Şimdi Ara

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.371
Cevap
52
Favori
93.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    hâlâ bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

    hâlâ bekliyoruz

    Sitelere altyazıSIZ versiyonu düşmüş. Bi iki sahneye baktım o sahnelerde hareketsiz sahnelerdi, iyi bari spoiler yememiş oldum dedim kendi kendime

    Mickey hocam üniversitedeki finalleri bilmem ama bu final güzel geçecek


    EDIT: Ohooo yarına anca gelir. Beklemeyelim boşuna




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 13 Mayıs 2015; 14:20:51 >




  • Bu nasıl bir finaldir be


    I'm the guy who kills gordon.



    Filmin sezon finalini daha sonra detaylıca yorumlarız izlemeyen arkadaşlar spoiler'i açıp hevesini kaçırmasın sonra
  • Tv dizisi değil de film izliyor gibiydim valla. Süper bir finaldi.


    Mr Hyde
  • işteyim hala izleyemedim

    nasıl güzel mi bölüm
  • Altyazılı nerden izleriz atın linkide ateşleyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Altyazılı nerden izleriz atın linkide ateşleyelim

    Hocam altyazılı izleyebileceğin dizionline.co dizist.com ve dizibox.net var benim bildiğim. Ama henüz hiçbirine düşmedi. Bugün gelmez muhtemelende
  • O son neydi öyle
    Dizi bittikten sonra 1 dakika boyunca ekrana bakakaldım Simmons'a nolacak şimdi?
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Onlinedizi.co'da var ama kaynak çok sıkıntılı bende çok yavaş yükleniyor ve indirme programları ile inmiyor en iyisi biraz daha bekleyip dizibox'tan izlemek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

    Onlinedizi.co'da var ama kaynak çok sıkıntılı bende çok yavaş yükleniyor ve indirme programları ile inmiyor en iyisi biraz daha bekleyip dizibox'tan izlemek.

    Hocam altyazıyı haber verdiğiniz için teşekkürler. Bende akşama tabletten izlerim artık
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum onları da hangisinde var diye sormuştum onlinedizi.co ya şimdi eklenmiş oradan izleyin
  • ozanca'yı beklemeyin cumaya anca gelir o, bu akşam dizilab ekler oradan altyazıyı çeker izleriz.
  • Bu nasıl bir sezon finaliydi.En az 10 sahnede ''Olamaaaaaazzzz!!'' diye ayağa kalkar mı insan? Ters köşelerin bol olduğu, çok kaliteli işlenişe sahip bir hikayesi vardı.Marvel ne kadar ''Ölümsüzlerin Mekanı'' olarak bilinse de bu bölümde bence hepimiz hop oturup hop kalktık.




    -Bölümün hikaye sıralama ve kurgusu çok yerindeydi.Agent 33 VE Ward 'un ilk bölümde kaliteli ve bol aksiyonlu işlenmesi gayet yerinde oldu.Tabii ki bunda işin içinde Mockingbird ün olmasının büyük payı var.Ne akdar ana konudan uzak kalsa da, bu ikilinin hikayesini kaliteli kıldı.Adrianne Palicki aksiyon için yaratılmış en güzel oyuncu olduğuna kesin kanaat getirdim.

    -Raina karakterini canlandıran Ruth Negga'nın ''Preacher '' adlı dizide başrol oynayacağını öğrendiğimde Raina'nın hayatının uzun olmadığının spoilerini anlamıştım fakat yetenekleri de hikaye kurgusu için çok zorlu olacağı için uzun soluklu olmayacağı belliydi.Tv koşullarına ve dilini tutamamasına(:D) kurban oldu diyebiliriz.

    -Mr Hyde!Bu nasıl bir oyunucluktur.Kyle MacLachlan !Ailesi için herşeyi yapabilecek, aşkı yüzünden gözü kör olmuş biri.Jaiying gerçek yüzünü bu kadar zamandan sonra bir anda farkına varması biraz düşündürse de aslında aşkı yüzünden hep kullanılmış bir piyon olduğunu da anlıyoruz.Final sahnesi ise onun için olabilecek en kötü ve duysual halde son buldu onun için.Transformayonuda gerçekçilik açısından çizgiromandan Tv'ye iyi yansıtılmıstı.


    -Jiaying için aklımda birkaç soru işareti oluşmadı değil.Onu ne kadar hep tedbirli olarak görsek de kızını öldürebilcek raddeye gelebileceğini hiç düşünmemiştim.Hiçbir ipucu yoktu bunun için.Sonuçta bu kadar piskopat birinin bu zaman kadar hiç fire vermemesi mantıklı mı tartışılır fakat sezonun baş kötüsü olarak sezon finalinde anlamamız baya şaşırtıcı oldu.


    -Coulson-Fitz-Mack sahneleri finalin ikinci ve üçüncü can alıcı sahnelerinin olduğu bölümdü.İki sahnede de baş karakterklerimizi kaybettiğimizi düşündüm.Hele ki Fitz için kesin gözüyle bakarken, kurtunlunca Hollywood klişesi olan ama yine de etkileyici bir ters köşeydi.Coulson içinse ne kadar kaybetmeyeceğimizi bilsem de bu kadarı bile heyecanlanmaya yetti.The Walkin Dead'de göze alınamayan olay (Çizgiromanda Rick'in kolu Vali tarafından kesilir), yani aksiyonun içinde olan bir ana karakterin kolunu kaybetmesi çok fazla sınırlama getirecektir.Yine bir çözümü olacağına inanıyorum ama başka açıdan bakarsak bu Coulson ın artık sahadan çok daha fazla yöneten bir seviyede olacağını gösterebilir.
    -Skye için ise ne kadar dediysek te yine diyorum.Bir dizide bu kadar gelişen bir karakter görmedim.Aksiyon sahneleri kaliteliydi ve hocasını eline su dökemeycek kadar da mantıklıydı.


    Gelecek sezon ile ilgili bilgi ise hiç beklemediğim ama en çok istediğim yerden geldi.SIMMONS!Onu sezon finalinde hep yardımcı olarak gördük ve sadece duygusal açıdan kendisine yer verilmişti fakat bu nasıl bir finaldi.İşin içinde yine Kree olduğu için Sımmons karakteri için iyi yada kötü büyük bir gelişme bekliyorum.


    İkinci gelecek sezon habercisi ise ''Balık Yağı Hapları''(:D)Başta katliama neden olabileceğini düşünürken, dizi kugusu için The Flash dizisindeki gibi Meta-Human'ların çıkmasına neden olabileceği aklıma geldi.Mantıklı bir ilerleme olabilir fakat The Flash'ın büyük hatası olan her bölüm ayrı süper güçlüye yer vermek hikaye kurgusunda odak sorunu yaşatabilir.


    Diziye hepimiz Marvel sayesinde başladık.Fakat çoğu yerde hep Marvel ile bağlantısı olmadığı için hep eleştiriler gördük.Artık bu finalin üzerine de bence insanlar diziyi Marvel için değil, kaliteli bir hikaye kurgusu ve Tv de olabilecek en iyi aksiyon sahneleri için takip etmeliler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 13 Mayıs 2015; 21:02:36 >




  • Müthiş sezon finaliydi. Marvel dizilerde inanılmaz işler yapıyor cidden her dk bi şok yaşadık izlerken, hele sonu hepten şaşırttı. Coulson'da artık Fury tarzında takılacaktır. Ayrıca Skye'ın babasını oynayan adam müthiş oynuyor cidden. Adrianne Palicki'de harikaydı tam Mockingbird Sahneler falanda oldukça kaliteliydi gelecek sezonu merakla bekliyoruz bakalım
  • Bu kadar mükemmel bir sezon finalinden sonra reytinglerde Flash fark atmış. Dizi neyse ki 3. sezonun onayını aldı ama hak ettiği değeri görememesi üzüyor beni.


    İnanılmaz iki bölümdü tek kelimeyle. Inhuman'lar ne kadar güçlü olduklarını gösterdiler, hatta Ultron'dan bile çok zorladılar . Tek sıkıntı 1.30 saat olmasına rağmen anlatacak çok şeyi vardı ve yetmedi. Hemen her şeyi gördük, konuşulmuş, daha da konuşulur, konuşulacak ama bir iki noktaya da ben değinmek istedim.

    - Şimdi o balık yağları ne olacak? Dizi o kadar hızlı işlendiği için kendimizi mutlu sona (tam mutlu olmasa bile en azından ölen yoktu) alıştırmışken balık yağlarına çok dikkat edemedim ama çok büyük bir tehlike elbette, hatta Jiaying'den bile. Ama sanırım dönüşmelerine yol açacak, ölümlerine yol açmayacak ve böylelikle Skye daha kolay tespit edecek. Mantıksız biliyorum ama milyonlarca kişi balık yağından ölürse skandal olur ve SHIELD altından kalkamaz.

    - Yukarıdakiyle aynı sorun Simmons'ta da var. En bomba olaylardan birini son 10 sn'ye koyunca böyle afallıyoruz tabii ki. Tam Fitz-Simmons ilişkisi iyiye gidecek derken, bak ne oldu şimdi? Umarım ölmez Simmons, Fitz-Simmons ikilisi ayrılmamalı

    -Son olarak, Ward HYDRA'nın başına geçecek bence. Şimdi bakmayın intikam aradığına, kimseyi bulamayınca SHIELD'dan intikam almaya karar verir ve HYDRA'da devam eder.





  • Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yorumlamışsınız
    Balık hapı mevzusunda aklıma Stan Lee'nin Hulk filminde zehirlenmesi geldi tekrar cameo olarak gözükürse çok hoş olur Simmons'ın sahnesinde de aklıma ilk sezondaki Gravitonium geldi. Mr. Hyde için layık görülen son da güzeldi. Skye'ın dövüş sahneleri çok iyiydi ve Mack'in yeteneklerine ihtiyacım var deyip bilgisayarı göstermesi de ayrı hoşuma gitti. Sadece kaba kuvvet ve Inhuman olarak kısıtlı değil bizim Daisy'nin güçleri. Hacked by Inhuman Çok güzel devam ediyor şimdiden sabırsızlanıyoruz yeni sezon için




  • http://dizilab.com/caption?href=agents-of-s-h-i-e-l-d/sezon-2/tr/21.vtt

    altyazı, sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyip .srt olarak kaydedin

  • Sonlara doğru mükemmel gidiyordu bence ama son kısmı bölümün mükemmelliğini baltaladı.
    Hiçbir şekilde açılmaması gereken bir muhafazanın o kadar basit bir mekanik hareketle açılır gelmesi çok saçmaydı.
  • Beyler sonuna bir daha bakayım derken dikkatimi çekti, altı çizili yazıya dikkat.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 13 Mayıs 2015; 21:42:17 >
  • Mukemmel mukemmel mukemmel.

    Bilen Biri son sahnedeki olayın gerçek hikayeden durumunu anlatabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.