Şimdi Ara

Kutusuz: Torchlight 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      İndirilebilir olarak sunulan Torchlight 2'nin Kutusuz incelemesi karşınızda!

• çoktan bitirdik hacuuuu
  • Oyun güzelde D3 ten sonra efektleri pek kesmiyor insanı.Ovalimsi çizgi filmden fırlamış gibi...
  • oyun çok güzel kim nederse desin herkez bi kusur bulmaya çalışıyor düşünmeden oynayın!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun kaliteli ve güzel fiyatıda öyle oynamayan varsa kesin oynasın.

• hakikaten kaçmaz alınacaklar listemde :)

• bu oyuna bayıldım hemmmmeennnn yüklüyorum kaçmazzz arkadaş!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Red Dead Redemption 2 Referans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden ne güzeldi outlanderde turretler kuruyoduk tek özlediğim nokta bu şimdi turretler engineere geçmiş

• abi inceleme çok güzel olmuş.. bi de türkçe xbox 360 dashb oard inceleme yapar mısınız?
  • oynuyorum ama pişmanım. Neden derseniz karakterimde bir şey eksik vurma ve darba alma hissi yok oyunda tamamen 0 bu his yani yaratıklara vuruyor muyum vurmuyor muyum ne olduğu belli değil.
  • O çöp diablo 3 e 10 basar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worms_ -- 28 Şubat 2013; 14:03:29 >
  • Diablo 3 e iyi bir alternatif bana göre..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda yaptınız teşekkürler

• Torclight diabloya mahkum kalmış oyuncular için hızır aci niteliğinde bence torchligt'ı oynarken diabloya oranla çok daha fazla zevk aldım...

• Uzun zamandır bitirdikten sonra tekrar başladığım oyun oldu, fiyatı da gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

hayatımda hiç diablo oynamadım çoğu oyunu oynadım ama torchlight ilk oyunu aşırı derece hoşuma gidiyordu 2.cisini pek beğenmedim 1.cisini beni büyüledi resmen.

Diablo III ile aynı tür mü arkadaşlar oyun diablo ııı'ü hiç denemedim oynayamam diye torchlight benseri ise oynarım o zaman :)

diablo bu "hack'N slash" dediğimiz oyun türünün allahıdır (sanırsam bu türdeki ilk oyundu) ilk oyundan beri oynarım d3 dururken bu torchlight çerez gibi duruyor açıkcası. fakat bizim forumun bazı insanları fiyatının pahalı olduğunu düşünerekden oynamasalar bile sağda solda gördüğü yazılara bakıpda d3 berbat hiç beğenmedim vb. yorumlar yapıyorlar onlara hiç aldırma zaten dünya onlara kalsa her oyun 10 tl olarak satılsın isterner neyse oynamanı tavsiye ederim fakat önceki serilere daha önce bulaşmadıysan hikayede sıkıntı çekersin bazı şeyleri anlamazsın falan merak edersende ilk 2 oyunun ve daha öncesini anlatan kitabın türkçeye çevrilmiş halini yollayabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: cemmedagon

O çöp diablo 3 e 10 basar

görende d3 oynadında biliyosun sanar peh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 20 Ekim 2012; 5:31:56 >

• Tamda oynuyordum.Oyunun müzikleri çok hoş bu saatte iyi geliyor
  • Her zaman olduğu gibi diablo arkasından bu oyunu oynuyorum. Diablo 2 > Torchligth 1 > Diablo 3 > torchligth 2 ama torchligth çok ucuz !!!!

• Ben d3 oynadım ve bu oyunun d3 ten başarılı olduğunu birçok diablo oyuncusu gibi itiraf ediyorum.
    Süper görsellik arayan veya wowdan gelip hayatında ilk defa diablo oynayanlara d3 çok güzel gelebilir amma lakin ki öyle değildir..
    Bu oyun olması gereken diablo 3'tür dostlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.