Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.290
Cevap
24
Favori
218.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölünmemesi için büyük ana konudan devam;
    ★★ SAMSUNG GALAXY S3 Mini (GT-i8190) [ANA KONU] ★★

    http://forum.donanimhaber.com/m_69270369/tm.htm


     SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU


    Android dünyasının amiral gemilerinden olan ve performans açısından yeni trendleri belirleyen Galaxy S ailesi; üçüncü nesil ve mini modeline Aralık 2012 itibari ile kavuşmuştur. Samsung, Son iki aydır Galaxy S3 Mini (GT-I8190) haberleri ile beraber insanların merakları arttı ve bugünü bekler oldular.

    Adından da anlaşılacağı gibi; Samsung Galaxy S III mini , Galaxy S III'ün görsel olarak küçük , özellik olarak her noktadan kırpılmış yeni versiyonudur.

    Kulaktan dolma ve öninceleme yazılarındaki (yüzdesel olarak çok çok az site kötülesede) betimlemeler cihazın sanıldığı kadar kötü olmadığını , aksine; Galaxy S3'teki bir çok uygulamaı hiçbir sıkıntı yaşamadan çalıştırdığını belirtmektedir. Bu konuda s3 mini oldukça iyi durumdadır.

    Galaxy S III Mini şimdilik Mermer Beyaz ve Mavi Pebble renk paletleri ile satışa sunulmuş bulunmaktadır. 2013 ilk çeyreğinde Siyah ve Bordo(ya da Kırmızı) olmak üzere 2 yeni renk seçeneceği daha eklenecektir.



    Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi 
    1 GHZ çift çekirdekli işlemci
    1 gb ram
    Süper Amoled 4 inç ekran
    480×800 piksel çözünürlüklü ekran (inç başına düşen piksel sayısı 233)
    8 gb hafıza (yurt dışında 16 gb modeli var)
    Micro SD hafıza kartı yuvası (en fazla 32 gb takılabilir)
    5 mp kamera – Oto fokus – Led flash
    720p video kayıt
    FM radyo
    A-GPS (yardımcı GPS) – Glonass (Rus uydu sistemi)
    Wifi – Bluetooth 4.0 – Dlna



     SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU


    Pop up Play

    Oyun veya video izlerken, metin mesajlarınızı göndermenize olanak sağlar. Bu kompakt bir işlem ama yine de eşzamanlı uygulamalar yapmanıza yarayacaktır.


    Smart Stay

    Telefona bakarken yenilikçi Smart Stay özelliği ile, Galaxy S3 mini otomatik olarak bir e-kitap okumak veya web browser taramak işlemi yapmak isteğiniz olup olmadığını otomatik olarak tanır. Ön kameraya doğru baktığınız ve sürekli göz gezdirdiğiniz takdirde ekran parlaklığını korur ve bekleme konumuna geçmesini engeller.

    S voice

    Samsung'un gelişmiş doğal dil tanıma yazılımı, basit özelleştirilmiş komutları ile telefon kilidini için sesinizi de kullanabilirsiniz, ya da en sevdiğiniz şarkıları çalmak için, programınıza veya kamerayı otomatik olarak başlatmak ve fotoğraf çekmeye başlamak düzenlemek, ses aşağı veya yukarı dönüş sağlar.
    S sesi, İngilizce, İtalyanca, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve Kore dili olarak cihazda mevcuttur.




     SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU


    M`Shinoda (Beyaz)
    DarKKnigh[TR] (Beyaz)
    mert_19_19 (Beyaz)
    Baalzamon (?)
    ACE 2012 (?)
    -K@- (?)
    mertcnoz (Beyaz)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • reserved



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoEmir -- 19 Aralık 2012; 1:56:51 >
  • 1000 tl altı fiyatta çıkacaksa alıcam
  • En kötü ihtimal 1200 tl olcaktır , performans ve boyut olarak iphone 4' e alternatif olcaktır , daha ufak ekran isteyen galaxy kullanıcısı için çok iyi bir seçim olur ama performansı galaxy s3'e yaklaşır mı bilmiyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 21 Ekim 2012; 17:29:22 >
  • Galaxy Ace 2'nin bir iki güncellemeye sahip versiyonu işte... Bunun yerine S2 almak çok daha mantıklı...
  • 1200 Olmaz 1000 Falan olur Ama 1200 Olmaz
  • ilk haberi çıktıgından beri bende bekliyordum özellikleri beni kesmedi kullanıcı yorumlarından sonra fiyat biraz düşünce 900 falan belki alırım .
    örnek resim s3 mini ye ayit degil
  • s advance alicaktim ama bu cihazi beklemeye karar verdim,bakalim nasil bi fiyatla gelicek.1000 tl uzeri gelirse almam hem o zamana kadar advance'da ucuzlar bu da beklemem icin bi bahane:) konuyu canli tutarsak iyi olur arkadaslar,telefon hakkinda daha detayli bilgiye sahip olanlar,teknolojiyi kovalayip gorus bildirmek isteyenler olursa seviniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [size=3]298 Paund'a önsiparişe açılmış cihaz :S Bu da Avrupa fiyatı 870TL ediyor ki, Tr'de en az 1100TL demek :S Yaklaşık 510$ a satışa çıkması bekleniyormuş. Ace 2 bu modelin satış yapabilmesi için satışa çıkmasından en az bir ay daha güncelleme almaz.
    Bekleyen arkadaşlar, şimdiden 1000-1100 TL bütçe ayarlayın derim.
     SAMSUNG GALAXY S3 MINI (GT-I8190) - ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 3 Kasım 2012; 18:26:02 >




  • Ace 2 almaka yerine bunu beklemek mantıklı olur mu acaba?
  • Ben de dediğini yapacaktım ancak avrupa fiyatı 850 civarı olan bir telefonu buralarda garantili 1000tl altında beklemek hikaye diyerek ace 2 alacağım. Sonuçta ace 2 avrupada 570tl, s3 mini 850. arada 250tl fark var ki beni aşar :/ Hele de bizim şirketler ilk ayda ekstra bi fiyat koyuyorlar o da ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar s3 mini eğer 950 tl gelmez ise türkiyeden avcunu yalatıp geri gönderirler eğer s3 adına güveni satmaya kalkarsa tırt alınmaz s2 ile ac2 arasına yerleşecektir yani 1000 tl hemen almayı düşünmüyorum biraz düşsün parası
  • valla fiyatı uçukmuş ya,ne biliyim bunu alıcağıma bu çıkınca s advance alırım ki bu çıkınca kesin iner fiyatı.aman aman bi fark yok aralarında sanırım.
  • S Advance amazonda 325$'a düşmüş fiyatı. 585 TL yani. 100 TL kayıt desen eder 685. Şuan Türkiye'de saytış fiyatı 900 TL civarı :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayisikent

    S Advance amazonda 325$'a düşmüş fiyatı. 585 TL yani. 100 TL kayıt desen eder 685. Şuan Türkiye'de saytış fiyatı 900 TL civarı :(

    teknoloji marketlerde daha fena.en ucuzu electroworld'de şu an sanırım,999tl. vatanda,teknosada 1100-1200 civarı.
  • Bu telefonu performans için değilde (kimileri gta ya sarmış durumda) güzel anlamlı bir telefon niyetine satın alacağım. 900 civarına gerilesin kapalım.
  • S3 almaya giderken,internette Mini gördüm,almamı tavsiye edermisiniz,yakından gören,elektronik mağazalarda satışı başladımı öğrenmek isterim.
  • Kimse tavsiye etmiyor ama hani kötü olduğundan değilde , ismine yaraşır bir donanıma sahip olmadığı ve aynı fiyat aralığında daha güçlü telefonlar olduğu için.

    marka model satın alayım diyorsanız uygundur. Ben bu nedenle bekliyorum mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    Kimse tavsiye etmiyor ama hani kötü olduğundan değilde , ismine yaraşır bir donanıma sahip olmadığı ve aynı fiyat aralığında daha güçlü telefonlar olduğu için.

    marka model satın alayım diyorsanız uygundur. Ben bu nedenle bekliyorum mesela.

    hocan 900 tl alabileceğim böyle bir telefon söyleyin hemen alacağım çokta ciddiyim şuan bu segmette galaxy s advenced var desire x var sola var ace 2 var var alınacak huawei nerde hani. başka ne var neyi alabiliriz söyleyin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.