Şimdi Ara

Iphone 4s ısınma ve çabuk şarj bitme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
14.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene yurtdışındayken aldığım ve geçen haftaya kadar sorunsuz kullandığım iphone 4s'im 1 haftadır çok ısınmaya ve şarjı çok çabuk bitirmeye başladı.3g wireless açık şekilde tam dolu şarjdan çıkardığım telefon 2 saat sonra hiç kullanmadan yüzde 70 seviyelerine düşüyor. geçen haftaya kadar herşey normaldı. arkada çalışan programları kapadım, bataryayı tamamen bitirip şarj ettim, location servisleri ve bildirimleri kapadım, hard reset attım fakat değişen birşey olmadı.

    ios6 yüklü değil telefonda.

    ayrıca şöylede bir sıkıntım var; sorunun başladığı günlerde kullandığım internet paketi tamamen doldu. 1 gb internet hakkım vardı daha önce hiç tamamını kullanmamıştım fakat bu ay 3 gün bütüm kotamı doldurdum. ekstra bir şeyde kullanmadım, aynı şekilde kullandım yani. sorunumun bununla alakası olup olmadığınıda merak ediyorum.



  • jailbreak kullanıyor musunuz ?
  • arkada yüklediğin bi uygulamadan vs olabilir.
  • hayır jailbreak kullanmıyorum. navigasyon yükledim en son olarak ama kapalı oda.
  • Kullanım süresi ile bekleme süresi aynı ise şarj ondan çabuk bitebilir onun içinde 3g yi bir iki dakika aç düzelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı değildi lakin oda işe aramadı.
  • hallettim problemi teşekkürler. mail hesabımı kaldırdım düzeldi telefon. muhtemelen kotamı bitirende o idi.
  • slm arkadaşlar.bugunden itibaren bende aynı sorunu yasıyorum.şikayetim sim kartın oldugu yerde ısınma ve 1 saat gıbı kısa bır zamanda sarjın bıtmesı. 4 aydır kullanıyorum 4s'ı boyle bır proplemım yoktu. ıos 6.1 yuklu. jeılbrek yok oyun ve programlar kapalı ama sorun yıne aynı yardım ıstıyorum. telefon yurt dısından geldı
  • arkadaşlar sorunu buldum.. mail adreslerini sildim düzeldim
  • Arkadaşlar merhaba. Benimde sorunum bu hafta ortaya çıktı. pil performansım azaldıktan sonra tesadüf ik kez telefonu düşürdüm. artık ya pi ömrünü tamamladı yada düşünce bişeyler oldu.

    Şimdi maili kapatmak sorunu çözmek değil ki sadece engellemek. Biz bu alete ne diye para veriyoruz. Mail alıp veremeyeceksek neden taşıyoruz. Hem bu güne kadar ben günde az 50 mail alıp veriyordum.

    Sorunun gerçek nedenini bilen ve önerisi olan varmı?
  • 4s mühendislik hatalı bir telefondur , ipad2 deki işlemciyi hiçbir güç tüketimi revizyonuna sokmadan direkt ufak bataryalı 4s e koydular. Dolayısıyla batarya 4s in yüksek güç harcayan işlemcisini besleyemiyor.


    4s İp4 ile aynı bataryaya sahip olmasına karşın , işlemcinin aşırı güç harcaması yüzünden şarj dayanması konusunda ip4 e yetişemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALLAMAX -- 3 Aralık 2013; 20:19:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuduktan sonra 4s alma hevesimi tamamen bitirdiniz çok teşekkürler
  • Kronik wifi sorunu da var
    Binde bir olur böyle vakalar,hepsi sorunlu diyemeyiz,
    2 senedir 4s kullanıyorum,canavar gibi çalışıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet kullanımına da bakılırsa temiz bir restore çözüm olabilir gibi
  • arkadaşın dediği gibi mail adresimi kaldırınca sorun düzeldi.sorun mail adresini tanımlamak değil, tanımlanan maile yüksek boyutlu mail gelirse maili alamıyor ve sürekli almaya çalıştığı için çok şarj yiyor. hala aynı telefonu kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntısı yok hala taş gibi ve ilk günkü gibi hızlı. ios 5 kullanmamın etkisi olabilir bunda.ios 7 yuklemeyi ise kesinlikle düşünmüyorum.
  • Arkadaşlar bir şeyi yanlış anlıyorsunuz sanırım. 2 yıldan fazla süredir zaten bu telefonda çatır çatır her işi yapıyordum. Birden ya düşünce oldu yada pil performansı bitti ısınıyor ve yarım saatte bitiyor. Veri transferini kapatınca sorunyok. Yada wifi açık olunca da sorun yok. Ne zaman hücresel veriyi kullanmaya başlıyor ozaman sıkıntı ortaya çıkıyor.

    Varmı çözüm önerisi olan?
  • mail adresini kaldırıp bir müddet sonra tekrar yüklebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maakman1

    Arkadaşlar bir şeyi yanlış anlıyorsunuz sanırım. 2 yıldan fazla süredir zaten bu telefonda çatır çatır her işi yapıyordum. Birden ya düşünce oldu yada pil performansı bitti ısınıyor ve yarım saatte bitiyor. Veri transferini kapatınca sorunyok. Yada wifi açık olunca da sorun yok. Ne zaman hücresel veriyi kullanmaya başlıyor ozaman sıkıntı ortaya çıkıyor.

    Varmı çözüm önerisi olan?

    Merhaba.
    Belki benzer sorunlar daha önce sorulmuş olabilir, ancak acil bir durum olduğu için diğer sayfalarda arama imkanım olmadı. Bu nedenle affınıza sığınarak sorunuma yardımcı olmanızı bekliyorum. Şöyleki; 2. yıl önce aldığım 4S telefonumun dün cebimde kendiliğinden aşırı ısındığını ve sabah yaptığım şarjın tamamen boşaldığını farkettim. Yeniden tam şarj olan cihaz pili 10 saatte hiç kullanmadan tamamen boşaldı. Ne yapmam gerektiği konusunda değerli katkılarınızı bekliyorum.




  • Isınma yapıp şarjı bitirdiğine göre telefon yüksek ve devamlı güç isteyen bir işlem yapıyor. Üstteki arkadaşların yaptığı gibi mail hesabını silin. Olmazsa restore atın. Ayrıca bu sorun aniden değil de belli bir süreden beri yavaş yavaş olmaya başladıysa pil ömrünü tamamlamış da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

    Yorumları okuduktan sonra 4s alma hevesimi tamamen bitirdiniz çok teşekkürler

    İos6 gelecekse hiç düşünmeden ip4 alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.