Şimdi Ara

Half Life 2: Episode One (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
0
Favori
31.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:FPS
    Yapımcı:Valve Software
    Dağıtımcı:Valve/EA
    Çıkış Tarihi:ÇIKTI
    Platform:PC
    Web:http://ep1.half-life2.com/
    Medya:1 DVD-3 CD
    MP:War Deathmatch
    Yaş Sınırı:18+
    Fiyat:19.95$
    Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9512
    Screenshots:http://media.pc.ign.com/media/740/740555/imgs_1.html
    Konu: Half-Life 2: Episode One da, City 17 artık cehennemden farksız bir yerdir ve buradan kaçmamız gerekmektedir. Ve bilin bakalım kiminle? Half-Life 2’de gözle görülür bir yakınlaşmamızın olduğu Alyx, burada da bizim elimiz, kolumuz ve hatta saldırı gücümüz olacak. Birçok yerde beraber çarpışacağız ve bize oldukça fazla yardımı dokunacak. Combine’ların ana üssü olarak kabul edilen Citadel de, yine Half-Life 2: Episode One’da önemli bir rol oynuyor. Hatta, uzayla bağlantıya geçeceği ve başımıza bayağı iş açacağı da söylenmekte...(Alıntı:mk)
    Bilgi:Oyun hakkında bilgi vermek gerekirse daha fazla gelişmiş yapay zeka ve yeni grafik efekleri (HDR) bulunuyor oyunu oynamak için half life 2 nin pc nizde kurulu olması gerekmiyor.Oyun 3 episode dan oluşacak ve 2. episode un yapımı şu an dewam etmekde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Ekim 2006; 19:01:39 >

• ya bu oyunda hdr göremedim ben.. lost coast un grafiklerinin yanına yaklaşamaz şu ss ler
  • Yapımcılar oyuna HDR eklediklerini belirttiler oynayınca görürüz artık;)
  • Sabırsızlıkla beklediğim oyundur. Gelsin artık
  • Resimlerde HDR yok...Ama HDR olacağını biliyoruz,sonuçta tech demo'da HDR wardı...Süper olacak bu oyun
  • geliyoda banamı geliyo diyesim geliyor
    steam denilen illetten dağıtılmıycakmı bu oyun
    acaba düşermi malum piyasaya
  • Tabi ki düşer
  • bu gün aldığım en güzel haber
    quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Tabi ki düşer
  • Benim kuzen bu oyunun manyağı..ona söyleyimde alsın oynasın oyun piyasaya çıkınca....
  • valla hdr olursa muhteşem olacak kesin ama videosunuda izledim yine hdr yoktu ondada
  • Bu eklenti Hl2 sahiplerine ücretsiz olacak galiba değilmi? Sonuçta steam üzerinden yükleyeceğiz...
  • orjinal hl2 si olanlar tabi steam den indirecek.. biz sömürgeciler ise torrnt i bekleyeceğiz zaten steam e düştükten 1-2 saat sonra torrnt de olur
  • valla bana görede aldığım en iyi haberlerden biri... sabırsızlanmaya başladım şimdi hay allah bir an önce çıksada oynasak şunu
  • HL 1 'in source motoruyla yeniden düzenlenmiş hali gündemdeydi bi ara.. bu oyunu gören duyan bilen.. ?!? sanırım HL2 gold paketi içinde veriyorlardı.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 20 Nisan 2006; 2:48:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

HL 1 'in source motoruyla yeniden düzenlenmiş hali gündemdeydi bi ara.. bu oyunu gören duyan bilen.. ?!? sanırım HL2 gold paketi içinde veriyorlardı.. ?

Bahsettiğini oynamak çok istiyorum. Dergilerde oyunun ilk çıktığı günlerde sipariş verebileceğin yerleri ve paketlerini gösteriyordu. Bahsettiğin gibi gold paketinin içinde tişört, ıvır zıvır yanında bahsettiğin oyunuda veriyorlardı. Ama bilgisayarcılarda bir türlü bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Bu eklenti Hl2 sahiplerine ücretsiz olacak galiba değilmi? Sonuçta steam üzerinden yükleyeceğiz...

Ücretsiz değil onlara da parayla ama internetten indirecekler ve 20$ civarı falan olacakmış yani pahalı değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

ya bu oyunda hdr göremedim ben.. lost coast un grafiklerinin yanına yaklaşamaz şu ss ler

ek paket olduğu içindir
  • hocam süper bi haber bu. Heyecanla bekliyorum. Ben bu oyunu oynarken kendimden geçiyorum nerde olduğumu unutuyorum yaw :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

ya bu oyunda hdr göremedim ben.. lost coast un grafiklerinin yanına yaklaşamaz şu ss ler

ek paket olduğu içindir
    Yahu kaç kere dicem oyunda HDR war diye ama SS lerde yok
  • Sinirlenme yaw.

Sizde adamın kafasını bozmayın düzgün okuyun konuyu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.