Şimdi Ara

eBay, 3.çeyrekte 3,4 milyar dolar gelir elde etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • eBay, 3.çeyrekte 3,4 milyar dolar gelir elde etti



    E-ticaret dünyasının liderlerinden eBay, 30 Eylül'de sona eren 2012 mali yılı 3.çeyreğini geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre %15 artış ile 3,4 milyar dolar gelir ve hisse başına 0,55 dolar kar ile tamamlarken, firmanın net karı ise GKGMİ'ye göre 597 milyon oldu.


    eBay'in önde gelen iştiraklarında PayPal'ın aktif kullanıcı sayısı 2011'in aynı dönemine göre %14'lük artış ile 117,4 milyona yükselirken; gelirleri ise %23 arttı. Öte yandan PayPal üzerinden yapılan toplam net ödeme hacmi ise yıllık bazda %20 artış ile 35,2 milyar oldu.


    eBay'in icra kurulu başkanı John Donahoe yaptığı değerlendirmede, Marketplaces ve PayPal'ın kullanıcı sayılarını hızla arttırmaya devam ettiği başarılı bir çeyreği geride bıraktıklarını ve mobil ticaret ile ödeme alanlarında liderliklerini sürdürdüklerini ifade etti.








  • ebay hem listelemede %10 hemde ayrı listeleme ücreti alıp birde paypal ile kesinti yaprak sağlam bir sömürü dünyası kurmuş.
    paypal kuruda her zamanki kurdan % 3-5 daha kötüdür başka ülkeden bozdururken bir daha zarar edersiniz.
    bideki gg yi satın almasına hiç şaşırmamak lazım.düzgün rakipler çıksa büyüsede şunlara muhtaç kalmasak.

  • Paypali zorunlu yapmasi hos degil , amerikada 3 ay gecirdim , internet uzerinden rahat 10 alisveris yaptim ve hepsinden memnun kaldim , ebay dusunmedim bile , amazon sagolsun.
  • ebay kadar mükemmel bir site ülkemizde de olsa keşke. GG var demeyin, ebay in tırnağı olamaz. Bir site düşünün sadece sahta malları orijinalinden pahalı satsın ha işte o site gittigidiyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.