arkadaşlar bende D820 var ama programı almıyor ne yapmam lağzım programı bluethoud la yolluom dosya biçimi deddeklenmio diyo
yok baba öyle yapmıycan... sen bilgisayara indirip ordan atıyosun galiba... illa ki waptan indirip yüklemen lazım... ben denedim onu eheh olmadı... çünkü o şekilde müzik veya görüntülerin bulunduğu bölüme gidiyor program... java bölümüne gidemiyo.. hal böyleyken dosya formatı desteklenemiyo... waptan girip yükleyeceksin sonra da programa kayıt olup devam edeceksin arkadaşların anlattığı şekilde... hadi kolay gelsin
kardeş bnm X700 'üm var,msn kullanıodum ama upgrade et diye uyarı geldi link gönderdi otomatik gönderdikleri linki tıklıorm şebeke hatası diyo napcam ben????yardımcı olursanız sevinirim...
kontorlu hat kullanıyosan eksi bilmemkaç kontordan sonra bağlantı hatası olabilio... yani kontor yuklersen ii olur... (tabi anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink_Floyd -- 16 Eylül 2006; 6:39:46 >
selamlar, ben d900 kullanıcısıyım, dediğiniz işlemleri aynen gerçeklerştirdim ve kendimi kaydettim daha sonra aktivasyon kodunuda içeren bir sms aldım ama programı tekrar açtığımda o kodu yazacak bir yer yoktu program açılınca otomatik bağlanmaya çalışıyor ve connection to server has been lost. please login again şeklinde bir hata alıyorum, programın ana menüsünü tarif edeyim; Username: ________ Password: ________ Login Forgot Password Register Connection Type
şimdi forgot password ude denedim acaba bağlanamıyormu diye ama forgot password çalışıyor, connection type ımda http
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden kafalarını yoranlara teşekkürler, herkese kolay gelsin...
selamlar, ben d900 kullanıcısıyım, dediğiniz işlemleri aynen gerçeklerştirdim ve kendimi kaydettim daha sonra aktivasyon kodunuda içeren bir sms aldım ama programı tekrar açtığımda o kodu yazacak bir yer yoktu program açılınca otomatik bağlanmaya çalışıyor ve connection to server has been lost. please login again şeklinde bir hata alıyorum, programın ana menüsünü tarif edeyim; Username: ________ Password: ________ Login Forgot Password Register Connection Type
şimdi forgot password ude denedim acaba bağlanamıyormu diye ama forgot password çalışıyor, connection type ımda http
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden kafalarını yoranlara teşekkürler, herkese kolay gelsin...
---------------------------------------------
demin tcp den denedim tcp den bağlanıyor ama daha mı fazla kontör gidiyor acaba ve de hala niye http den bağlanmıyor bir fikri olan var mı?
SENİN E 900 İNTERNET AYARLARIN TAM OLMAMIŞ HERHALDE GPRS DEĞİL TAŞIYICI İSMİ İNTERNET OLAN VAR ONUNLA DENE TÜRKCELL ONLINE HİZMET BÖLÜMÜNE GİR E 900 İNTERNET AYARI YOKSA D 500 YADA D 600 İNTERNET AYARLARIYLA DENE ÜCRETLENDİRME AYNI
menü-->tarayıcı-->tarayıcı ayarları-->turkcell-gprs+avea gprs wap +turkcell mms+avea mms var internet yok bu arada bnm hiç avea hattım olmadıki avea ayarları olsun
bide turkcell online hizmet bölümü teldemi bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeceBERK -- 19 Eylül 2006; 14:22:18 >
arkadaşlar netten para kazanma zamanı tıkla kayıt ol detayları i merak eden varsa pm atabilirler ilgilenenler için buyrun size link...
internetten şifre falan girdim wap-turkcell mms-internet ayarlarına girdim e900 internet ayarı yok bnde d500 internet ayarı istedim sms geldi mesajı yükledi sorun gitmişmidir şimdi
evet bu AYARLA GİRİYOSAN MİĞ 33 E ŞUANDA ÜCRETLENDİRMEN NORMALE DÖNMÜŞTÜR GENELLİKLE HTTP DEN GİR BİR FARK YOK İKİSİ ARASINDA
arkadaşlar d 900 e 900 bütün samsunglarda çalışıyor.yüklediktan sonra http seçeneğine tılayın ordan register sonra ilk sayfada denileni yapın msn cepte
arkadaşlar programı yükledim herşey tamam üye oldum ve aktivasyon kodum geldi fakat ben bu kodu nereye gireceğim? programı çalıştırdığımda enter code falan demiyor ve kodu giremediğim için bağlanamıyorum
arkadaşlar programı yükledim herşey tamam üye oldum ve aktivasyon kodum geldi fakat ben bu kodu nereye gireceğim? programı çalıştırdığımda enter code falan demiyor ve kodu giremediğim için bağlanamıyorum
her güzelin bir kusuru olur 2-3 dk bir kopuyo tekrar şifre tekrar log in
bu sorun fazla olmuyor.ayarlarınızda internet ayarları olacak.uyumlu tele göre internet ayarlarını bulamazsanız d 500 d600 olarak alabilirsiniz.java menünüze küçük harflerle oturum kimliği yerine internet yazmayı unutmayın tel nonuzu +90................ olarak gireceksiniz gelen kodu mig 33 e tekrar girdiğinizde gelen yere yazacaksınız
ya arkadaşlar ben sildim benim e900 mig33 yeniden yükleme yaptım baştan anlatıyım size http dedim regeister dedim bir isim yazdım parola belirledim +09......... olarak numarayı yazdım ama olmuoyr error diyor bi kaç kez denedim bunu hep error diyoer ne msj eliyor bana ne de başka bişey hep error diyor şimdi diyeceksiniz ki internet ayarların yapılmadı yaptım başka sitelere hep bağlanıyor mig33 de zaten ordan indirdim ama olmuoyr java dünyasından mig33 den ayarlara tıkladım oraya prox devre dışı küçük harflerle sadeceinternet yazdım dedikleriniz gibi ama olmuor faruk kardeş evya sergen karşeş msn iniz varsa verin yardımcı olun abna lütfen cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar.ben samsung X700 kullanıyorum.programı indirdim.daha programı açmadan iner inmez desteklenmeyen içerik dedi.programı nereye indirdi onu da bulamadım.indirim tamalandıktan hemen sonra desteklenmeyen içerik dedi.neyin nesi bu.
arkadaşlr ben size bişey diyim mi yapamayan arkdaşlara diyorum waptan indirmeyin olmuyor siz www.getjar.com a girin ordan mig33 pc nize indirin sonra ise arkadaşlar yeni konu açmmışlar e900 için diyoreum oyun vs yüklemme resimli anlatım diye ordan telefonunuza atın ben öyle yaptım gerçektenb ilk denememde oldu amam waptan indiridğimde olmuyor siz benim yolu seçerseniz ii olur
beyler bu mig33 programını intall ettim kurdum bi guzel telefona(e900) girerker tcp mi htpp mi vardı http yi seçtim mübarek 20 dakika kaldım bağlı 25 kontur gitmiş..avea bu arada bunun sebebi nedir?ucuz bir yolu yokmu bunun? sadece msne girdim chat room olayı falan yok
faruk kardes ozelden de msj attım ama cvp alamadım benım sorunum soyle bende d600 var anlattıgın sekılde programı yukledım bana code geldı ama forumdakı cvplardan anladıgım kadarıyla bu code u bır yerlere yazmam lazım ama bana nereye yazacagım hakkında bısey cıkmadı karsıma ve herkes maıl adresını ve sıfresını yazdıgını soyluyor oyle bırseyde cıkmadı nerde yanlıs yaptım acaba yardımcı olabılırmısın yada olabılırmısınız arkadaslar sımdıden tesekkur ederım herkese :))
arkadaşlar fazla kontör gitmemesi için java dünyası menüsünde ayarlar bölümüne apn küçük harflerle internet proxy devre dışı bırak ve telefonun bağlantısı için internet ayarlarını alın e 900 internet ayarları yoksa d 500 veya d 600 internet ayarlarını alabilirsiniz. tcp den girmeyi tavsiye ediyorum ücretlendirme hala aynı çok ucuz yani activasyon kodunu tekrar mig 33 e girin ve çıkan bölüme gireceksiniz.daha sonrada msn adresinizin ve şifrenizin istendiği bölüm gelecek ilk sayfada çok detay lı bir şekilde anlattım sadece yapacağınız tcp deyip daha sonra reğister tıklamanız sonra işlemler aynı NOT:UNUTMAYIN BAĞLANTINIZ gprs internet ayarları OLACAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Ekim 2006; 18:39:15 >
arkadaslar bu programı yukledim tamam da hotmail adresimi girip oturumu acıyorum fakat cevrimici olanları göremiyorum ... bunu nasıl göreceğiz...? tel e900
arkadaslar bu programı yukledim tamam da hotmail adresimi girip oturumu acıyorum fakat cevrimici olanları göremiyorum ... bunu nasıl göreceğiz...? tel e900
BÜTÜN HEPSİNİ GÖREBİLİRSİN HEM ÇEVRİM İÇİLERİ HEM ÇEVRİM DIŞILARI
selam arkadaşlar sözkonusu programı x300 de çalıştırabilir miyim? Kardeşime güzel sürpriz olur. Bu arada belki farkedememişimdir ama kimse ekran görüntüsü eklememiş. Birisi bi ekran görüntüsü eklese de fikir edinsek nasıl olur henüz haberdar olmayan arkadaşlar olarak emeği geçen herkese teşekkürler
selam arkadaşlar sözkonusu programı x300 de çalıştırabilir miyim? Kardeşime güzel sürpriz olur. Bu arada belki farkedememişimdir ama kimse ekran görüntüsü eklememiş. Birisi bi ekran görüntüsü eklese de fikir edinsek nasıl olur henüz haberdar olmayan arkadaşlar olarak emeği geçen herkese teşekkürler
x 300 de olmuyor ekran görüntüsü ekledim ilk sayfaya
x 300 de olmuyor ekran görüntüsü ekledim ilk sayfaya
arkadaşlar selam programı e730 a yükledim sorunsuz çalışıyor, herkese teşekkürler. anca bağlantı ayarlarını dediğiniz gibi tam yapamadım sanırım (daha ucuz olabilimesi için). anlattıklarınızla telefon menüsü biraz farklı, yardımcı olursanız sevinirim
please select your connection type below.ıf you are unsure try Tcp first
TCP HTTP Manual
bunlardan herhangi birine basıyorum connecting dio ama baglanmıyor :( yapamadım kapasitem yetmedi yardım pls.
ilk sayfada internet ayarlarını uygulayın geçerli profili onu seçin sonra tcp den registerla kayıt olun ilk sayfada ucuz internet ayarları mevcut elinizle telin gprs ayarları menüsünden girebilirsiniz.birde java dünyası menüsünde ayarlar bölümüne küçük harfle internet yazmayı unutmayın
ya dostlar d600 de denedim waptan programı indirdim kuullanını adımı ve şifremi yazıyorum login diyorum loggining in yazıo (connection to server has been lost. please login again) die hata verione yapmam lazım acil yardım edin lütfen kafayı yicem ya
ya dostlar d600 de denedim waptan programı indirdim kuullanını adımı ve şifremi yazıyorum login diyorum loggining in yazıo (connection to server has been lost. please login again) die hata verione yapmam lazım acil yardım edin lütfen kafayı yicem ya
tekrar şifre almanı istiyor bu şifreyi kafandan sen yazmalısın türkçe karakter kullanma değişik harfler yazabilirsin sonra kod gelevcek enter kod deyip kodu gireceksin sonra msn adresini şifreni yazacağın yer gelecek ilk sayfayı iyice oku arkadaşım
Beyler bende d 520 var turkcell gprsten çok iyi girio ama çok kont gidio bi ayar vardı onla paglanmaya çalıştım connection error verio nerde hata yapıorum
en sonunda yaptım faruk abi hemde senin yaptıkların sayesinde en sonunda oldu bilgilerin için çok teşekkür ederim walla abi bu arada peki d520nin sesini yükseltmekle ilgili bi bilgin varmı acaba 520ninde sesi kısık geliyor bana bu arada d 900 aldımama bi ay sora elime geçicek aynı ayarlar geçerlidir dimi şimdiden çok teşekkürler
en sonunda yaptım faruk abi hemde senin yaptıkların sayesinde en sonunda oldu bilgilerin için çok teşekkür ederim walla abi bu arada peki d520nin sesini yükseltmekle ilgili bi bilgin varmı acaba 520ninde sesi kısık geliyor bana bu arada d 900 aldımama bi ay sora elime geçicek aynı ayarlar geçerlidir dimi şimdiden çok teşekkürler
rica ederim arkadaşım d 520 nin sesini yükseltemedim ayarlar menüsü çok değişik d 900 alınca mig 33 kur ona sonra kayıt olduğun şifrenle ve name ile direk d 900 de bağlanırsın yeniden kayıt olmana gerek yok yani
glos7777
telsim kontörlü ile gprs e internete bağlanamazsın çünkü telsimde gprs 750 kontör.
ya verdiğiniz linki tıkladım yine aynı sayfa açılıyor..msn programı detaylı olarak anlatırmısnız??? teşekkürler
ilk sayfadaki linkleri tıklayarak bilgisayarına mig 33 programını indirebilirsin ordanda usb kablo ile teline atarsın yada ilk sayfadaki linkleri cep telinden tarayıcıdan gprs le cep telefonuna indirebilirsin yani ilk aşama programı teline kurmak sonra ayarlarını yapmak sonra cep telinden msn girmek yazışmak bu kadar basit ilk sayfada detaylı bir şekilde anlattım orayı okuyabilirsin açıklamalar orda
ben wap.getjar.com dan direk telefona yükledim. gerçektende sorunsuz çalışıyor. telefon numarasını falan girdik ama umarım bir sorun çıkarmaz. onun dışında gayet kullanışlı bir program.
ben wap.getjar.com dan direk telefona yükledim. gerçektende sorunsuz çalışıyor. telefon numarasını falan girdik ama umarım bir sorun çıkarmaz. onun dışında gayet kullanışlı bir program.
arkadaşım sorun çıkarmaz ben 8 aydır kullanıyorum bir problem yok kesinlikle güvenilir