bu ikizler her maçta pankartları olan sedat vedat mı ?
belki burası yeri değil ama maç yokken stada sokuyolarmı hiç denemedim
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz! Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
kapıdaki adamın insafına kalmış olan bişey.maçlardan 1 gün önce stad düzenlemesi olur o günlerde pankart vs için girebilirsin.dğer günlerdede "hiç görmedim abi bi bakayım" şeklinde ayar çekilebilir.
kapıdaki adamın insafına kalmış olan bişey.maçlardan 1 gün önce stad düzenlemesi olur o günlerde pankart vs için girebilirsin.dğer günlerdede "hiç görmedim abi bi bakayım" şeklinde ayar çekilebilir.
teşekkürler bi arkadaşım geldide fransadan o hiç görmedi 2 hafta sonrada gidiyo görmeden gitmesin dedim
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz! Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
eline koluna emeğine sağlık kardeş senin gibiler sayesinde şanlı cimbomun şanlı bayrakları her zaman ve her yerde bulunacaktır teşekkürler........................
eline koluna emeğine sağlık kardeş senin gibiler sayesinde şanlı cimbomun şanlı bayrakları her zaman ve her yerde bulunacaktır teşekkürler........................
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● TOSHIBA Qosmio F50-10G Notebook | TOSHIBA 37C3035 LCD TV | TOSHIBA Camelio H10 HD cam ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● JBL EON 10 | CANON A630 | LOGITECH Z-5500 505W rms | Samsung M8800 Pixon 8mpx ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● G A L A T A S A R A Y SK | U E F A & S U P E R C U P W İ N N E R ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● S O O N _ PENTAX _ K-x _ DSLR _ Camera ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Hınaa sedatla vedat abi bunlar benim kuzenlerim eğer tanıoyrsanız caner deyin tanırlar beni :) ben kendim Fb liyim fakat gs li olsam tüm maçlara girerdim :)
hatta soyadları Pekmez :)
AVRUPA FATIHI GERI GELIYOR İlk Görüşte Sevgilim Oldun, Sensiz Bu Hayat Olmaz Olsun...