Şimdi Ara

Play mağazasının yeni sürümü dağıtılmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj










  • Android işletim sisteminin can damarı haline gelen Play mağazası yeni özelliklerle son versiyona yükseltildi.



    3.9.16 nolu sürümün sunduğu yeniliklerden birisi Dilek Listesi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar beğendikleri uygulamaları liste yaparak daha sonra inceleyebiliyor. Listeye ekleme işlemi uygulamanın sayfasındaki ilgili ikon ile de yapılabiliyor.



    Diğer bir yenilik ise Uygulamalarım panelinde yer alan ve giderek kalabalıklaşan Tümü sekmesinden dilediğinizi silebilmeniz. Bu sekmede çoklu seçim yaparak silmek de mümkün.



    Güncelleme bildirimleri de yenilenen diğer özellik. Kullanıcılar artık bildirimi genişleterek hangi uygulamalara güncelleme geldiğini inceleyebiliyor.



    Yeni versiyon bölge bölge dağıtıma başladı.










  • Güncelleme bildirimleri de yenilenen diğer özellik. Kullanıcılar artık bildirimi genişleterek hangi uygulamalara güncelleme geldiğini inceleyebiliyor.

    şu özelliği yapmak bu kadar zormuyduda daha yeni yapıyolar.. ifanlar senelerdir bu özellikten faydalanıyor.
    android kullanıcılarının suçu ne? bizim suçumuz ne?
  • Bu haber çok eskidi...

  • iyi guzelde birde mesela galaxy mini kullaniyorum.youtube 4.0 surumune guncellenmis cihazla uyumsuz diyor isin yoksa apk indir yeniden guncelle.umarim buna benzer bir olay degildir sanmiyorumda ama ios taki stabiliteyi yakalamalari lazim diye dusunuyorum.hala gereksiz uygulamalar var denetim yetersiz.Not:kendini bilmeyen amerikan isletim sistemlerinin fanatigi degilim ifan fandroid diyenleri anlamam.anlamakta istemem.ileriyi goren teknolojiyi cozmus insanlar muhattap olmak gibisi yok.ayrica amerikan mallarini savunanlar iraktaki yasananlari unutmasinlar.ayni sey sizinde basiniza gelse amerikan askerleri aman iphone ios android kullaniyor diye ayricalik yapmaz.aklinizi basiniza alin biraz.

  • Youtubenin yeni surumunu sahsen begenmedim hic.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis

    Güncelleme bildirimleri de yenilenen diğer özellik. Kullanıcılar artık bildirimi genişleterek hangi uygulamalara güncelleme geldiğini inceleyebiliyor. şu özelliği yapmak bu kadar zormuyduda daha yeni yapıyolar.. ifanlar senelerdir bu özellikten faydalanıyor. android kullanıcılarının suçu ne? bizim suçumuz ne?


    4.1 kullanmayanların bildirimleri genişletebileceklerini sanmıyorum. Nexus cihazı kullanmıyorsanız boşuna heyecanlanmayın bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.