Şimdi Ara

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
2
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,

HD 7870 ile ilgili forumda incelemeler bulunduğundan, tek kart incelemesine gerek duymadım..

CF testlerini default ve overclock olmak üzere iki aşamada yayınlıyorum..

İncelemede ilk olarak sentetik testlerle başlıyorum ,oyun testleri ile devam edeceğim, oyun istekleriniz olursa mutlaka belirtiniz..

## Kartların kasa içi görüntüleri ##

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

## Kartla ilgili detaylı resimleri ##

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

## GPU-Z ve CPU-Z Görüntüleri ##

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

## Test Sistemi ##

AMD FX 8120 4.7 GHz
    ASRock Fatal1ty 990FX Professional
    G.SKILL Ripjaws 8GB 1866Mhz / CL9
    MSI HD 7870 Hawk CrossFire [1100/4800 MHz]
    SANDISK Extreme 120 GB
    CORSAIR HX850W Professional
    AMD Catalyst 12.7 Beta+12.9 Cap1

----------------------

## 3DMARK 11 ##

1100 MHz Gpu / 4800 MHz Bellek ---------------------- 1300 MHz Gpu / 6000 MHz Bellek

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==---------------------- == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

## Heaven Benchmark 3.0 ##

1100 MHz Gpu / 4800 MHz Bellek ---------------------- 1250 MHz Gpu / 6000 MHz Bellek

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==---------------------- == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

## BF3 Camping testleri ## '' Tüm ayarlar Ultra '' (1250/6000 MHz)

Camping testlerinde en ağır sahneleri kullanıyorum.. Camping testlerinden sonra Multiplayer testlerine geçeceğim..

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==  == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

== Yeni Sonuçlar ==

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==.......... == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==.......... == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 1 Nisan 2013; 20:57:14 >

• Hadi bekliyoruz devamını bende döndüm tekrar buralara.
  • Mobilim tam inceleyemedim pc ye geçince bakicam H80 mi o ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfadan yerimizi alalım hem hayırlı olsun hem kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

Mobilim tam inceleyemedim pc ye geçince bakicam H80 mi o ?

evet..

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

ilk sayfadan yerimizi alalım hem hayırlı olsun hem kolay gelsin

teşekkürler..

• Oyunda ki fps oranlarını görmek için sabırsızlanıyorum, teşekkürler paylaşım için...
  • Hayırlı olsun nereden aldınız kartları 7870'leri bende araştırıyorum ama fiyat güncellemesi yapılmadı gördüğüm kadarıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertov

Hayırlı olsun nereden aldınız kartları 7870'leri bende araştırıyorum ama fiyat güncellemesi yapılmadı gördüğüm kadarıyla

inventus tan.. fakat baktığım çoğu yerde stokta kalmamış, süpürmüşler her yeri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Hadi bekliyoruz devamını bende döndüm tekrar buralara.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Hadi bekliyoruz devamını bende döndüm tekrar buralara.

• Oyun testlerini bekliyoruz
  • stok hızlarda ocli gtx680 kadar puan almış gayet iyi
  • kartlar kalıte olarak cok ıyı gozukuyorlar.bf3 de gpu lar kac mhz de stabıl acaba?

7870 cf vs 7850 cf olarak guzel bır karsılastırma yapabılırız..
  • hemen yerimizi alalım
  • Sonuçlar güzel, bir arkadaş var dı onun sonuclarıyla biraz fark var gibi gördüm yanlış mı gördüm acaba
  • nihayet Fatih, devamını bekliyoruz. coştur bebekleri bakalım.

bu arada "kartların yük altında ses seviyesi nedir?" diye soracaktım.

lakin kasanın resimlerini görünce vazgeçtim, bu fan bolluğunda ekran kartlarının sesini duymak imkansız her halde.
  • Bf3 testini bekliyorumBu arada Gta IV'ü test ediceksen extreme grafik yamalarından iyi bir kombine oluşturup öyle denersen sevinirim
  • Birkaç sorum olacak:
    680 AMP den neden vazgeçip cf ye geçtin?
    İşlemciyi neden intel düşünmedin? fx 8 çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdek 2500k seviyesinde kalmış bir işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Birkaç sorum olacak:
    680 AMP den neden vazgeçip cf ye geçtin?
    İşlemciyi neden intel düşünmedin? fx 8 çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdek 2500k seviyesinde kalmış bir işlemci

• Güzel sistem, tebrik ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.