mrba bn foruma yeni üye oldum ve yardıma ihtiyacım var!! benim telefonum d500 ve bu telefona uygn bi msn programı verrsenz sevinirim bir de 60kb 1 kont 120 bin davası var .. eğer msn programnn ücretlendirilmesi hakkında da bilgilendrrsenz çok sevinirim.. noolr artık bnde baalanabiliim telefondaaan!!
ya lütfen bşi yapın ben yükledm mig33ü 1.syfada denilenleride yaptm.. yannz bağlanıyor diyo sonra bi soru çıkıyor information deişiimi olsnmu dye ne demem lazm .. airtime olduu için ücretlendrme olcak dyo neyi seçmeliyim??
ya lütfen bşi yapın ben yükledm mig33ü 1.syfada denilenleride yaptm.. yannz bağlanıyor diyo sonra bi soru çıkıyor information deişiimi olsnmu dye ne demem lazm .. airtime olduu için ücretlendrme olcak dyo neyi seçmeliyim??
arkadaşım 1. sayfayı formu biraz incele yapacaksınd 500 de sorunsuz çalışıyor.yapamazsan forma yaz yardım ederim
aslında var bu programı winrarla ac icinde bi resim var bunun cözunurlugunu ögren sonra sil kendi resmini o cözunurlüge cevir oraya koy sonra kaydet telefondakini sil ono tekrar at oldu bie
tmmda bilgisayardan eidtledigimizi d520 de nereye atıcaz atılmıo java kalsorune yada ben beceremedım
quote:
Orjinalden alıntı: katilxxx
aslında var bu programı winrarla ac icinde bi resim var bunun cözunurlugunu ögren sonra sil kendi resmini o cözunurlüge cevir oraya koy sonra kaydet telefondakini sil ono tekrar at oldu bie
up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferostyle -- 17 Temmuz 2006; 12:56:09 >