Şimdi Ara

Blueprint 3D, mobil oyuncuların artık kendi içeriklerini oluşturmalarına izin veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    FDG Games tarafından iOS platformu için geliştirilen bulmaca oyunu Blueprint 3D, güncellenerek yeni içerik ve özellikleri ile mobil oyuncuların beğenisine sunuldu.




    2.0 versiyon numarasına ulaşan yapım, güncellemeyle birlikte oyuncuların ''Create'' menüsü altından cihazlarındaki herhangi bir resmi seçerek veya cihazın kamerasını kullanarak kendi içeriklerini oluşturmalarına imkan veriliyor. Bu içerikler e-posta, Facebook ve Twitter üzerinden diğer oyuncular ile paylaşılabiliyor. Sunulan bu özellik oldukça başarılı bir şekilde işlerken, oyunun vermiş olduğu efektten memnun kalmayan oyuncular için basit bir resim editörü de sunuluyor. Ayrıca, güncellemeyle birlikte cadılar bayramına özel 27 ek içerikte Blueprint 3D'de yer ediniyor.




    iPhone 5'in ekran çözünürlüğüyle de uyumlu hale gelen oyun artık iPhone ve iPad sürümleri arasında artık iCloud üzerinden senkronizasyon sağlanmasına da olanak tanıyor. Ayrıca, oyuna yeni Achievements ve leaderboards desteği de eklenmiş durumda.





    2.0 güncellemesiyle birlikte oyuncuya sonsuz içerik oluşturma imkanı dahil olmak üzere birçok yeni özellik ve ek içerik sunan Blueprint 3D'ye Appstore üzerinden aşağıdaki bağlantı linklerinden ulaşabilirsiniz. 











  • Geçen ay yine aynı haberi yayınlamadınız mı?

  • Keşke android'e gelse
  • gerçek 3d olayı yok orda düz resmi kırpmış sonra kırpılanları bir öne bir geri derin vererek 3d etkisi yapmaya çalışmışlar bütün olarak yapmaları için bayağı çalışmaları gerek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.