Şimdi Ara

Leadtek 7600GT 3dmark01-03-05-06 Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amd 64 Opteron 144
    Dfı Lanparty Ultra-D
    2x1 gb Kingston Pc 3200
    Leadtek 7600GT TDH
    Enermax 485W Psu

Forceware 84.43 kullanılmıştır.

Ürün Resimleri

Overclocklu Test Sonuçları

Publish edilmiş skorlar

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4744289

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1963165

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=251978

Yorumlar

Ürün üzerinde bulunan stok fan' a rağmen çok iyi o/c potansiyeline sahip ve fan kesinlikle sesli değil
    riva tuner ' ın şu an ki versiyonu bu ürünü henüz desteklemiyor ancak coolbits yazılımı ile rahatlıkla
    overclock yapabilmek mümkün.

Testlerde saat hızları belirli bir sınırda kaldı bunun nedeni soğutucunun yeterli olmamasıydı bir kaç testte
    saat frekanslarını 650/1600 gibi bir değer çektiğimde artifact yerine sistemi kısa süreliğine kilitleyip masa
    üstüne geri attı. İyi bir soğutucu ile çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Elimde ki işlemci ve ram lere çok fazla dokunmadım hatta bios ' tan yaptığım ayarları bile hatırlamıyorum
    sonucu yukarıda zaten uygun bir zaman diliminde yeniden tüm sistemi kurcalamayı düşünüyorum.

Oyunlardaki performansını zaman darlığı nedeni ile şu an ekleyemiyorum en kısa zamanda 1280x1024
    aa-af açık ve kapalı halde bir kaç oyundan ss ekleyeceğim.

Ürün fiyatına nazaran bence gayet iyi çıktı ilk başlarda pek gözüm tutmasa da bunu kullandıktan sonra
    daha iyi anladım.

Umarım bir nebze olsun siz değerli forum üyelerine katkım olmuştur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Nisan 2006; 3:36:58 >

• güzel çalışma tebrikler
    bu kartı şu an nerden kaça alabiliriz
  • ram frekansı kaçta bi okuyamadım fsb yi...

Ama alet güzelmiş.

Ati karşısına bişe çıkaramadı.

Gene 6600gt olayı yaşanacak. Ati yi 6600gt ile ezdiği gibi nvidia 7600gt ile gene ezecek.

Çünkü kartın performansı mükemmel bence.

Eline sağlık BeyazBüyü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 18 Nisan 2006; 4:28:12 >
  • 2001 den çok az almış
  • biraz daha kassan 7800gt nin def puanını alacakmış az daha
    walla kart tahminlerimden iyi çıkmış.

tabi birde bunun extreme modelini kurcalamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

biraz daha kassan 7800gt nin def puanını alacakmış az daha
    walla kart tahminlerimden iyi çıkmış.

tabi birde bunun extreme modelini kurcalamak lazım

evet katılıyorum extreme modelinde saat hızları ve ram ler baya bi yüksek acaba aynı kartı overclock yapıp piyasayamı çakmışlar yoksa işemci ve ramlaer farklımı.bence işlemci aynıdır ama ramler başkadır kanaatimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 18 Nisan 2006; 9:23:40 >
  • 285 e 1800 xl varken bu kartı almak pek mantıklı değil.en takoz 1800 9k alır 2005 den ve 1800 xl ler 256 bit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Testi yayınladığım saat dikkatinizi pek çekmemiş anlaşılan buna rağmen extreme üzerine yoğunlaştınız bari birileri de çıkıp onu test etsin.

Test yayınlamaktan da vazgeçicem bu gidişle

x1800xl:460ytl

7600gt:320ytl

Dileyen dilediğini alsın x1800xl ile sorun yaşayanlar topic'i değil burası lütfen ürünü yorumlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 18 Nisan 2006; 9:52:38 >
  • Vay vay vay... Düşündüğümden çok daha iyi çıkmış kart... Hayırlı olsun kardeş...

XL ile karşılaştırmaya gerek yok bence de... Zira pek çok insan 3-5 doların hesabıyla sistem topluyor ve görünen o ki bu kartta dx10 gelene kadar epey yeterli olabilecek bir kart orta seviye sistemler için...
  • 320 ytl'lik fiyatı ve yapılan testlere göre sonuçlar, bana iyi bir fiyat/performans kartı olduğu izlenimini verdi. 6600gt'lerin yetersiz kalmaya başladığı şu zamanlarda çok fazla para vermeden terfi etmek isteyenler için iyi bir seçenek olarak görünüyor.
    Testler ve uğraş için teşekkürler...
  • @java

Tevfik abi yorumların için teşekkür ederim sabredebilirsek dx10 çıkana kadar kullanırız

@supremum

Ben teşekkür ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bu arada testimize katkısı olan gizli kahramanlarımız kaan ve erkan bey' e de buradan teşekkür
    etmek istiyorum. Dondurmalarınız yolda.
  • Originally Posted by OCZSpeedJunky
    Here's some scores from my XFX 7600GT XXX Edit. factory clocks 590/1600. Haven't had a chance to push the clocks higher yet.

3DM03 - 14,314

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4739403

3DM05 - 6,638

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1956836

3DM06 - 3,317

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=246973

Alıntı
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95942&page=2

Çok daha iyi skorlar alan olmuş

• BeyazBüyü gizli kahraman da yaptın ya bizi helal sana :) Sanırım bugüne kadar en çok beğendiğin kart bu oldu herhalde.

Emeklerin bilgilerin için teşekkürler...
  • ha gayret beyaz birazdaha kas bakalım

evet 2001 skoru düşük bunun başlıca sebebi ise remlerin timminglerinin çok yüksek olmasından kaynaklanıyor
    eğer ellerinde bir bh-5 rem olsaydı çok daha iyi skor alırlardı e tabi birazda tweak ile 30 k olurdu o skor

birde bu 7600gt leri wb ile test etmek lazım ozaman ne olacağı daha iyi ortaya çıkar
    hele ki cold yok ise mis olur missss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataruz -- 18 Nisan 2006; 11:17:01 >
  • Skorlar iyi gelmiş 6800 GS civarında bi kart Test için teşekkürler Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 18 Nisan 2006; 11:27:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Skorlar iyi gelmiş 6800 GS civarında bi kart Test için teşekkürler Beyaz

Hacı senin alete de toz kondurmuyon he ne uyanık adamsın 6800GS yi geçiyo bu alet hatırlatırım

Ben teşekkür ederim ne demek sana feda olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

Skorlar iyi gelmiş 6800 GS civarında bi kart Test için teşekkürler Beyaz

Hacı senin alete de toz kondurmuyon he ne uyanık adamsın 6800GS yi geçiyo bu alet hatırlatırım

Ben teşekkür ederim ne demek sana feda olsun

kondurtmam tabi 2k3 skorunu ben hemen hemen aynı aldım 256bit ekstrasıda var Orta seviye gene Nvidia nın oldu

• Kart bu ara alınabilecek en fiyat/performans kartı...1800xl ile karşılaştırmak yanlış olur ki zira biraz sorunlu bi şahısdı kendileri...

Dx10 gelene kadar alınabilecek en iyi secim demekde yanlış olmaz...
  • kart güzel BeyazBüyü ama palit in cıkardığı model bence daha başarılı gibi

gerçi bu kartı asus ve msi gibi firmalardanda görmek lazım
  • Abi teşekkürler test için :)

GPU'da süper manyak coşmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.