Bildirim
ASUS PadFone2 'En Android, En Tablet, En Telefon' video inceleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
çok beğendim -
bende
-
Docksuz versiyonu çıkacak mı merak ediyorum. Cidden ASUS iyi çalışmış, güzel cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 17 Ekim 2012; 23:05:14 >
-
önlerden rezerve
-
1100 usd vergisiz amerikada
-
İlk defa üst seviye Android telefona bu kadar olumlu bakıyorum, Asus bu sefer gerçekten yapmış.
-
fiyat ne kadar olucak acaba ?
-
telefona tablete çok para vermek hiç bana göre değil ama ben bile almayı düşünüyorum bu alet çok satar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Modernova
1-2 dakikada nasıl izlediniz merak ediyorum.
videoyu değil cihazı beğendim ben. öteki konuda gördüm. videoyu şu an izliyorum -
çok başarılı olmuş
-
Asus nolursun sadece telefonun satışını da yapta (tableti isteyen alsın), dünya 2 firmanın (Samsung, Apple) tekelinden kurtulsun artık..
-
Güzel cihaz ama neden klavyeden ve stylustan feragat edildi anlamıyorum.
-
ASUS Yeni bir platforma liderlik edecek gibi..
-
Öncelikle inceleme videosu çok güzel olmuş emeğinize sağlık.Asus'un böyle bir yenilik ile yola adım atması gerçekten büyük bir başarı.Hele ki telefon ve tableti bir arada mükkemmel bir biçimde birleştirmesi yenilikçi bir düşünüş.Asus gerçekten güvenilir bir firma ve yaptığı şeyler hakkını veriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrenaz
Hocam nerede 1100 dolar ya sitelerde baktım yokki henuz? -
gayet güzel bi telefon olmuş
-
Suanda her elektronigim Asus telefonum HTC idi ama HTC yi bırakıcam bunu almak istiyorum ama asusun tek sıkıntısı bana gore servisi...Servisi iyi degil...Ama yinede bilgisayarda oldugu gibi telefonu da asus yapacagım bugun karar verdim...quote:
Orijinalden alıntı: MuKeVaquote:
Orijinalden alıntı: emrenaz
Hocam nerede 1100 dolar ya sitelerde baktım yokki henuz?
Alıntıları Göster -
Olmuş! Hatta çok güzel olmuş. Umarım ASUS aynı teknik özellikler e sahip ama o kocaman logonun olmadığı, daha makul fiyatlı bir telefon piyasaya sürer, güle oynaya satın alırız.quote:
Orijinalden alıntı: MuKeVa
Suanda her elektronigim Asus telefonum HTC idi ama HTC yi bırakıcam bunu almak istiyorum ama asusun tek sıkıntısı bana gore servisi...Servisi iyi degil...Ama yinede bilgisayarda oldugu gibi telefonu da asus yapacagım bugun karar verdim...
Alıntıları Göster
-
Eger 1100 dolarsa galaxy note 2 ve ipad 3 fiyatlari toplamina esit. Ayni paraya birbirinden bagimsiz 2 urun almak varken birbirine bagimli tek urun almak bana dogru gelmiyor. Telefon arizalanirsa tableti kullanmayacaksam ne ise yarar. Donanim olarak piyasadaki en ust model oldugu asikar. Umarim guzel yazilimlar yapilir cunku note 2 cok guzel yenilikler sundu. Asus da kalem fonksiyonlarini daha da artirirsa cok cok guzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X