazlasını hakedenler ile paylaşıyoruz forumu. Ama artık bunlara da izin vermeyeceğimizi söylemek istiyorum. Herhangi bir biçimde yönetime laf sokanlar, iftirada bulunanlar için gerekli yaptırımları uygulamaktan çekinmeyeceğiz.

Burasının bir bilgi paylaşım forumu olduğunu unutmayınız.

İyi forumlar dilerim.
    OMG o_O

• haklısın
  • ne kadar kızarsanız kızınki zamanında cok salladınız KO bölümünü ve 8 saat hiç silinmemiş saçma bi konu ve içinde akla hayale gelmeyecek küfürler edilmişti...
    tabi bu sadece benim gördüğüm. ayrıca diğer konu ne ben bilmiyorum kim size hakaret etti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 20 Nisan 2006; 0:00:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

ne kadar kızarsanız kızınki zamanında cok salladınız KO bölümünü ve 8 saat hiç silinmemiş saçma bi konu ve içinde akla hayale gelmeyecek küfürler edilmişti...
    tabi bu sadece benim gördüğüm. ayrıca diğer konu ne ben bilmiyorum kim size hakaret etti?

Fakat gelip o konuyu şikayet etmeyen sizlersiniz. Forumun şikayet sistemi üzerine kurulduğunu biliyor olmanız gerekir.

Diğer konu için gereken yerleri ve açıklamayı yukarıya yazdım.
  • quote:

quote:

ne kadar kızarsanız kızınki zamanında cok salladınız KO bölümünü ve 8 saat hiç silinmemiş saçma bi konu ve içinde akla hayale gelmeyecek küfürler edilmişti...

Fakat gelip o konuyu şikayet etmeyen sizlersiniz. Forumun şikayet sistemi üzerine kurulduğunu biliyor olmanız gerekir.

şikayet etmediğimi kim söyledi..

konuyuda şimdi anladım. sens üst-konusu silindi diye hakaret etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 20 Nisan 2006; 0:06:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

şikayet etmediğimi kim söyledi..

Geç edildi şikayet, ondan bahsediyorum.

Bu konuda hala ikna olmadıysanız, moderatörler hakkında şikayetiniz var ise forumdestek@donanimhaber.com mail atarak şikayetinizi Üst Yönetim'e ulaştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 20 Nisan 2006; 0:11:20 >

• herkes yönetimin üstüne geliyor.sizde yardımcı olsanız bazı şeylere hep beraber sorunların altından kalkacağız.
    musakka sert konuşmuş ama samimi olarak haklı buluyorum.
    sens hakkında yorumumu yapdım ön yargılı bi arkadaş ilk önce pm atıp sorulur ne oldu diye bilemedin öle topic açılmaz
    şunu bilki o topici üst konu yapanda musakkaydı
  • Aciklama Yapmak sanirim hakkim .

- Polemik yaratmamak icin fazla uzun yazmiyacagim

- musakka veya tum yonetim, Sizler beni kendi yerinize koydunuzmu ki bu yaziyi veya tepkilerinizi verirken ?

ben bu foruma kattigim paylasimlarimla taktir gormus sevilen bir kisi olmus ve gerek gelen pm ler gerek yonetiminizden bazi kisilerin bana guvenmesi ile burda memnuniyetim ve mutluluk yasarken .
    birden yazim siliniyor ve 24 saatten fazla bir vakit haber alamiyorum ve bana bir sebep belirtilmiyor .
    bu sebepten bir konu aciyorum belki sebep belirtilir diye Sadece bumudur hatam ?

eger hata yaptiysam ozur dilerim Kusura bakmayin der bundan sonra ona gore davranirim .

tekrar tesekkurler

saygilarimla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 20 Nisan 2006; 6:20:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Aciklama Yapmak sanirim hakkim .

- Polemik yaratmamak icin fazla uzun yazmiyacagim

- musakka veya tum yonetim, Sizler beni kendi yerinize koydunuzmu ki bu yaziyi veya tepkilerinizi verirken ?

ben bu foruma kattigim paylasimlarimla taktir gormus sevilen bir kisi olmus ve gerek gelen pm ler gerek yonetiminizden bazi kisilerin bana guvenmesi ile burda memnuniyetim ve mutluluk yasarken .
    birden yazim siliniyor ve 24 saatten fazla bir vakit haber alamiyorum ve bana bir sebep belirtilmiyor .
    bu sebepten bir konu aciyorum belki sebep belirtilir diye Sadece bumudur hatam ?

eger hata yaptiysam ozur dilerim Kusura bakmayin der bundan sonra ona gore davranirim .

tekrar tesekkurler

saygilarimla .

+1
    SenS'e hak vermemek elde değil.
    Musakka; sizler yönetici olarak görevinizi yapmak durumundasınız. Görevinizi yapıyorsunuz diye bizden takdir beklemeyin (Görevini yapıp hırsızı yakalayan polise ikramiye verilmesi saçma değilmidir ?)

Sizler görevinizi yaparsanız takdir beklememelisiniz, yapmazsanız da eleştirilere açık olmalısınız, forumun işlevi budur. Görevinizi gereğince yapmadığınızda (ve bu size uygun bir dilde hatırlatıldığında) da saldırgan tavır sergilemeniz gerekmiyor

Tabii ki herkes hata yapar ve bunu düzeltmek de hata yapanın görevidir. SenS arkadaşımız edindiği bilgileri kendine saklamak yerine, her iyi forum kullanıcı gibi bizimle paylaşmıştır. Bir topic içindeki gerekli bilgileri (birkaç mesaj yüzünden) tamamen silmek büyük bir hataydı.

Saldırgan tavırlar ile eleştirdiğiniz SenS'in mesajları olmasaydı belki de siz yaptığınız hatanın farkında bile olmayacaktınız.

İyi çalışmalar.

• ve ben Tavir alacak bir kisilege sahip olsam .

19 Nisan 2006; 20:58:04 tarihinde ust konum silinmis geri getirilmemisti ve ben

- http://forum.donanimhaber.com/m_6712885/mpage_1/key_//tm.htm#6712885

adresindeki Konuyu actim belki bu konu ile butun KO camiasi sallaniyor . bu bilgilerimi veya konulari sizlerle halen paylasmaktayim tavir aldigim yok . bunuda eklemek istedim. lutfen daha farkli yonlerden bakin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİGHT^DEVİL
    sens hakkında yorumumu yapdım ön yargılı bi arkadaş ilk önce pm atıp sorulur ne oldu diye bilemedin öle topic açılmaz

1 - Sen biliyormusun benim Yonetimden kac kisiye PM attigimi ?

2- 24 saati gecti Musakka Senden ozur dilerimki 24 saati gecmeden sana haber vermedim diyip musakkaya da 24 saat gectikten sonra pm attim Kendisine sordunmu ?

3 - on yargili olan benmiyim senmisin simdi iyi dusun . biraz daha sabirli ol hemen cevap verme henuz yonetim ve liderlik vasfini alman icin cok erken birak deneyimli kisiler cevap versin bana .

Edit : Yazim hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 20 Nisan 2006; 11:04:10 >
  • bence herkez haklı
  • Sens sanada hak vermiyor değlim yönetimede
  • haklı
  • konun tekrar üst konu SenS
    konuyu uzatmayalım ... sorun çözüldü
  • Sens öncelıkle sana yakışmadı üstkonu silinince bu uygunsuz laflar özellıle haftalarca sana sahip çıkan yönetime ha yönetıminde suçu yokmu dersen onlarda geç kaldılar nedenı belırtmekte ve tepki topladılar ama şimdi nedenini söylüolar ben bu yönetime güvenıorum sens senıde üstkonu dercesıne ulaşmış biri olarak tanıdık lütfen böyle kal eleştrini yap bu en doğal hakkın ama dozunu kaçırma kardeşim karşındakı de bır ınsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: NİGHT^DEVİL

1 - Sen biliyormusun benim Yonetimden kac kisiye PM attigimi ?

2- 24 saati gecti Musakka Senden ozur dilerimki 24 saati gecmeden sana haber vermedim diyip musakkaya da 24 saat gectikten sonra pm attim Kendisine sordunmu ?

3 - on yargili olan benmiyim senmisin simdi iyi dusun . biraz daha sabirli ol hemen cevap verme henuz yonetim ve liderlik vasfini alman icin cok erken birak deneyimli kisiler cevap versin bana .

Edit : Yazim hatasi.

Neden böle diyorsun böle bi görevi ona uygun görmüşler ki vermişler..
    Erken demişin adam ne yapsın bi 10 yıl beklesin ondan sonramı yönetime katılsın..

Şimdi sen bi konu açtın üst konu yapıldı geri silindi gelmiş laf yapıyosun bura babanın sitesimi
    senin açtığın konular silinmeyecek...

Çok ayıp ettiniz çok yönetime saygısızlık...

Bir zamanlar Mod diye kafa eti yiyordunuz şimdi Mod gelmiş beğenmiyorsunuz
    "biraz daha sabirli ol hemen cevap verme henuz yonetim ve liderlik vasfini alman icin cok erken birak deneyimli kisiler cevap versin bana "
    şimdi de gelen Mod u beğen miyorsunuz...

NiGHT^DEViL görevinde başarılar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RentzusuKen -- 20 Nisan 2006; 11:41:53 >

• quote:

bence belirtmek zorundasınız, hele hele, çok önemli bi konu olan hacklenmemek için yazılmış bi sürü sayfa ile ilgili
    bi ÜST KONU'yu silerken

eğer böyle yaparsanız, bundan sonrakiler, "olm bırak yaw, nasıl olsa mussakka siliyor, yazma ne kasacan, hem silerken haber bile vermiyor " diycekler

unutmayınki Knight Online Forumunu , forum yapan, bizleriz, sizler değil...

sanırım foruma katkı yapmak isteyenlerin önünü kesiyorsunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.