Şimdi Ara

arkadaşlar aranızda ps2 yi pc monitörüne bağlayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bunun için bir zamanlar çevirici aparatlar vardı. Bizim ülkede X box için bir sitede mönitör bağlantı kablosuna rasladım ancak PS 2 için yoktu. Aslında Tv daha iyi. Yapılmasında bişey yok tv ye nasıl bağlanıyorsa mönitörede öyle yanlızca gerekli kablolar olmalı. ses bağlantısını PS 2 nin dijital out çıkışından yada s-video kablosundaki üç uçtan ikisi ses. Bunları pc hopörlerlerine bağlıyorsun. Hopörlorlerde bu giriş varsa hiç uğraşmaz direk bu uçları tek çıkışa çeviren ufak bir aparatla bağlarsın. Elektromikçilerde var. Bu uçlardan birtanesi görüntü için. ( sarı uç galiba) işte bütün iş burda bunu mönitör girişine bağlamak için cevirici siviç kutu denilen bir aparat lazım.

İşte şunun gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 19 Nisan 2006; 2:30:53 >

• Pal ve Ntsc arasında gidip gelmeler yaşarsın, ben sırf bunun için Avermedya Tv kartı aldım, tuzlu olanından bir iki oyun açtım dediğim gibi desteklediği formatlarda sadece diğerleri ya siyah beyaz yada yarım vari yeşil ekran, artı görüntü kalitesi monitörde çok berbat yani iyi değil , ara dönüştürüvüler felan vae s video gibi onlarıda denedim bir şey çıkmadı en sonunda 450 ytl'yr Toshiba lcd aldım 15 inç, hem televizyon hem monitor çıkışlı...
  • selam...

ben gemilerde çalıştığım için her gittiğim yere tv taşımamak ve ps2' mu laptop monitöründe
    oynayabilmek için aynı arayışa girdim ve en sonunda aver media tv tuner isimli ufak ama
    süper işlevsel olan aleti aldım...
    Bu alet usb 2.0 olup hiçbir adağtöre ihtiyaç duymaksızın usb portuna bağlanıyor.Kurulumu ve
    kullanımı son derece kolay ve performansı çok iyi.Ben 8 ay boyunca Tv'ye ihtiyaç duymadan
    bu alet ile oyun oynadım.Grafiklerde kesinlikle bozulma olmuyor.Sadece ve sadece Winning eleven
    oynarken adamlar hızlı koştuğu zaman arkalarında belli belirsiz bir gölge oluyor ama bu da
    oyun oynamaya asla engel olmuyor.Diğer oyunlarda ise hiçbir sorun yok..

Uzun lafın kısası ben bu aleti aldım ve şahane kullanıyorum.
    Alet üzerinde composit giriş (sarı kırmızı beyaz ), s video girişi, ses girişi , normal anten girişi
    ve 1 adet ses çıkışı mevcut.Şu an artık denizi bıraktığım için aleti evde Tv'den film-dizi vs. kaydetmek için
    kullanıyorum.Bir çok formatta kayıt yapabiliyor (div x te dahil )
    Tv görüntüsünü isterseniz desktop 'ınıza yerleştirip bir yandan işinizi yapıp bir yandan da tv seyretmenize izin veriyor..Daha bir çok işlevi var...
    Uzaktan kumandası yok.(olanı vardır belki )

Alet süper kesinlikle tavsiye ederim..Teknosalarda fiyatı 172 ytl ( 12 x 14 ytl )

şu linkten inceleyebilirsiniz...
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125310007&CS_Category=_TV_KARTI673&CS_Catalog=_BILGISAYAR

Yanlız özellikle vurguluyorum alet usb 2.0'tir Sakın 1.1 olanını almayın yoksa bi halta benzemez....
    Boyutları da bir cüzdan kadar.(zaten deri bir kılıf veriyorlar onuniçine koyunca aynı cüzdan gibi oluyor..)

saygılar...

• sorum solti ye görüntükalitesi tv daha net mi yani çözünürlük olarak
    artı oyunlar tam ekranmı oluyo cevap bekliyorum senin söyliyceklerine göre alma kararıvericem şimdiden teşekkürler
  • Nfs'de felan nasıl hiç denedinmi ? yada gta'da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewye

sorum solti ye görüntükalitesi tv daha net mi yani çözünürlük olarak
    artı oyunlar tam ekranmı oluyo cevap bekliyorum senin söyliyceklerine göre alma kararıvericem şimdiden teşekkürler

oyunların görüntü kalitesinden söz ediyorsan Çok büyük farklar olmamasına rağmen Tv tabi ki daha iyi.
    Ama Bu alet ile ben laptopta normal tv'lerden daha iyi görüntü alıyorum.(tv görüntülerinden bahsediyorum.)
    Dediğim gibi ps2'yu bağlayınca eğer parlaklık ve renk ayarlarını da istediğin gibi yaparsan görüntü oldukça
    iyi.Ama tabi ki herzaman tv ilk tercih olmalı...
    Oyunlar hangi boyutta istersen o boyuta getirebilirsin.Tam ekran da oluyor bit kadar da....

Need for speed var bende ama deneyip denemediğimi hatırlamıyorum
    Fakat Gta 'yı oynadım.hem de pırıl pırıl.

Ben bu alet ile 8 ay tv'ye ihtiyaç duymadan laptop monitöründe zevkle oyun oynadım.
    Yoğun olarak oynadığım oyunlar : fatal frame 2 -3 , WE serisi , Medal of honor serisi , CAll of duty , Gun ,
    silent hill 3 - 4 , burnout 2 , gran turisma 3 - 4 falan filan... hepsi de canavar gibi çalışıyor...

Eğer biraz bekleyebilirsen oyun oynarken alacağım screen shot'ları yollayabilirim.Hem bir fikrin olur görüntü
    ile ilgili...Ama şu sıralar bayağı bir yoğunum.Bir süre bekleyebilirsen ok.!!

saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beklerim tabi acelem yok
    resimleri bekliycem sağol
  • selam tekrar...
    bu hafta sonu bahsettiğim görüntüleri koyabilirim buraya...
    biraz boş gibiyim...

saygılar
  • bizahmet ya bende senden haberbekliyodum
  • laaa pc yı bozacanz
  • ya dostum inan çok yoğunum..
    ama birkaç güne kadar kesin koyucam resimleri...
    biraz müsade...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solti -- 2 Mayıs 2006; 8:48:23 >
  • bu arada ne iş yapıyosun merak etim
  • cat borusanda marine mühendisiyim..
    malum sezon başladı ufak ufak ve benim işler çok yoğunlaştı..
  • yaa sana zahmet musaitsen biran önce koyresimleri inan seni bekliyorum almak için
    çok rica ediyorum
  • ok. bugün koyuyorum resimleri
  • bekliyorum
  • bekliyorum
  • ben bi kaçtane ss koyuyum genesis tv kartımla aldığım görütülerden tabi bunlara görüntü denirse

• Arkadaş gittigidiyorda şuan satılık durumda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.