Şimdi Ara

Magi (Bildigimiz Aladdin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdilik 2 bölümünü gördüm de lan bunlar bizim tarkanı da yapmasın valla dünya mirası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bayadır mangasını takip ediyorum. Güzel seridir.
  • 4. bölümde Magi'nin ne olduğuna dair yeni bir şeyler öğrensekte, biraz geçiş bölümü oldu sayılır. Ama iyi gittiğine şüphe yok. Hele ki Alaaddin'in çizimleri, tavırları gerçekten güldürüyor.
  • Daha izlemedim o yüzden pek yorum yapamayacağım fakat her türden anime olduğuna göre bu tarz bir animenin de olmasına şaşırmamak,garipsememek lazım
  • kısa bi seri mi olcak 13 bölümlük felan eğer öyleyse bölümleri biriktirip izlicem
  • Ben izlemeye başladım. Seri hoşuma gitti :)
  • İlk bölümü izledim. Hoşuma gitti. Bu devirde çoğu birbirinin kopyası olan birçok animeden farklı bir yapısı ve evreni var gibi.

Mangadan da devam edeyim bari. Sonuçta daha bölüm sayısı az, beklemeyi sevmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir bölüm daha izlemiş olduk. Valla beklediğimden çok daha iyi bir şekilde devam ediyor.
  • Uzun bir seriye bezniyor çok beğendim
  • 18 bölümde kaldı yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mangaya sadık mı ilerliyo seri? Dvixplanette mangadan koptuğuna dair bi yorum okudum bilgisi olan varsa iyi olur.
  • 21. Bölümde o yaralı yüz prense ne güldüm yahu civciv gibi ötüp durdu

• 25 bölümde biticek olması kötü oldu.Yapan firma Ao no Exorcist yapanla aynı galiba onuda 25 bölüme yarım yamalak bitirip beni ayar etmişti
  • aaa ao no exorcist de yarım yamalka bittiydi bi şey anlamadım her şey bi anda tatlıya bagladndı kardeşlik gücü falan ney la dalga mı geçiyonuz admlarla dimi
  • Bu ne böyle ya. Yorumlardan anladığım kadarıyla doruk noktasında bıraktılar ha
  • Ao no exorcist mangaya yetiştiği için fma nin ilk serisi gibi saçmaladı bi daha yeni baştan başlarlar ama bayağı bi sürer kimbilir kaç sene sonra düzgün şekilde yaparlar seriyi ama magide olmaz öyle birşey iki üç sezon daha devam ederler rahat olun o bakımda yani 25. Bölüm sadece ilk sezon seneye kalmaz yeni sezon gelir

• Son 3 bölümür falan mangadan koptu diye duydum tam emin değilim. Öyle ise başka sezon gelir mi muamma. Ama şu an 13 bölüm izledim ve gerçekten izlemesi çok keyifli bir anime. Özellikle çizimleri oldukça hoş.
  • 2. sezon sonbahar 2013'de yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak : ANN
  • 24. bölümü izledim şimdi. 25. bölüm de çıkmış ama sadece raw hali var piyasada. Sanırım bugün yarın düşer İngilizce sürümü.

Neyse, şu an animenin ilerleyişi benim hoşuma gidiyor. Sonbahar'da devamının çıkacak olması da sevindirdi beni. Umarım güzel bir sezon finali yapmışlardır. Ama genele mangadan sapıldığı için pek hoş karşılamıyor bu durum. Okumadığım için bilemiyorum ama benim için iyi gidiyor seri.

Alaaddin'in büyü isimlerini söylemesi çok şirin geliyor bana, seiyyunun sesi güzel gitmiş.
  • Başladım bende. İlk 2 bölümü izledim hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.