Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 Özel Sürümüne Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Ubisoft, bazı anlaşmalı perakendecilere özel sunduğu Asssassin's Creed 3'ün Special Edition sürümü için yeni bir video yayınladı. Özel sürümün tanıtım videosu niteliğindeki bu video, Special Edition'a özgü üç özel hediyeyi gösteriyor. Videoda, oyuna gelecek özel senaryo görevini, silahı ve gemi özelleştirme seçeneğini görebiliyorsunuz. İşte tanıtım videosu;

• Yav şu gemi savaşları oyunun yüzde 5inden fazlasını kaplarsa isyan ederim.assassin den görevleri gibi olmasında

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Siparişi vericem.

MoH W'ye vericeğim parayı buna veririm. .Zaten MoH W'nin ne olucağı belli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123

Yav şu gemi savaşları oyunun yüzde 5inden fazlasını kaplarsa isyan ederim.assassin den görevleri gibi olmasında

hiç olmassa den savaşından zevklidir :)

• şu oyunlara kedi köpek vs kurt koyun kuzu eklemeyi akıl ettiler nihayet avrupada sokakda kedi köpek yok sanırım bütün oyunlarda kedi köpek vs yok bırak bunları daglardada hayvan yok az ufkunuzu açın illa senaryo degil herşey zevkde alalım oyun bittimi kaldır rafa oyunu olmasın artık. of bana oyun yaptırıcaklar :D türkiyede dogmanın eksikligi ...

• Çok güzel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.