Şimdi Ara

Türk Telekom ve TTNET'te yeni atamalar gerçekleştirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Türk Telekom ve TTNET'te yeni atamalar gerçekleştirildi





    Ülkemizin önde gelen iki büyük iletişim ve altyapı şirketi Türk Telekom ve TTNET, kurumsal iletişim departmanlarında görev değişikliğine gitti.




    Yeni atama ile TTNET Kurumsal İletişim Direktörü Lebin Ebru Çokişler, Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Direktörü olurken, Türk Telekom Kurumsal İlişkiler Direktörü Sinan Cem Şahin ise TTNET Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini devraldı. 




    Lebin Ebru Çokişler İzmir 9 Eylül Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1992-1996 yılları arasında Show TV, Cine 5'te Program Koordinatörü ve Program Yapımcısı olarak çalıştı. 1996-2003 yılları arasında Turkcell'de Kurumsal İletişim Koordinatörü,  Kurumsal İletişim Müdürü ve Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı, 2003-2007 yılları arasında Petrol Ofisi Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Abdi İbrahim İlaç AŞ'nin Kurumsal İletişim Direktörlüğü, 2008 yılında Ogilvy Halkla İlişkiler Genel Müdürü görevlerinde bulunduktan sonra TTNET Kurumsal İletişim Direktörü olarak kariyerini devam ettirmişti.




    Sinan Cem Şahin ise 1999 yılında Türk Ekonomi Bankası ile kariyerine başladıktan sonra 2003-2007 yılları arasında Sabah Gazetesi Ekonomi Muhabiri ve Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü görevine getirildi. 2007 yılından bu yana Türk Telekom'da çalışan Şahin'in kurum içinde Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü görevini devam ettiriyordu. 

     




  • cok kaliteli reklamlar

  • oldu biz kalkalım
  • Ne desek hoş olur ? En iyisi susmak.
  • turk telekomda kim degisirse degissin
    asla ve asla felsefe degismez,cunku turk telekom da calismanin birinci sarti, vurdum duymaz olacaksin musteriler nederse desinler umursamaz olacaksin
    hic yuzun kizarmamali, utanma duygun olmamali
    surekli yeni kampanyalar adi altinda yenisoygunlar
    yapilmali,yaptigin hic bir seyi vicdanina danisma malisin kulaklarin ve gozlerin kapali olmali iste
    bu sartlar baz alinarak yonetici secildigi icin
    biz musteriler icin gidende gelende ayni.

    yoksa yaniliyormuyum arkadaslar.?

  • yamyam style diye reklam yapsalar +ya boğarım :I

  • Müstahdemi o pozisyonlara getirsen daha kötü olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber diye bunun nesi yayınlanmışki şimdi..
    çok mu umurumuzda ?
  • Farklı bir soluk getiriyorlarda sanki...Değişsse ne olur olmasa ne olur.
  • eee ne olmuş yani atama yaptığsa millete bi faydasımı olcak atamayı matamayı boşversinlerde adam akıllı alt yapı yapsınlar fiber döşesinler heryere ve fahiş fiyatlarıda düşürsünler zaten bu memleketde tekeller rakipleride yok o yüzden fiyatları düşürünnnn ttnet....

  • Garson hesapp...

  • 'Bizene...' denilecek haber olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 16 Ekim 2012; 18:15:35 >
  • Ttnet verdıgı hız,musterı hızmetı,teknolojısı ve bunlara mukabıl aldıgı ucretler orantısında bence dunyanın en kotu sırketıdır.Hala veremedıklerı 8mbıt ıcın tarıfe yapıp ucret alıyorlar,sabıt ucret bakım v.s sankı sokaklar bakır kabloları cıkartıp her hafta yaglıyorlar.Hala bu ulkede en dusuk hız 1mbıt ve kullanıcıların acık ara cogu bu hıza mahkum,cunku fıyatlar malum,a.k.k ve hız dusurme muhabbetlerını hıc soylemıyorum,steve jobs mezarından kalkıp ceo olarak baslarına gecse,ustune bıll gates ı mudur,komple apple,samsung kadrolarını bunyelerıne katsalar bır cacık olmaz.Baglantın kesılır ararsın,ve efendım o bolgede teknık calısma var cevabını alırsın.

  • hay haberine neyse emek var bizada olsun da akk ve bu hizmeller varken fili tekel varken daha çok verysansın ederiz biz arkadaşa katılıyorum ttnet söyle bir reklam yapmnalı adil kulanım var her paketlerimizde pekde adil değil ama genede gelin hiç bir hız garanti edilmemektedir özelikle 8 mbt e kdarlık tarigemiz süperdir isteyene 2 isteyene 5 mb veremeyiz kafamıza göre ayarlarız upladıda düşük tuarım ki mazalah başınıza bişey gelmesin sürekli netinizi keserim maksat eh işte siz anladınız müşteri hizmetleri numarsaına boşuna abanmayın açmmam özelikle net kesikken hayata açmam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

    'Bizene...' denilecek haber olmuş

    Aynen.
  • karİyer yapmış !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 16 Ekim 2012; 19:39:33 >
  • Zihniyetin degismesi lazim...

  • şimdi 50 mbit sınırsız 50 liraya düştü mü yani

  • Sayın DH yöneticileri,
    TTNET ile ilgili vereceğiniz hiçbir haberin altındaki yorumlar "Tebrikler","İyi atama","Zaten Bekleniyordu" tarzında bir yorum bulamayacaksınız. Daha ne diye ısrar ediyorsunuz? (Gerekçeleri olsa bile) AKK ve Kalite açısından yerin dibinde olan bir şirketin hiçte umurumda olmadığı ve bilhassa sadece üç oda yana geçen bir elemanın reklamını niye yapıyorsunuz?
    Tam 9 yıldır kullandığım TTNET'in işkencesine katlanmamın tek sebebi ailemin TT ısrarıdır (ki hala İnternet Bağlamak için Telefon Hattı Bağlamanın Gerekli Olmadığını Anlatmam Rağmen)...Habire bizden habersiz tarife değiştirip ekstra para alması, görünürdeki ile gerçekteki hız farkının dağlar kadar olduğu bir firmaya neden bu kadar önem veriliyormuş ve takip ediliyormuş gibi (bi' iPhone-iPad bi' de TTNET haberleri yayınlıyorsunuz? Dürüstçe bir cevap bekliyorum...ama lütfen cevabınız "Tarafsız olmak,her gelişmeyi aktarmak" gibi birşey olmasın, çünkü değil.

  • bence reklamını yapsınlar sorun değil hatta donanımhaber ttnetin parasını yiyor diye sevinirim :D burdaki herkez kimin ne olduğunu biliyor burdaki yapılan reklam boşa para reklam face ve mynette yapılsa daha iyi bilinçsiz kullanıcı bulunabilir

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.