Şimdi Ara

Yılın üçüncü çeyreğinde Türk Telekom grubundan 3.2 milyar TL gelir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende bunu kastettin sazann biri atlamış kapat batsın..bu kafalı adam çok olduktan sorna en kötü hizmet en pahalı ücret bizde olmayad evam eder..adam yıllarca bizi alıştırdı eline mahkum etti..nasıl kapatacaksın alternatif mi var..alternatik dedğim hepsi zaten tt mun altyapısını kullanıyor..turkcell super onlinedan umutluydum onlardanda bir cacık olmayaağı belli oldu kaç sene oldu hala sınırlı bölgede ama adamlarıda suçlamıyorum karşılıksı fiber hizmeti getirdiler..tt ne yaptı 23 tl sabiti al ama bi.bk yapma sonra utanmadan kar açıkla..ulan 23 tl alıyrsn tamam al ama bari bişilişm sektörüne destek ver bedavadan kaynak geliyor sana..iyi bir yazılım sektörünün ülkemizde kurulmasına öncülük yap..
  • Limitsiz internetimi fazla kullandigim icin gecenlerde bir mesaj geldi "Interneti adil miktarda kullanmadiginiz icin hizinizi diger aya kadar belli limite cekiyoruz diye ....".. Boyle sacma salak bir neden olabilirmi, limitsiz internete tonla para oduyorum sonra aldigim mesaja bak. Ingilteredeyken, burdakinin 5 kati veri cekiyordum, adamlar 20mbt'den 30mbt'de bedava yukselttiler (Tabi benle alakasi yoktu, genel kampanyaydi)
  • bu sene 10 milyarı geçerler herhalde daha fazla kul hakkıyla. Haram zıkkım olur inşallah.

    Yılın üçüncü çeyreğinde Türk Telekom grubundan 3.2 milyar TL gelir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    bu sene 10 milyarı geçerler herhalde daha fazla kul hakkıyla. Haram zıkkım olur inşallah.

    Yılın üçüncü çeyreğinde Türk Telekom grubundan 3.2 milyar TL gelir


    kardeş adresi ne saklarsın şişlide..benim başıma gelen daha vahim nakil ve devir işlemlerinde başka birisinin internetini devrettiler mayıs ayından beri uğraşıyorum kaç defa iki taraf olarak gittik devir sözleşmesi imzaladık(bu işlemleri yapan bayide değil merkez telekom formalitede işlerini sağlam yapmak zorunda olan yer) en son eylül ayında halledildi dediler şimdi banada bu yazı gibi bir zarf geldi ve 3 aylık kullanmadığım başkasının kullandığı internet faturasını 189 tl borcu gönderdiler utanmadan 7 gün içerisinde öde diyorlar müşteri hizmetlerini aradım adamlar evet ekranımdan görüyorum mayıs ayında ilk dilekçenizi vermişsinz temmuz ayında tekrar hata sorununuzu bildirmişsinz ama benim yapabileceğim birşey yok diyor..telekoma gitmelisinz diyor ya şehrin telekom merkezine 3 defa gittik imza verdik faturalarıda karşı tarafa yansıtacağız dediler ama hala sonuç çıkmadı bunun için ne yapmalıyım yapabileceğim bir merkez var mı diyorum bu şehirden olmuyor istanbulda arayabileceğim bir merkez telefonu verin diyorum öyle bir telefon yok diyor tekrar merkez telekome gidin diyorlar.. hatayı yapan hanfendidddeeee bizde insanız hata yapabiliriz diyor..ulan 2 defa hata yapılır mı..? 3. defasıdna işi başka birine devrettiler adamda temmuzdan beri uğraşıyor bugun olacak şimdi olacak dediler eylül oldu hallettik dediler ee faturalar ne olacak dedim adamın önerisine bakın siz karşı tarafın faturasını ödeyin ben size 3 ay bedava internet veririm oradan ödeştirirz diyor..çıldırdım banane dedim ya başkasının faturasndan halledin şu işi dedim sonunda tamam dediler fatura karşı tarafa aktarıldı dediler..müşteri hizmetlerini aradım böyle bir sorun oldu şu anda fatura borcum var mı dedim hayır işleminz sonuçlanmış fatura borcunuz yoktur dedi..ama gel gör ki eylülden bu yana kar rekorları kıran turk telekom bilgi işlem sistemi bana tekrar fatura çıkartmak istemiş onaylamış sonra da bana postalamış birde not koymuş 7 gün içerisinde ödeyin diye..bu nasıl bir hizmettir..tamam milyarlık iş yaptırmıyoruz ama bunun gibi işler insanın midesini bulandıryor..şimdi tekrar merkez telekomun yolunu tutacağım..anlamadığım sistemde bu hatadan dolayı faturam olmadığna dair sonuçlanmış bir yazı var müşteri hizmetleri ve telekom bunu görüyor bunu gördükleri halde ve sistemde olduğu halde bana bu borcu çıkartıyor ve 7 gün içinde ödeme talimatıyla postalıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 7 Kasım 2012; 19:28:05 >




  • Allah belalarını verir umarım.

    Bizi bunlara mahkum eden zihniyet içinde aynı duygu ve düşünceler içindeyim.

    Rakipleri yok denetleyenleri yok sonuç ortada




  • tek ümidimiz super online-turkcell..oda kaplumbağ gibi ilerliyor..
  • o netdisk in parasını söke söke alıyorlar olay bundan ibaret. 50 gblik 4 tl lik netdiskin boyutunu 20 gb ye düşürüp gene bize kakalamış oldular. 3.2 milyar tl kar yapıyorlar hala zam peşindeler bunlar hangi tür insan.
  • Alamadıgım hizmet için fazladan ödedigim her kurusun tek tek haram olmasını diledigim firma TT.
  • Arkadaşlar herkes haklı olarak TTNET'e kayıyor lakin zannedildiği gibi Superonline'da bir cacık değil. Çevremdekiler memnuniyetsizliklerini iletiyor, kaldı ki S.online asla ucuz değil ve her türlü ahlaksızlıkta TTNET ile yarışa girebilecek bir Çukurova Holding'e ait şirket sonuçta.

    Tek gerçek, Türkiye'de adam gibi Isp yok, S.online kötünün iyisi ve TTNET'den daha aşşağılık olmaları ile ciddi yol daha kat etmeleri lâzım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay kadar oldu belki daha fazla iptal ettireli. Vodafone cepnet sayesinde 10 lira'ya 96kbps ile idare ediyorum.
    TTNet'e 4 sene boyunca yedirdiğim para haram zıkkım olsun.
  • Hangi 1.5 milyon haneye fiber internet yaptılar Allah aşkına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-A-R-S

    tek ümidimiz super online-turkcell..oda kaplumbağ gibi ilerliyor..

    ilerletilmiyor
    belediyeler bahaneyi bulmuş
    asfaltımız bozuluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mb internet olsa bi yerde ucuz hemen ona geçicem şuan 8mb netlimitsiz diye sattıkları internet 2mb yi geçmiyor downloadda harram zıkkım olsun hemde 50gb kotayıda aşmadım.
  • Arkadaşlar fazla para kaptırmayın bu firma o kada adi ki zamanında çok para ödedim hepsi haram olsun yalan dolan nalet bir firma.Kapattıramıyorsanızda ortak kullanın kardeşim ORTAK kullanın.az para kaptırın.
  • Hiçbir şeye üzülmüyorum da bir çok farklı ülkeden gelen arkadaşlarımın "internet neden bu kadar yavaş" sorusuna sadece güldüğüme üzülüyorum..
  • 2013 ne kadar acaba :)
  • batmadı giti şu şirket sonuda çakma fiber de getirdi ler ya övün bitiremediler dünyanı en hızlı interneti yimiş 6 mbt mi o şahsen ben 6 mbt üdtünü geniş bant sayıyorum artık türkiyede internet yavaşlıgınıı tek sebebi sansür yavaş olan dns ler bi de şu var olmaya fiber geticekler ama saha dolabına kadar uplad da lazım da nerde gidip yabancı sitler de fiber fiyatlarına bakayım iç ğeçireyim bizimkiler de uyusunlar
  • Fiber olsa ne olacak yahu yemişim fiberini. Sözde 8 mbit olan 3mbit interneti 70 liraya satan bir şirket senede 3,2 milyar az bile. Resmen hukuka uygun hırsızlık bunun adı başka açıklaması yok. Devlette sağolsun zaten kdv öiv biniyor üstüne.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    1mb internet olsa bi yerde ucuz hemen ona geçicem şuan 8mb netlimitsiz diye sattıkları internet 2mb yi geçmiyor downloadda harram zıkkım olsun hemde 50gb kotayıda aşmadım.

    benimki geçiyor 2.1 mbs oluyor önce 1.7 idi biraz yalvardık onun içinde yediğimiz fırça cabası sövüp sayacaktım baktım insanlığın gidecek yeri yok insanlık yine bende kalsın dedim telefonu kapattım.
    ama satarlerken tüm santrallerimiz en az 3.5 destekliyor demişlerdi. hani nerde

    haram olsun boş yere verdiğim para yıllardır iyi hatırlıyorum ilk asdl çıktığında 4gb lik paket almıştım modemim bozulmuştu ve gelen faturaya baktım modemim bozuk olduğu ayda yani garantide iken ben kotamı aşmışım müdürlüğe gittim ama derdimi anlatamadım
    velhasıl iptal ettirdim ve hiç kullanmadığım ayın faturasını geçti bir gün yaklaşık iki katı civarında ödemek zorunda kaldım ilk ayda da normal faturanın yaklaşık iki katı civarında fatura ödemiştim. hala aklıma geldikçe beddua ediyorum yıl 2013 sözde 8 mbs internet aldık ama 2.1mbs yani değişen hiç bir şey yok. şuna emin olun telekoma halkın ödediği para ile yep yepyeni dört dörtlük farklı bir alt yapı hazırlanırdı bu ülkeye.

    bende bu ayın sonunda iptal ettirip vın alacam.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyro

    iptal ettirin batsınlar bu kadar basit.

    arkadaşım çoğunluğun aksine sana katılıyorum herkez yarın gidip kapattırsa kimden para alacaklar batarlar giderler eskiden bigisayarımız vardı internetimiz yoktu. bir tarafımızda eksilmiyordu yani.
    akşam 7 den sabah 7 ye bedava diyorlar ev telefun için 24 saatte bedava verseler kullanan yok.

    inşallah bir gün gelir farklı firmalar ve alt yapılar çıkarda akk yok kota yok derler akşam yediden sabah yediye.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.