Efsane resim-video topiğimizin 4. sayfası herkese hayırlı olsun öyle kuru yazı değil bunlar emek var her pikselinde nescafe07@ kutlayalım 4. sayfamızı kardeş
valla iyi olur aslında benim zamanım yok divx yapmak için megi21@ de öyle bişey istedi ama benim vaktim yok dediğim gibi yoksa yardımcı olmak isterdim bak resim bie atamıyorum hem bağlantım yavaş hem vakit yok ilgilenirsen seviniriz senide buralarda görmek isteriz
Ben zaten buralardayım dostum . Görüntü kalitesi için özür dilerim ama yapabildiğimin en iyisi buydu .Bu arada parçalayarak mı upload etmemi istersiniz dostlar yoksa tek bir dosya halinde mi upload edeyim ?
Bu Denizli - Fenerbahçe sırasında Ali Sami Yen Stadyum'u . Maçın son anları diye özetliyebiliriz .
Tamam @megi21. Hallettim . Bu arada 27632 b'lik bir dosya daha upload ediyorum . Parçalamadım . Bir sorun olmaz değil mi ?
@freestyle_ İyi seyirler dilerim . Görüntü için yapacağım bir şey yoktu . Bu arada divx 6 ile sıkıştırıyorum . Videoyu izlemeniz için divx 6 yüklü olmalı diye biliyorum . Yanılmış da olabilirim . Seyredebiliyorsanız eyvallah . Ama bir sorun varsa codek kaynaklıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 21 Mayıs 2006; 13:40:14 >
benim için sorun olmaz ben zaten indirdim her gslinin arşivinde olması gereken videolar indirmeyenler kesin indirsin benim elimde olmayan sadece futbolcuların ve yöneticilerin maçtan sonra fenerin maçını tvden izlerken ki görüntüleri yok sende varmı bu görüntüler ?
@be cool ya kardeim kusura bakma ilgilenemiyorum bu günlerde topicle işler den dolayı ama en kısa zamanda burdayım merak etme , bu arada topicle ilgilenen herkese paylaşımından ötürü teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Efsane resim-video topiğimizin 4. sayfası herkese hayırlı olsun öyle kuru yazı değil bunlar emek var her pikselinde nescafe07@ kutlayalım 4. sayfamızı kardeş
@be cool ya kardeim kusura bakma ilgilenemiyorum bu günlerde topicle işler den dolayı ama en kısa zamanda burdayım merak etme , bu arada topicle ilgilenen herkese paylaşımından ötürü teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
sadece sahada top oynamadılar saha dışı birsürü sorunlarlada uğraştılar KRAL olmasaydı bu sorunların altından kalkamazdık bence şampiyonlukta ki en büyük pay KRALın
sadece sahada top oynamadılar saha dışı birsürü sorunlarlada uğraştılar KRAL olmasaydı bu sorunların altından kalkamazdık bence şampiyonlukta ki en büyük pay KRALın
Arkadaşlar elime 1 saatlik Galatasaray-Kayseri mac sonrasi Sampiyonluk Sevinci Lig TV cekimi düştü. İndirmem biraz vakit alacak. 3 k ile geliyor . Neyse indirir indirmez rapid e upload ederim ve umarım aradığımz görüntüler de vardır içinde..
diğer link öldü sanmıştım yoksa kopyala yapıştır yapardım neyse 33 mb lık olsun buda
bişey sorcam galasaray taraftar albümünü koyabiliyomuyuz buraya marşlar vs.. koyamıyosak editleyip silcem mesajı..
arkadaşım bu verdiğin video benim verdiğim video nun aynısı zaten. indirip baktım. hatta benim verdiğimden indirip tekrar upload yapmışsın heralde. başlangıcı ve bitişi bile aynı.
diğer link öldü sanmıştım yoksa kopyala yapıştır yapardım neyse 33 mb lık olsun buda
bişey sorcam galasaray taraftar albümünü koyabiliyomuyuz buraya marşlar vs.. koyamıyosak editleyip silcem mesajı..
arkadaşım bu verdiğin video benim verdiğim video nun aynısı zaten. indirip baktım. hatta benim verdiğimden indirip tekrar upload yapmışsın heralde. başlangıcı ve bitişi bile aynı.
Evet boyutu küçültüp upload ettim.. Senin link çalışmıyodu bu sayfada bende onun için upload ettim link burada olsaydı yapmayacaktım.. Neyse iki farklı boyutta oldu isteyen istediğini indirir.Benim linkide koy istersen senin konuya boyuttan ürken onu indirir böylece
Arkadaşlar elime 1 saatlik Galatasaray-Kayseri mac sonrasi Sampiyonluk Sevinci Lig TV cekimi düştü. İndirmem biraz vakit alacak. 3 k ile geliyor . Neyse indirir indirmez rapid e upload ederim ve umarım aradığımz görüntüler de vardır içinde..
sabırsızlıkla beklıyorum ayrıca hemenpayl as.com a atarsan bızleri dahada sevındırırsın beklıyoruz kardesım
Selam millet . Sonunda bahsettiğim 1 saatlik şampiyonluk sevincini indirdim . İndirdim indirmesine de . Upload etmem çok vakit alıyor. Ne yapsak ? FTP server kursam k.adı ve parola isteyenler bana özel mesaj atsa ben de onlara bir kimlik yaratıp özel mesaj ile yollasam , onlarda oradan çekse daha iyi olmaz mı ? Yalnız göz ardı edilmeyecek şey de acaip yavaş indirirsiniz.Fakat bir seçenek daha var. Emule kullanıp oradan da indirebilirler. Ben devamlı paylaşımda tutuyorum . Napalım ?
Tamam emule deneme mod var. Benim tavsiyem o olur. 400 mb yi upload etmem biraz zor olur . Senin bağlantın ne megi? Biraz ayarları uzun sürer . Msn de görüşelim istersen . jackosman85@hotmail.com . Almak isteyen buyursun... Sakıncası yok.
Acil çıkmam gerekiyor netten . Siz yine de ekleyin beni . Tabi istiyorsanız .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 25 Mayıs 2006; 17:23:46 >