Şimdi Ara

Black Alistar Kodu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Alistar önümüzdeki zamanda kısa bir süreliğine yeniden satışa girer mi yoksa bir koleksiyoner skini olarak mı kalacak ?

İnternette kodu satılıyor diye duydum ama bulanlar nereden buluyor bu kodları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Black Alistar önümüzdeki zamanda kısa bir süreliğine yeniden satışa girer mi yoksa bir koleksiyoner skini olarak mı kalacak ?

Satışa çıkmaz. Bulanlarda ebay benzeri yerlerden buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 20 Ekim 2012; 20:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Black Alistar önümüzdeki zamanda kısa bir süreliğine yeniden satışa girer mi yoksa bir koleksiyoner skini olarak mı kalacak ?

Hocam emin misin ?

Bazen bayramlarda seyranlarda ya da değişik günlerde rafa kaldırdıkları skinleri limited koyuyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Hocam emin misin ?

Bazen bayramlarda seyranlarda ya da değişik günlerde rafa kaldırdıkları skinleri limited koyuyorlar.

Çıkmaz diye kesin bi yargı belirtmeyelim ama belli olmaz, mesela cadılar bayramı skinleri falan o yıla özel sadece cadılar bayramında satılan skinlerdir çıkma ihtimali yok ama black alistar öyle bi skinmiydi bilmem, çıkabilir belki yarın belki seneye

• Skin type: Limited Edition - Only for digital pre-orders

Adamın biri 500 TL teklif etmiş

Ben en iyisi Infernal alayım
  • Limited Skinler geri gelmiyor. Legacy skinler (sonradan shopdan kalkan ve 2011-12 yılbaşında gelen skinlerden sonrası Legacy. Yani tekrar gelme ihtimalleri var. Bu gelicekler demek değil, ancak gelebilirler.)
    Legacy skinlere bu halloween skinleri de dahil olcak.
  • Pharaoh Amumu skini satılsa rahat 2k rp bayılırım abi süper duruyor :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Snow Bunny Nidalee satışa sunulur mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Snow Bunny Nidalee satışa sunulur mu peki?

sanmam qnq her yılbaşı cadılar bayramı farklı skinler cıkıyor eski skinleri açmıyorlar
  • badger teemonun tekrar satışa çıkma ihtimali nedir ? çok hoşuma gidiyor badger teemo
  • Hocam süper bi skin black alistar bi oyunda karşıma gelmişti şuan evdeki pc de ssleri falan mevcut, bayağı iyi, eğer satılıyorsa ve fiyatı uygunsa kaçırma derim
  • Regifted amumu çıksa evimi satıp onu alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Regifted amumu çıksa evimi satıp onu alırım

Ev bayağı küçük galiba
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 4 Mart 2013; 17:05:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerPIN0

eskiden skin fiyatları bu kadar düşük müydü ?
     Black Alistar Kodu ?

Sen skin fiyatına takılmışın bense espriye hala gülüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.