Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: arkadaşlar d500 de msni sorunsuz kullanan varmı.YARDIM EDİN.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: arkadaşlar d500 de msni sorunsuz kullanan varmı.YARDIM EDİN. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2006; 8:50:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

java dünyasında mig33 programı varsa yüklenmiştir.o sorun olmaz .ayarların java dünyasındaki ayarların apn :küçük harfle internet yazacan proxy devre dışı bırak diğerler ayarlar boş olacak.gprs ayarlarında türkcell internet .olacak bunun için. türkcel kullanıyosan turkcel internet sitesinden türkcell internet ayarlarını teline ücret siz iste.ve seçili profil o olsun.daha sonra programa girince kayıt olacaksın bu kısımlarda biraz bekleyebilirsin.fazla kontorün gitmez.bekle birkaç defa dene olmazsa.sonra sırayla "
."lk başta register demeniz gerekecek.. buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz... telefon numaranızı girebilirsiniz +90...............şeklinde çok kullanuılan bi site sorun olmaz ..
sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz.
sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız..
program açılınca
menü den msn diyip giriş yaparsınız.."" sonra msn cebinde sorunsuz kullan

eger sorun olursa yaz buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Mayıs 2006; 9:16:26 >

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA
seocu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2006; 9:35:46 

zaten gprs fln java ayarları internet hepsi açık proxy kapalı vs vs
şimdi açtığımda bi ekran cıkıyor contione diyince xoket bilgilerini gondermek istermisiniz diyor bende tabiki evret diyorum ve bole 20 dk bekledim olmadı
4 kontor de yedi
ancak bi türlü bağlanmadı sorun nerede

Football Manager Blog Sitesi
seocu

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2006; 9:38:49 

Connecting to Server yazıyor
onun üstünde mav kurucukta ise Ping

farukkk

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2006; 10:03:41 

not ilk baglanmada hata olur register süresinde uzama olursa programda çık gir tekrar dene
tel nosunu örnek +90 535 ...................şeklinde yazacaksınız.
gprs ayarlarında türkcell internet .olacak bunun için. türkcel kullanıyosan turkcel internet sitesinden türkcell internet ayarlarını teline ücret siz iste.ve seçili profil o olsun.O ZAMAN KONTOR ÇOK AZ GİDER. birkaç defa dene kayıt olduktan sonra hızlı bir şekilde msne gireceksin.bu ayarları bir kere yapacan.teli aç kapa ayarları kontrol et tekrar dene.pm attım olmazsa.kesin olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 14 Mayıs 2006; 12:20:28 >

TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA
seocu

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2006; 14:01:10 

Ben ayarladım bende çalışıyor suan
+süper bişeyy
Ellerinize Sağlık Çokk Çok Az Kontor Gidiyor
Tavsiyemmm

seocu

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2006; 14:04:05 

bide arkadaşlar çok iyi destek veriyorlar

forukk abi sağolsun

Üşenmedi ve Yardımlarını Etti

expert22

15 Mayıs 2006; 10:17:55 

arkadaslar ben .jar dosyasını indiremedim... ama program calisiyo gibi gozukuyo....

sadece kod gelmedi.....

kod ne kadar süre ile geliyo??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert22 -- 15 Mayıs 2006; 10:27:54 >

İntel e6600
ASUS P5B Deluxe - PSU 480W Thermaltake
ATI Radeon X1900 XTX (PCI-E) AVIVO, Kıngston 2x 1024/ 667 2x Samsung 300Gb SATA 2( 7200rpm) - AverTV Studio203 - LG 1600 Dvd RW - LG DVD - SONY X73H 17" LCD -LEXMARK OPTRA S-1650 Mustek BEARPAW- AirTies ADSL
(CANON A620)
referansim : zafer666
farukkk

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2006; 10:26:41 

quote:

Orjinalden alıntı: expert22

kod ne kadar süre ile geliyo??

anlatılanları doğru uygularsan 2 veya 3dakika sonra sorunsuz msn desin .forumu dikkatli oku

TIKLA
TIKLA

TIKLA
expert22

15 Mayıs 2006; 10:35:27 

bide ben .jar dosyasını indiremedim desteklenmeyen bi biçim diye bi hata verdi anlamadım

EDİT: benim zaten .jar dosyasını indirmem gerekmiyormuş... ya ben heralde telefon numaramı yanlış yazdım yeniden gönder dediğimde ise şöyle bişey çıkıyor

Failed to resend activition code.... you have already reguested your activition code today.İf you do not receive the sms containing your code please e mail contact@ming33.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert22 -- 15 Mayıs 2006; 10:46:42 >

İntel e6600
ASUS P5B Deluxe - PSU 480W Thermaltake
ATI Radeon X1900 XTX (PCI-E) AVIVO, Kıngston 2x 1024/ 667 2x Samsung 300Gb SATA 2( 7200rpm) - AverTV Studio203 - LG 1600 Dvd RW - LG DVD - SONY X73H 17" LCD -LEXMARK OPTRA S-1650 Mustek BEARPAW- AirTies ADSL
(CANON A620)
referansim : zafer666
farukkk

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2006; 11:02:33 

quote:

Orjinalden alıntı: expert22

bide ben .jar dosyasını indiremedim desteklenmeyen bi biçim diye bi hata verdi anlamadım

EDİT: benim zaten .jar dosyasını indirmem gerekmiyormuş... ya ben heralde telefon numaramı yanlış yazdım yeniden gönder dediğimde ise şöyle bişey çıkıyor

Failed to resend activition code.... you have already reguested your activition code today.İf you do not receive the sms containing your code please e mail contact@ming33.com

ARKADŞIM sen yanlış numara yazarak sana mesajla gelecek aktivasyon kodunu yanlış yere gönderilmiş.onun için mig33com adresinle iltişime geçmeni sorununu oraya anlatmanı istiyor.ben senin yerinde olsam eger elinde başka hat varsa onla kayıt ol kendi hattınla kullan ve böyle tekrar dene.ok.sorun olursa yaz. birde jar dosyasını indirmene gerek yok o nokıalar için olanı samsungcular jad dosyasını alacaklar.burda sorunun yok yani pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 15 Mayıs 2006; 11:22:10 >

TIKLA