Şimdi Ara

Sony onayladı: 2011 serisi Xperia modellerine Android 4.1 güncellemesi gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
12.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Sony onayladı: 2011 serisi Xperia modellerine Android 4.1 güncellemesi gelmiyor




     

    2011 yılı boyunca tüketicilerle buluşturduğu Xperia Arc S, Xperia Arc, Xperia Neo V, Xperia Neo, Xperia Ray, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active ve Live with Walkman modellerine Android 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich'' güncellemesini yayınlayarak verdiği sözün arkasında duran Sony'nin, Android 4.1 ''Jelly Bean'' güncellemesi konusunda herhangi bir adım atıp atmayacağı uzun süredir merak ediliyordu ta ki bugüne dek.

     

    Sony'nin resmi ağ günlüğü üzerinden elimize ulaşan bilgilere göre, yapılan değerlendirmeler neticesinde yukarıda saydığımız modeller için Android 4.1 ''Jelly Bean'' güncellemesi yayınlanmaması kararı alınmış. Alınan bu olumsuz kararın gerekçesi ise bu güncelleme ile müşteri beklentilerinin karşılanamayacağının düşünülmesi. Ancak cihazlar için firmware desteği kaldığı yerden devam edecek.


     

    Sony'nin resmi ağ günlüğünden edindiğimiz gelişmeler aslında kulağa çok da yabancı gelmiyor. Temmuz ayına geri dönecek olursak Sony'nin İngiltere'deki Ürün Yöneticisi John Cooper, Facebook kanalıyla bazı müşterilerin sorularını cevaplandırmıştı. Cooper, Xperia Mini Pro ve Xperia Arc S'in Android 4.1 ''Jelly Bean'' güncellemesi almayacağını yazmıştı. Buradan yola çıkılarak diğer modellerin de güncelleme almayacağı kanaatine varılmıştı. Ancak bir süre sonra verilen cevapların doğru olmadığı yönünde bazı açıklamalar gelmişti.








  • Sola'ya JB gelecek mi acaba?

  • uzun süre güncelleme almak isteyenler nexus kullanmak zorunda.

  • Sony de bitmiştir benim için, tek çaremiz,kurtuluşumuz NEXUS ....

  • Umarım Xperia S ' e en kısa zamanda gelir 4.1
  • 5 para etmez yazilim destegi 5 para etmez telefonlar.

    Cihazlarda oyle bir yazilim varki sanki sony direk arayuzu atmis icine baska hicbirsey yapmamis. 2 cekirdekli telefonlarda menulerde gezerken kilitlemeler restartlar...

    Hic telefon uretmesin bu pazardan cekilsin hatta markayida kaldirsin cope atsin urettigi hicbir urun 5 para etmiyor zaten...

  • Kullanıcıların genellikle yeni android surumunu ısrarla istemesini sasırıyorum. Firmalar stabil veya hızlı olmayacagı için yeni surumu cıkarmıyorlar ama kullanıcılar ısrarla istiyor. ORnegin sola da 4.0 ı yukledikten sonra cok az da olsa biraz kasmalar var ama hala cok akıcı duruyor. ama 2.3 varken gercekten inanılmaz akıcıydı menular arası gecisler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MiC

    Solaya JB gelecek mi acaba?


    Bence gelicek sola ve U ya

  • Bütün hayallerim yıkıldı
  • Stabilizasyon sorunu firmaların sorunu benim değil, beceremiyorlarsa kendi arayüzleriyle androidi harmanlamayı, yapmasınlar bıraksınlar hocam. Nexus hiç değilse safkan ve güncellemeleri sürekli alıyor, ya da en azından 3 koca yıl...

  • Heh gördük çok övdüğünüz Sony'ide.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

    Umarım Xperia S ' e en kısa zamanda gelir 4.1


    Xperia T, Xperia TX, Xperia V, Xperia S, Xperia Acro S, Xperia Ion, Xperia P, Xperia Go ve Xperia J için Android 4.1 güncelleme garantisi verilmiş. Xperia T, Xperia TX ve Xperia V, 2013'ün ilk çeyreğinin ortalarında güncellemeye kavuşacakmış. Kalan modellerin ne zaman güncelleme alacağı ise daha sonra açıklanacakmış.

    Bence Xperia J'nin güncelleme alıp Xperia Arc S'in alamaması ilginç bir durum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nexus'tan başkası yalan ...

  • Nexus'tan başkası yalan. Bugün Android telefon alsam Galaxy Nexus alırım. Galaxy S3, One X vs hepsi fasa fiso. Daha onlar bile 4.1 bekliyorken S2'ye kimbilir ne zaman gelir... Onlara 4.1 gelinceye kadar Google yeni bir yazılım çıkarır Nexus güncellenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bu modellerle sınırlı mı yoksa zamanla diğer 2012 xperia modellere de gelicek mi?

  • biz de o zaman yeni cihaz alırken sony almayız. bu kadar basit.

    aslında beni jb nin gelmemesi değil. geldi gelecek diye oyalamaları üzdü. yoksa "gb 2.3.4" ," ıcs 4.0." den daha güzeldi. her zaman güncelleme iyi olacak değil ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

    Kullanıcıların genellikle yeni android surumunu ısrarla istemesini sasırıyorum. Firmalar stabil veya hızlı olmayacagı için yeni surumu cıkarmıyorlar ama kullanıcılar ısrarla istiyor. ORnegin sola da 4.0 ı yukledikten sonra cok az da olsa biraz kasmalar var ama hala cok akıcı duruyor. ama 2.3 varken gercekten inanılmaz akıcıydı menular arası gecisler.
    quote:

    Orijinalden alıntı: MiCSolaya JB gelecek mi acaba?
    Bence gelicek sola ve U ya


    hic jelly bean kullanmadiginiz nasilda belli.

  • Bir daha asla Sony almayacam.

    JellyBean yoksa bende yokum.

  • Kaç zamandır gelecek diye bekliyoruz yapılacak iş değil bunların ki. Iphone un el nin gözünün yağını yiyim. Bunlar resmen çakal takımı. 4.1 romu cyanogen yapıyor bunlar yapamıyor. Bizde yedik. Neo v 4.1 gelmedi ya ben yarın koşarak 2012 sony alacak zannediyorlar.

  • Yapmayin arkadaslar.
    Guncelleme konusunda en insafli sirket SONY dir.
    Cogu 512 mb ramli cihazina ICE CREAM verdi. Oysa samsung hic birine vermedi.
    Eger SONY diyorsa ki ben JB cikardigimda bu cihazlarda sorunlar olusucak , gercekten oyledir. Bunu samsung deseydi HADI LEN derdim ama gercekten SONY iclerinde en duzgun ve insaflisi.

  • Androidin kanayan yarası...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.